Η πρώτη μου φορά με τον Αλβανό βοηθό του πατέρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από οκτώ χρόνια. Ήμουν δεκαεννιά ετών και παρθένος. Αν και ήθελα να δοκιμάσω να κάνω σεξ, το μόνο το οποίο είχα δοκιμάσει μέχρι τότε ήταν να πάρω πίπα σε ένα φίλο μου. Με αυτόν τον φίλο μου, αν και επέμενε να ολοκληρώσουμε, το μόνο το οποίο κάναμε για περίπου ένα εξάμηνο ήταν να του παίρνω μόνο πίπα (πράγμα το οποίο με έκανε να χειρίζομαι άψογα ένα καυλί με το στόμα μου).

Για να μπούμε τώρα στην ιστορία η κατάσταση είχε ως εξής: Ο πατέρας μου είχε ένα συνεργείο με οικοδόμους όπου μέσα σε αυτούς βρισκόταν κι ο Γιάννης (Αλβανός) 32 ετών, 1.87 ύψος, αδύνατος, με σφιχτό σώμα και ένα πρόσωπο άκρως αρρενωπό, όχι ιδιαίτερα όμορφο, αλλά με έντονα χαρακτηριστικά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι ήταν Αλβανός.

Ένα απόγευμα Παρασκευής, γυρνώντας ο πατέρας μου από την δουλειά του, κατά τις επτά το απόγευμα, ήταν αρκετά κουρασμένος και με πυρετό. Μου ζήτησε να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας να πάω στο σπίτι του Γιάννη για να του δώσω τον μισθό του, γιατί τον είχε ανάγκη και δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι την Δευτέρα. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχα αντικρύσει ποτέ τον Γιάννη. Αν και διαμαρτυρήθηκα έντονα για να μην πάω, στο τέλος με κατάφερε κι έτσι πήρα τα χρήματα που έπρεπε να δώσω και ξεκίνησα για το κέντρο της Αθήνας και το σπίτι του Γιάννη.

Σε περίπου 40 με 45 λεπτά βρέθηκα κάτω από το σπίτι του Γιάννη, τον πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου για να μου πει σε ποιο όνομα να χτυπήσω, ώστε να ανέβω πάνω στο διαμέρισμά του. Το μόνο που θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση, ήταν πως το κουδούνι που χτύπησα είχε ένα γυναικείο ελληνικό όνομα χωρίς επώνυμο.

Σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκα να χτυπάω το κουδούνι του διαμερίσματός του, ενώ ήδη από το ασανσέρ είχα βγάλει τα χρήματα και τα κρατούσα στο χέρι μου, με σκοπό να τον πληρώσω και να φύγω αμέσως. Όταν άνοιξε την πόρτα, με χαιρέτησε, μου ζήτησε να περάσω αλλά εγώ αρνήθηκα λέγοντάς του ότι είμαι βιαστικός. Μου είπε πως πρέπει να μου δώσει κάτι για δώσω στον πατέρα μου κι ότι δεν το είχε έτοιμο και θα ήταν καλύτερα να περάσω και να περιμένω για πέντε λεπτά. Μη έχοντας άλλη επιλογή, περπάτησα δειλά - δειλά μέσα σε ένα διαμέρισμα σκοτεινό με έπιπλα και διακόσμηση που έδειχναν την κακή οικονομική του κατάσταση.

Πέρασα προς το σαλόνι και μου έκανε νόημα να καθίσω στον καναπέ όπως κι έκανα. Στη συνέχεια με ρώτησε αν ήθελα κάτι να μου προσφέρει. Του ζήτησα να μου φέρει ένα τασάκι για να κάνω ένα τσιγάρο όσο θα περιμένω. Αμέσως κατευθύνθηκε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα σταχτοδοχείο στο χέρι του. Μου ζήτησε συγνώμη που θα έπρεπε να με αφήσει για λίγο μόνο μου και πήγε στο δωμάτιο του κι ετοίμασε κάποια χαρτιά για να πάω στον πατέρα μου.

Όταν γύρισε, κάθισε σε μια μονή πολυθρόνα δίπλα στον καναπέ που καθόμουν, μου έδωσε τα χαρτιά κι άναψε κι αυτός ένα τσιγάρο, κάνοντάς μου παρέα. Με ρώτησε αν ο πατέρας μου γνώριζε ότι καπνίζω και του απάντησα πως όχι και μου υποσχέθηκε να κρατήσει κρυφό το μυστικό μου. Τότε ξεκίνησε να μου μιλάει για την γυναίκα του κι ότι λείπει στην Αλβανία και πως βαριέται μόνος του σπίτι όλη μέρα. Με ρώτησε αν έχω κάποια σχέση και του απάντησα πως όχι.

Σε εκείνη την φάση χτύπησε το κινητό του και πήγε στο δωμάτιο του για να το σηκώσει. Συγχρόνως ετοιμαζόμουν κι εγώ σιγά - σιγά να φύγω. Ερχόμενος από το δωμάτιο, πρόσεξα λίγο καλύτερα το σώμα του καθώς και το φούσκωμα πίσω από μια μπλε ξεθωριασμένη φόρμα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν φόραγε εσώρουχο, με αποτέλεσμα η φόρμα να διαγράφει όλο το μεγαλείο του.

Σε εκείνη τη φάση, βλέποντας ότι εγώ είχα καρφωθεί στο καυλί του, μου ζήτησε να μείνω λίγο ακόμα για να αρχίσουμε. Με μια απαλή κίνηση με κάθισε στην μονή πολυθρόνα που καθόταν αυτός μέχρι πριν λίγο και πριν καν προλάβω να ρωτήσω τι να αρχίσουμε, βρέθηκα με ένα καυλί κοντά στου 20 πόντους, με πρησμένο και πραγματικά πολύ χοντρό κεφάλι, σε απόσταση αναπνοής από τα χείλη μου.

Ήθελα να αντιδράσω αλλά η διαπίστωση ότι είχε καταλάβει το μυστικό μου, μου έκοψε την κάθε πιθανή αντίδραση που θα μπορούσα να έχω. Με έναν ήπιο τόνο στην φωνή του και με κινήσεις που δεν υποδήλωναν βία, άρχισε να με αγγίζει στα μαλλιά. Μου είπε ότι του άρεσε από την πρώτη στιγμή που με είδε κι ότι όση ώρα ήμουν εκεί ήταν καυλωμένος.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό βρέθηκα σαν υπνωτισμένος μπροστά στην ψωλή του να προσπαθώ να του χαρίσω με τη γλώσσα μου κάθε δυνατή ευχαρίστηση. Όντως άρχισα να τα καταφέρνω αμέσως, όπως δήλωναν τα μουγκρητά του. Το καυλί του ήταν πολύ χοντρό που με δυσκολία χώραγε στο στόμα μου. Η γεύση του αρκετά ωραία με ένα διακριτικό άρωμα από την φτηνή κολόνια του. Το καυλί του ήταν αξύριστο με αποτέλεσμα οι τρίχες του να τρίβονται πάνω στο πρόσωπό μου κάθε φορά που κατάφερνε να μου το βάλει όλο.

Με σήκωσε από την πολυθρόνα, με φίλησε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά του. Εκεί γδύθηκε τελείως και πρόσεξα το δασύτριχο στήθος του που έκρυβε τον γυμνασμένο κορμί του. Με ξάπλωσε και με έγδυσε, άρχισε να με γλείφει αργά σε όλο το κορμί αποφεύγοντας μοναχά το καυλί μου. Όταν με έγδυσε τελείως, με μια απλή κουβέντα μου έδειξε πως τον καυλώνει αυτό που βλέπει. Εγώ είμαι 1.92, 98 κιλά, με τριχωτό στήθος, καστανόξανθος, με πράσινα μάτια και καυλί περίπου 17εκ.

Μου είπε πως γουστάρει πολύ να γαμάει Άντρες με Α κεφαλαίο κι αυτό του άρεσε και σε εμένα. Μην αντέχοντας άλλο την αναμονή για να με πηδήξει, μιας κι είχε ήδη ευχαριστηθεί την πίπα που του πήρα, με ρώτησε πως θέλω να με γαμήσει. Μην έχοντας αντίστοιχη εμπειρία και φανερά ντροπαλός, τον άφησα να κάνει παιχνίδι μόνος του. Ήμουν τόσο έξω από τα νερά μου, που δεν του είπα πως είμαι παρθένος. Με έβαλε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και τα πέρασε γύρω από το λαιμό του και τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου.

Άρχισε να τρίβει το καυλί του πάνω στην τρύπα μου, πράγμα που είχε αρχίσει να με καυλώνει. Σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασε στο καυλί του ένα προφυλακτικό, ενώ εγώ παρέμενα σταθερός, με τα πόδια μου περασμένα γύρω από τον λαιμό του. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, έβαλε με μιας όλο το καυλί του μέσα στο παρθένο κωλαράκι μου. Αισθάνθηκα έναν απίστευτο πόνο με αποτέλεσμα να δακρύσουν τα μάτια μου, να μου κοπεί η ανάσα και να βγάλω μια κραυγή πόνου. Εκείνη τη στιγμή τραβήχτηκε απότομα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο πόνος. Κοίταξε το καυλί του και το είδε με ένα σκισμένο προφυλακτικό γεμάτο αίματα. Σοκαρισμένος κι αυτός, αλλά με μια αίσθηση υπερηφάνειας για το σκίσιμο που μου είχε κάνει, με ρώτησε αν είμαι παρθένος.

Μέσα στον πόνο μου κατάφερα και του είπα πως μέχρι ένα λεπτό πριν ναι. Με μια κίνηση έβγαλε το υπόλοιπο προφυλακτικό πάνω από το καυλί του, το σκούπισε πάνω στο σεντόνι και έφτυσε την χούφτα του μια μεγάλη ποσότητα σάλιου κι άρχισε να το απλώνει πάνω στο σκληρό καυλί του. Εκείνη τη στιγμή έγινε πολύ άγριος. Προσπάθησα να τον σταματήσω, με την δικαιολογία ότι πονάω, αλλά αυτό τελικά ήταν κάτι που τον άναβε περισσότερο.

Έβαλε ξανά το καυλί του μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει με απίστευτη δύναμη. Μου ζήταγε να χαλαρώσω για να μην πονάω, γιατί δεν είχε σκοπό να σταματήσει αν δεν με ξεσκίσει τελείως. Λίγα λεπτά αργότερα από το άγριο γαμήσι, που δεχόταν το κωλαράκι μου από τον εικοσάποντο πούτσο του, άρχισε η τρύπα μου να δέχεται το γαμήσι του με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο πόνος είχε σταματήσει και το μόνο που είχε μείνει ήταν οι δυο μας να γαμιόμαστε σαν σκυλιά.

Τραβήχτηκε από πάνω μου, με γύρισε στα τέσσερα κι άρχισε να μου ρίχνει ακόμα δυνατότερες ψωλιές. Στην προσπάθεια μου να αποφύγω να μπαίνει ολόκληρος μέσα μου, τραβιόμουν σιγά - σιγά προς το πάνω μέρος του κρεβατιού. Έτσι βρέθηκα με το κεφάλι μου να χτυπάει στον τοίχο και το κωλαράκι μου να δέχεται μια απίστευτη επίθεση. Το καυλί του άρχισε να γίνεται πολύ σκληρό και η ταχύτητα να αυξάνεται. Ξαφνικά, αισθάνθηκα τα δόντια του πάνω στον ώμο μου να με δαγκώνουν με δύναμη, ενώ συγχρόνως το κωλαράκι μου να πνίγεται από τα καυτά του χύσια. Έμεινε ακίνητος μέσα μου κι άφησε κάθε σταγόνα από την πούτσα του να κυλήσει βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου.

Σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο, έκανε ένα ντουζάκι στα γρήγορα και γυρνώντας με έστειλε κι εμένα να κάνω μπάνιο. Αφού βγήκα από το μπάνιο, βρήκα το ρούχα μου πεταμένα στην κεντρική πόρτα, αυτόν στον καναπέ να καπνίζει και ξαφνικά μια απίστευτη σιωπή. Ντύθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Όταν άνοιξα την πόρτα για να φύγω σηκώθηκε, ήρθε κοντά μου, μου χάρισε ένα τελευταίο φιλί και μου είπε πως πέρασε πολύ ωραία. Μου έδωσε τα χαρτιά που έπρεπε να πάω στον πατέρα μου και μου υποσχέθηκε ότι και τα δύο μυστικά μου θα τα κρατήσει μακριά από τον πατέρα μου.

Δεν τον ξαναείδα ποτέ αλλά νοσταλγώ συχνά εκείνη την νύχτα. Ήταν η νύχτα που κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να γαμιέσαι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")