Το παιδί της σπιτονοικοκυράς μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γειά σας φίλοι μου, μπήκα πρόσφατα εδώ και διαβάζω τις διάφορες ιστορίες σας και μιας και έχω πολλές αναμνήσεις θέλω να μοιραστώ κάποιες μαζί σας. Δεν είμαι μικρός σαν και σας και οι ιστορία μου αυτή θα σας πάει μερικές δεκαετίες πίσω, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα και έμενα σε ένα δωμάτιο στην αυλή ενός σπιτιού, τότε υπήρχαν ακόμα και δωμάτια και όχι μόνο πολυκατοικίες όπως σήμερα.
Εμενα λοιπόν σε ένα μικρό δωματιάκι που νοίκιαζε η σπιτονοικοκυρά μου για να βγάζει κάτι παραπάνω.΄Εμενε και αυτή σε άλλα δωμάτια της αυλής και είχε δύο αγόρια, ένα γύρω στα 18 τελείωνε το τότε γυμνάσιο τον Θανάση και το άλλο ενάμισυ χρόνο μικρότερο τον Νίκο. Εγώ τότε ήμουν στα 21 μου. Τότε ήμουν πολύ ωραίο παιδί και με αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες με αγόρια από το γυμνάσιο ακόμα και μεγαλώνοντας άρχισε να μου αρέσει να πηδάω αγόρια και εύρισκα αρκετούς πούστηδες σε κάτι μπαράκια πονηρά και στα παρκάκια. Χωρίς να είμαι αληταράς την ζούσα την ζωούλα μου παράλληλα με τις σπουδές μου και αν πήγαινα και με κανένα πιο μεγάλο για να τον γαμήσω γιατί είχα τα προσόντα της μεγάλης πούτσας είχα και τα δωράκια μου, αν και ποτέ δεν καταδεχόμουνα να ζητήσω κάτι, απλά μου άρεσε να γαμάω και με συμπαθούσαν γιατί τους φερόμουν ωραία και ποτέ δεν πρόσβαλλα κανένα φίλο μου.
Είχα και τα κορίτσια μου, αλλά γούσταρα πιο πολύ να πηδάω αγόρια.
Ο Θανασάκης λοιπόν ο μεγαλύτερος γιος της σπιτονοικοκυράς μου ήταν και πολύ ωραίο γκομενάκι και γαμώ το παιδί, ψηλό, ξανθό και γαλανομάτικο και εγώ που είμαι καστανός γουστάρω πολύ τα ξανθά παιδιά. Από την πρώτη στιγμή τόβαλα σκοπό να το ξεπαρθενιάσω και να μου κάτσει να το γαμήσω, αλλά δεν τόβλεπα σαν μελλοντικό πουστράκι, αλλά σαν ένα πολύ καλό μου φίλο, που άρχισα χωρίς να το καταλάβω να το αγαπώ και να το θέλω πολύ να το σφίξω στην αγκαλιά μου.
Να μην πολυλογώ γίναμε φιλαράκια και ερχόταν στο δωματιό μου όπου είχα ένα παλιό πικ- απ και ακούγαμε δίσκους.Μέρα την μέρα ξεθάρευε μαζί μου και άρχισα να τον πειράζω, να του ρίχνω καμιά σιγανή ή να τον γαργαλάω δήθεν για να δω αν ζηλεύει και παράλληλα τον ρώταγα αν έχει κορίτσι μούλεγε ότι κάτι γίνεται, αλλά όχι με σιγουριά και εγώ του έλεγα ότι και εγώ δεν μπορώ να σταυρώσω γκόμενα και πολλές φορές μου την δίνει και τον παίζω μόνος μου και γω μου λέει τον παίζω, αλλά τι να κάνω, δεν θέλω να πάω σε καμιά πουτάνα,
Βρήκα τότε την ευκαιρία και ένα απόγευμα, που ήμασταν μόνοι και είχαμε μισοξαπλώσει στο κρεββάτι ακούγοντας μουσική, άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου, που αμέσως σηκώθηκε, τον είδε ο μικρός και είδα ότι άρχισε να φουσκώνει το σορτσάκι του. Του μπήκα στα ίσα, Ρε Θανάση του λέω έχω πολλές καύλες, χωρίς παρεξήγηση άντρες είμαστε να τους βγάλουμε να τους παίξουμε μαζί, βλέπω και τον δικό σου σηκωμένο. Ξέρω γω ρε Σάκη μου λέει, είναι σωστό και αν μας δει ή το μάθει κανείς. Ποιός θα μας δει ρε μαλάκα του λέω, αφού λείπουν όλοι και ποιός θα το μάθει αν δεν το πούμε εμείς και ταυτόχρονα άπλωσα το χέρι μου και του έπιασα τον πούτσο, δεν τραβήχτηκε οπότε πήρα το χέρι του και το έβαλα να πιάσει τον δικό μου.Τον έπιασε και μου λέει ρε Σάκη, τον έχεις πολύ πιο μεγάλο από τον δικό μου. Σώπα ρε του λέω και ο δικός σου μεγάλος θάναι, για να τους βγάλουμε να τους δούμε και αμέσως πριν να προλάβει να σκεφτεί κατέβασα το τζην που φόραγα και πετάχτηκε έξω η πούτσα μου, που μου είχε γίνει κάγκελο από την καύλα και όπως είχε μισοσηκωθεί για να την δει του κατεβάζω το σορτσάκι του. Να σας πω και ο δικός του πούτσος καλός ήταν, αν και όχι τόσο μεγάλος όσο ο δικός μου.
Άρχισα να του τον παίζω και αυτός να παίζει τον δικό μου και όπως τον ξάπλωσα δίπλα μου άρχισα να του γλύφω τις ρόγες και να κατεβαίνω προς τα κάτω. Ο Θανάσης δεν κουνιόταν, είχε αφήσει τον πούτσο μου είχε κλείσει τα μάτια του, το πρόσωπό του είχε γίνει κατακκόκινο και ήταν φανερό πως του άρεσε.
Έφτασα στον πούτσο του τον έγλυψα ένα γύρω κατέβηκα στα αρχίδια του, ξανανέβηκα προς τα πάνω, ενώ πιάνοντάς του τα αρχίδια το χέρι μου γλύστρησε προς το παρθένο κολαράκι του. Κουνήθηκε λίγο αλλά κατάλαβα ότι του άρεσε οπότε πίεσα λίγο το δάχτυλό μου στην τρυπούλα του. Όχι ρε Σάκη, μου λέει τότε, δεν κάνει ρε γαμώτο. Και τι έγινε του λέω εγώ, καύλα είναι μεταξύ αντρών, κάτσε να δεις τι καύλα είναι να στο γλύψω με την γλώσσα μου θα σουρθει να χύσεις, αφού νιώθεις όμορφα, Ναι μου λέει με καυλώνει αλλά δεν πρέπει.Καλά του λέω άσε και θα δεις, αν δεν σου αρέσει σταματάμε. Το γύρισα μπρούμυτα του άνοιξα τα κολομέρια και έχωσα την γλώσσα μου στην τρυπούλα του, που ήταν παρθένα και πολύ στενή και με το χέρι μου του έπαιζα από κάτω τον πούτσο του απαλά για να μην μου χύσει. Σε λίγο άρχισε να βογγάει από καύλα και σήκωνε ο ίδιος τον κόλο του για να του ανοίξει η τρυπούλα του να μπει πιο μέσα η γλώσσα μου. Αφού την χαλάρωσα αρκετά και με την γλώσσα και με ένα δάχτυλο που του έβαλα και κάθισε, κατάλαβα ότι τον είχα φέρει εκεί που ήθελα για να τον γαμήσω.
Τον γύρισα απαλά στα πλάγια, ήρθα από πίσω του και ακούμπησα τον πούτσο μου στην τρύπα του αφού πρώτα της έβαλα μπόλικο σάλιο. ΄Εσπρωξα πολύ σιγά το πουτσοκέφαλο ίσα ίσα να το αισθανθεί και του είπα έλα τώρα Θανασάκη προς τα πίσω, θα νιώσεις μεγάλη καύλα και θα την βάλεις όσο θέλεις εσύ και αν πονέσεις θα σταματάς. Ταυτόχρονα του χάιδευα τον πούτσο και τα αρχίδια του, τον κρατούσα από την μέση σταθερά για να μην πολυκουνιέται και του βγει και τον έφερνα προς το μέρος μου, σπρώχνοντας το πουστοκέφαλο που του μπήκε το μισό και ταράχηκε, το έσπρωξα και μπήκε αλλά πόνεσε και έβαλε το χέρι του να το βγάλει, αλλά του κράτησα το χέρι και του είπα έλα δεν θα πονέσεις άλλο, έλα σιγά προς τα πίσω, άντρας είσαι μην φοβάσαι, πραγματικά έφερε προς τα πίσω το κολαράκι του και του μπήκε ακόμα λίγο, πόνεσε, ξανασταμάτησε, εγώ του έπαιζα τον πούτσο, τον φιλούσα και του έλεγα γλυκόλογα.Αυτό κράτησε πολύ ώρα, αλλά στο τέλος ο μάγκας τον είχε όλο μέσα του. Του είπα να κάτσει ακούνητος για να τον συνηθίσει και μετά από λίγο, του σήκωσα λίγο το πόδι τον τράβηξα και τον ξαναέσπρωξα, είδα ότι του άρεσε και δεν πολυπονούσε, οπότε τον ξαναγύρισα στα μπρούμυτα, έπεσα πάνω και τον γάμησα κανονικά και στο τέλος έχυσα μέσα στην τρύπα του, που την είχα πια ξεπαρθενιάσει. Μετά για να τον ευχαριστήσω τον γύρισα πήρα την πούτσα του στο στόμα μου και τον έκανα να χύσει μέσα και κατάπια τα χύσια του, που ήταν πάρα πολύ ωραία. Από τότε γαμιόμαστε, σχεδόν κάθε απόγεμα που ημασταν μόνοι και αργότερα βάλαμε στο κόλπο και τον Νικόλα το μικρότερο αδελφό και ήταν πολύ γλύκα τα γαμήσια που έκανα στα κολαράκια τους και αυτά που τα έμαθα να κάνουν μεταξύ τους, που θα σας τα γράψω κάποια άλλη φορά.
Εκείνο που θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν τα είδα τα παιδιά αυτά σαν πουστράκια που γάμησα, αλλά σαν πολύ καλούς μου φίλους, δεν τα άφησα να πάνε με κανένα άλλο και σήμερα είναι και αυτά παντρεμένα όπως και εγώ και πολλοί καλοί οικογενειάρχες, είμαστε ακόμα φίλοι, χωρίς πια να κάνουμε κάτι μεταξύ μας και θέλω να πω ότι δεν είναι ανάγκη να εξευτελίσουμε το παιδί που γαμάμε, είναι πολύ πιο ωραίο να νιώθουμε ότι γαμάμε ένα αντράκι το σεβόμαστε σαν άτομο και απολαμβάνουμε και οι δύο τον αντρικό έρωτα, που αν θα με ρωτήσετε θα σας πως ότι πολύ πιο όμορφος από ότι με γυναίκα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")