Με τη μάνα μου και τους γκόμενους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου έιναι το:

Είμαι πουστράκι δεκαοκτώ χρονών αλλά μέχρι σήμερα ήμουν παρθένος. Δε γουστάρω να με γαμάνε πούστηδες αλλά αληθινοί άντρες. Σήμερα γύρισα πιο νωρίς από τη σχολή και μόλις μπήκα στο σπίτι άκουσα φωνές από το δωμάτιο των γονιών μου. Ο μπαμπάς λείπει στο εξωτερικό, οπότε ένιωσα περιέργεια και φόβο...

Άνοιξα την πόρτα και τότε είδα την ίδια μου τη μητέρα στα τέσσερα γυμνή! Πίσω της βρισκόταν ένας τριαντάρης Αλβανός και γύρω από το κρεβάτι ένας φίλος του μπαμπά μου, μαζί με έναν μελαμψό τύπο και έπαιζαν τα καυλιά τους. Ένιωσα σοκ αλλά γρήγορα συνήλθα. Άρχισα να φωνάζω έξαλλος και θυμωμένος ώσπου ο φίλος του μπαμπά με άρπαξε γερά και μου έκλεισε το στόμα.

Η μητέρα μου τον παρακάλεσε να με αφήσει και χωρίς να σταματήσει να έχει μέσα της την πούτσα του Αλβανού μου είπε να χαλαρώσω και είπε σε όλους ότι είμαι πουστάκος και ότι το ήξερε χρόνια. Ντράπηκα τρομερά!!! Με έλουσε κρύος ιδρώτας και είπα πως θα τα πω όλα στον μπαμπά. Ο οικοδόμος με ρώτησε γελώντας αν ξέρω ποιος είναι ο μπαμπάς μου..

-    «Σκάσε και κοίτα πως θα σου γαμήσουμε τη μάνα!!» συνέχισε.

Ξέχασα να πω ότι η μαμά μου είναι 1.75, 55 κιλά και σαράντα δύο χρονών. Είναι πολύ όμορφη και ήταν σα να έβλεπα τσόντα καθώς έπαιρνε σαν πουτάνα τον πούτσο και βογκούσε από ηδονή! Ο Αλβανός φώναζε με σπαστά ελληνικά:

-    «Σου γαμώ τη μάνα πούστη! Να μάθεις να το παίζεις μαγκάκι!!»

Ο φίλος του μπαμπά μου εξήγησε ότι μαζί με τον γιο του Αλβανού πήγαινα σχολείο. Μόλις κατάλαβα ποιο παιδί εννοούσε, πάγωσα! Πάγωσα και καύλωσα με την όλη κατάσταση. Ο φίλος του μπαμπά μου χούφτωσε ξαφνικά το κωλαράκι και είπε:

-    «Καλή πουτανίτσα είσαι και εσύ! Αστεράκι θα σε κάνω στο γαμήσι!!»
Και συνέχισε: «Παιδιά, τη μάνα του θα την γαμάμε στο μουνάκι και τον μικρό από το κωλαράκι»

Καύλωσα πάλι ενώ με έγδυνε. Με πέταξε στο κρεβάτι δίπλα στη μαμά αλλά αυτή στον κόσμο της. Τώρα ο Αλβανός της γάμαγε το μουνάκι και μάλλον είχε οργασμό. Ο φίλος του μπαμπά με έβαλε να του πάρω πίπα. Με ξαναείπε αστεράκι γιατί ήμουν καλός. Φώναξε τον μελαμψό τύπο που καθόταν δειλά σε μια γωνία και του είπε να πιπώνει μια εμένα και μια τη μάνα μου. Μετά μου έφτυσε το κωλαράκι και μου έβαλε δάχτυλο. Ξαφνικά νιώθω το πουτσοκέφαλό του να μου μπαίνει και άρχισα να πονάω πάρα πολύ! Πάρα πολύ!!!

Με ξέσκισε νομίζω και έλεγε στους άλλους πόσο σφιχτός είμαι και πόσο γυμνασμένο κωλαράκι έχω. Να σας πω την αλήθεια εγώ μόνο πόναγα, δεν καύλωσα με αυτόν αλλά καύλωνα βλέποντας τους δυο τύπους με τη μαμά. Ωστόσο, αυτός που με γάμαγε το ευχαριστιόταν πολύ ο πούστης και έκανε σαν ταύρος από καύλα.

Εντωμεταξύ, ο Αλβανός έχυνε τη μάνα μου στο μουνί, μέσα στο μουνί. Νομίζω κάνει αντισύλληψη αλλιώς χαθήκαμε... Η μαμά άρπαξε την πούτσα του μελαμψού και την έτριβε στη μούρη μου. Του πήρα πίπα και τα έχυσε όλα στο στόμα. Η μαμά φώναξε:

-    «Ρούφα τον!»

Και εγώ άρχισα να ρουφάω. Δεν ήξερα γιατί και νομίζω τον πόνεσα τον κακόμοιρο τον μαυράκο αλλά… ξαφνικά ένιωσα ποτάμια από γαλατάκι καυτό να γεμίζουν το στόμα μου και από το ρούφηγμα μου να τρέχουν βαθιά στο λαιμό μου... έχυσε πάρα πολύ και όλοι μου είπαν μπράβο που τα ήπια. Μεταξύ μας, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, αλλά μάλλον είμαι ταλέντο όπως είπε ο Αλβανός και καμάρωνε και η μαμά.

Σε λίγο άκουσα τον φίλο του μπαμπά να βογκάει πιο δυνατά και τον έχωσε όλο μέσα. Δεν άντεξα και έχυσα και τότε ένιωσα τον πούτσο του να τινάζεται μέσα μου σαν τέρας και κάτι ζεστό να τρέχει στο αντεράκι μου.

Μετά ξαπλώσαμε στριμωχτά όλοι μαζί και κοιμηθήκαμε. Οι γαμιάδες μας είχαν αγκαλιά εμένα και τη μαμά και καμάρωναν λέγοντας που και που: «τα πουτανάκια μας!».

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")