Μια καλοκαιρινή γνωριμία στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την ιστορία αυτή που έγινε το καλοκαίρι στο νησί μου, την έγραψα σε ένα πολύ καλό μου φίλο από εδώ μέσα και νομίζω ότι αξίζει να την μοιραστώ και μαζί σας φίλοι μου.

Ήταν μια γνωριμία εντελώς τυχαία, που απορώ και εγώ πως έγινε. Καθόμουνα το πρωινό σε μια καφετέρια στην πλατεία να πιω το καφεδάκι μου και για μια στιγμή θέλησα να ανάψω ένα τσιγάρο, καπνίζω ερασιτεχνικά, και κάπου ειχα ξεχάσει τον αναπτήρα μου, κατέβασα μερικά καντήλια από μέσα μου και κοίταξα αυτούς που κάθονταν γύρω μου για να ζητήσω φωτιά. Πλάϊ μου, προς τα πίσω, καθόταν ένα νεό παιδί που δεν είχα δώσει σημασία και του ζήτησα φωτιά, μου έδωσε και μου έκανε εντύπωση που ήταν ευγενικό παιδί όταν το ευχαρίστησα και μιας και βαριόμουν το ρώτησα έτσι από ευγένεια αν του αρέσει το νησί, μου απάντησε ότι είχε έλθει το πρωϊ και ήταν στεναχωρημένο γιατί μια φιλική του οικογένεια που θα το φιλοξενούσε κάτι της έτυχε και τώρα έψαχνε να βρει δωμάτιο και δεν εύρισκε γιατί ήσαν όλα κλεισμένα.
Μου είπε ότι ήταν φοιτητής και σπούδαζε στην Αγγλία σε κάποιο οικονομικό πανεπιστήμιο. Να σου πω την αλήθεια το συμπάθησα και το λυπήθηκα έτσι που το είδα στεναχωρημένο και αυθόρμητα του είπα αν θέλει μέχρι να βρει δωμάτιο να τον φιλοξενήσω στο σπίτι μου.Το είδα στα μάτια του ότι ανακουφίστηκε αλλά και πάλι μου είπε μήπως μου γινόταν βάρος. Του εξήγησα ότι μόνος ήμουν στο σπίτι και θα μου άρεσε να έχω ένα νέο παιδί για παρέα να μιλάμε λίγο. Το αποφάσισε λοιπόν πήρε τα πράγματά του από το πρακτορείο και τον έφερα σπίτι.
Περιττό να σου πω ότι ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, καστανόξανθο με σκούρα μάτια, σοβαρό και χωρίς μούσια και μαλακίες που αφήνουν οι φοιτητές. Ήταν πιο ψηλό από μένα και δεν έπρεπε να είχε κάνει πολλά μπάνια γιατί ήταν άσπρος ακόμη. Να μην στα πολυλογώ πήγαμε σπίτι, ήπιαμε ένα καφεδάκι και του έδειξα το μέσα δωμάτιο με το μεγάλο κρεβάτι για να κοιμηθεί εκεί και να βάλει τα πράγματά του και του είπα να αλλάξει αν ήθελε και βγήκα από το δωμάτιο. Πράγματι άλλαξε και φόρεσε μόνο ένα κοντό σορτσάκι και από πάνω έμεινε γυμνό. Δεν είχε τρίχες στο στήθος του και είχε πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα.
Όταν το είδα έτσι ρε φίλε μου να σου πω την αλήθεια τάπαιξα, μου γύρισε το κεφάλι και μούρθε να το αγκαλιάσω και να το φιλήσω, αλλά κρατήθηκα να μην γίνω ρεζίλι και δεν ήθελα να νομίζει ότι ήθελα να το εκμεταλλευθώ που το φιλοξένησα.
Έτσι τον πήρα με το αυτοκίνητο και πήγαμε για μπάνιο και μετά φάγαμε έξω στην παραλία, μάλιστα ήθελε να πληρώσει και αυτό τα μισά, αλλά δεν τον άφησα και του είπα ότι όσο θα είναι φιλοξενούμενος θα κερνάω εγώ.
Το απόγευμα γυρίσαμε σπίτι και του είπα να κάνει ντους για να ξεπλυθεί, όπως θα έκανα και εγώ. Το ντους στο σπίτι δεν είναι ξεχωριστό αλλά έχει μια κουρτίνα που τραβάμε.
Το παιδί έδειχνε πολύ ευχαριστημένο είχαμε πιει και τις μπυρίτσες μας και άρχισε να βγάζει το μαγιό του μπροστά μου για να κάνει ντούς, Τρελλάθηκα ρε φίλε είχε έναν υπέροχο πούτσο με πυκνές σγουρές τρίχες γύρω του και ένα κολαράκι για φίλημα, άρχισε να πλένεται και δεν κρατήθηκα τότε και τον ρώτησα αν θέλει να του τρίψω την πλάτη και παραδόξως δεν μου έφερε αντίρρηση, εκεί λοιπόν άρχισα να του τρίβω την πλάτη, αλλά το χέρι μου με τις σαπουνάδες, κατέβαινε τυχαία και στο κολαράκι του και κάποια στιγμή του έπλυνα και την τρυπούλα του χωρίς να αντιδράσει και είδα ότι ο πούτσος του, του είχε σηκωθεί λίγο, τότε το αποφάσισα και είπα ότι ή θα μου ρίξει καμιά σφαλιάρα και θα φύγει ή θα του αρέσει και του έπιασα τον πούτσο, όπως έπεφτε το νερό και του τον εσφιξα και είδα ότι του σηκώθηκε, αλλά δεν τραβήχτηκε ούτε μίλησε μόνο που είχε κοκκινήσει στο πρόσωπό του. Του είπα τότε ότι έχει φοβερό πούτσο και χωρίς παρεξήγηση αν γουστάρει να του τον πάρω λίγο στο στόμα τσιμπούκι γιατί μου αρέσει πολύ. Δεν μου είπε ούτε ναι ούτε όχι, αλλά από τη στάση κατάλαβα πως θα το του άρεσε. Βγήκαμε από το ντους, πήγαμε στο δωμάτιο και εγώ κάθισα στο κρεβάτι και τον έφερα μπροστά μου και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα. Μου άρεσε πολύ και του έκανα ένα τρομερό τσιμπούκι και το καύλωσα πολύ, τότε έβαλα τα χέρια μου και άρχισα να χαϊδεύω το κολαράκι του και σιγά σιγά το δάχτυλο μου βρήκε την τρυπούλα και άρχιζα να του την παίζω και του το έσπρωξα λίγο, αυτό κουνήθηκε και πήγε να το βγάλει, αλλά ήταν τόση η καύλα από το τσιμπούκι, που του πήρα το χέρι και συνέχισα να του το βάζω πιο βαθια. Αυτό τότε μου παραδόθηκε κυριολεκτικά και μιας και εχω την εμπειρία κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή θα το ήθελε να το κάνει.
Χωρίς να του μιλήσω σηκώθηκα, το χάιδεψα και το γύρισα απαλά, ήρθα πίσω του, του λύγισα τα γόνατα και το έσκυψα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα με την γλώσσα μου να του γλύφω την τρυπούλα του και να την υγραίνω, όταν την είδα να ανοιγοκλείνει, έβαλα ένα προφυλακτικό και του ακούμπησα τον πούτσο μου που είχα πολύ καιρό να τον δω τόσο σκληρό και καυλωμένο και τον έσπρωξα λίγο, τραβήχτηκε γιατί πόνεσε αλλά εγώ το κράτησα από την μέση το έσφιξα και του τον έσπρωξα πιο πολύ και του μπήκε το πουτσοκέφαλο, πονάω μου είπε σταμάτα, αλλά εγώ του είπα ότι δεν θα πονέσει άλλο και θα το κάνω να λιώσει από καύλα και του λέω εγώ δεν θα σπρώξω άλλο αλλά έλα εσύ σιγά προς τα πίσω. Αυτό και έκανε και μετά από λίγο του τον είχα βάλει όλο μέσα του και μετά το ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι χωρίς να του βγάλω καθόλου τον πούτσο από το κολαράκι του και άρχισα να του τον μπαινοβγάζω και να το γαμάω κανονικά για πολύ ώρα μέχρι που κουράστηκα και μου ήρθε να χύσω, οπότε έβγαλα το προφυλακτικό, τον γύρισα και έχυσα πάνω στο στήθος του. Μετά του πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου και του τον έπαιξα μέχρι να χύσει και για να το ευχαριστήσω το αφήνα να χύσει μέσα χωρίς να τα καταπιώ, αλλά τα άφησα και αυτά στο στήθος του μαζί με τα δικά μου. Μετά μείναμε αρκετή ώρα ξαπλώμένοι μαζί και μου είπε πως δεν κατάλαβε πως έγινε αυτό με ένα μεγαλύτερό του και του άρεσε κιόλας και μια φορά το είχανε κάνει με ένα συμφοιτητή του, αλλά γάμησε και αυτός. Του έδωσα να καταλάβει ότι ήταν ωραίο αυτό που κάναμε και προέκυψε έτσι ξαφνικά γιατί ταίριαξε η χημεία μας και φυσικά να μη ντρέπεται, γιατι δεν είναι κανένα πουστράκι επείδή του άρεσε να το κάνει μια φορά και ότι εγω φταίω που το παρέσυρα. Μου είπε ότι δεν φταίω εγώ και αν δεν ήθελε απλά δεν θα με άφηνε, αλλά καυλωσε πολύ με το τσιμπούκι που του έκανα και μετά αφέθηκε να ευχαριστηθεί κάτι που ήθελε από καιρό, αλλά ντρεπόταν και μου είπε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά είχε το κορίτσι του στη Αγγλία και είχαν ολοκληρωμένη σχέση.
Το φιλοξένησα στο σπίτι μου τρεις μέρες και έζησα μαζί του πολύ όμορφες στιγμές, τώρα είναι πίσω στις σπουδές του και μιλάμε κάπου κάπου, αλλά τι να σας πω φίλοι μου αν και ήταν κάτι το εντελώς τυχαίο, το αγάπησα πολύ αυτό παιδί και ας είναι ευτυχισμένο εκεί που είναι τώρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")