Η πρώτη φορά είναι η καλύτερη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι δεκαοκτώ χρονών και θα σας αφηγητής την πρώτη φορά που με γάμησαν. Ήμουνα στο σπίτι του φίλου μου κοιτάγαμε αγώνα όταν βάλαμε στοίχημα ότι όποιος χάσει θα πιάσει την πούτσα του άλλου. Τελικά έχασα…

Μετά από λίγο ήρθε και κατέβασε το μποξεράκι του τότε πετάχτηκε μπροστά μου η πιο ωραία πούτσα που είχα δει ποτέ μου.

Στην αρχή δίστασα αλλά μου είπε ότι αν του  πιάσω την πούτσα του θα μου πιάσει και αυτός την δικιά μου. Έτσι και έγινε. Όταν την έπιασα καύλωσα. Ήταν χοντρή μακριά και πολλή ζεστή.

Τότε ένιωσα ένα άγγιγμα στον πούτσο μου που ήταν σκληρός σαν πέτρα. Μετά μου είπε να του τραβήξω μαλακία και το έκανα. Μετά από λίγο έχυσε και το σπέρμα του πετάχτηκε στο χέρι μου. Όταν πήγα να τα σκουπίσω στην τουαλέτα άλλαξα γνώμη και τα έγλυψα. Είχαν υπέροχη γεύση.

Την άλλη μέρα μου είπε να του γλύψω τον πούτσο του. του είπα όχι αλλά με πίεσε. Έτσι σε μερικά δευτερόλεπτα βρέθηκα μπροστά στην πούτσα του. Πήρα σιγά - σιγά το καυλί του στο στόμα…

Όταν ένιωσα το χέρι του να πιέζει το κεφάλι μου και να παίρνω όλο εκείνο το καυλί στο στόμα μου, σχεδόν έχυσα μέσα από το μποξεράκι. μετά μου είπε ότι θέλει να με γαμήσει μετά το τσιμπούκι.

Ήμουν έτοιμος για όλα. Με έστησε στα τέσσερα. Ένιωθα το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου και μετά από λίγο μου τον έχωσε όλον μέσα. Με πόνεσε αλλά ένιωθα και μια γλύκα.

Όταν με ξέσκισε για τα καλά με ρώτησε αν μου άρεσε και του είπα ότι τρελάθηκα από την καύλα. Του βάρεσα λίγο μαλακία και έχυσε πάλι στο χέρι μου. Όταν τα έγλυψα ξαφνιάστηκε και μου είπε ότι την επόμενη φορά θα χύσει στο στόμα μου.

Μετά από δύο μέρες ήρθε σπίτι μου μόλις έφυγε η μάνα μου τότε χωρίς να χάσω ούτε δευτερόλεπτο κατέβασα την φόρμα του και το μποξεράκι και την πήρα στο στόμα μου.

Ήταν ξεκαύλωτη και σε μισό λεπτό ένιωσα το στόμα μου γεμάτο από το καυλί του. Μετά από δέκα λεπτά ένιωσα κάτι καυτό στο στόμα μου. Έχυσε λίγο στην αρχή αλλά μετά όταν έβγαλε το καυλί του από το στόμα μου με έχυσε σε όλο το πρόσωπο.

Άρχισα να σκουπίζω τα χύσια και να τα βάζω στο στόμα μου. Αυτό γίνεται κάθε μέρα σχεδόν. Είμαι η πουτάνα του και μου αρέσει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")