Το τσιμπούκι στον θείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω διαβάσει τις περισσότερες ιστορίες του site και μου έχουν αρέσει πολύ, με έχουν καυλώσει μπορώ να πω.

Από τα δεκαοκτώ μου, μου άρεσε να ντύνομαι σαν πουτανάκι όταν είμαι μόνος σπίτι και να μαλακίζομαι. Φορούσα καλσόν, στρινγκ, σουτιέν, φορεματάκια και τραβούσα μαλακία.

Αργότερα άρχισα να παίζω και με την τρυπούλα μου και φυσικά δεν έχανα την ευκαιρία να χώνω μέσα μου διάφορα αντικείμενα, μέχρι που την έφτασα σε ένα ικανοποιητικά σημείο ανοιχτή.

Αυτό συνεχιζόταν για πολύ καιρό και νόμιζα ότι καύλωνα τόσο πολύ, που είχα συνεχώς υγρά στον κώλο μου και έχυνα από εκεί λόγω μεγάλης καύλας. Βέβαια, λόγω φόβου, δεν είχα αποφασίσει να κάνω κάτι ποτέ με κάποιον και είχα αρκεστεί να γαμιέμαι μόνος μου και μετά να χύνω και να τα ρουφάω όλα, γιατί είχα δει ότι μου αρέσουν πολύ τα χύσια.

Πριν λίγο καιρό είχαν φύγει οι δικοί μου για το χωριό και δεν έχασα την ευκαιρία να ντυθώ σαν πουτανάκι με το στρινγκ μου, καλσόν, σουτιέν και ένα φορεματάκι και να γαμηθώ μόνος μου.

Πάνω στην μεγάλη μου καύλα και ενώ είχα μέσα μου το πόδι μιας καρέκλας και ανεβοκατέβαινα πάνω του με λύσσα, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Αιφνιδιάστηκα και σάστισα και πήγα όπως ήμουν ντυμένος στο ματάκι να δω ποιος είναι.

Ήταν ο αδερφός της μάνας μου, ο θείος μου, και είχε δει φώτα οπότε έπρεπε να ανοίξω ενώ φώναζε μήπως είχε γίνει τίποτα. Βάζω πιτζάμες και παντόφλες προσπαθώντας να κρύψω ότι φορούσα και του ανοίγω. Δεν ήξερε ότι έφυγαν οι δικοί μου και μου είπε ότι μια που ήρθε ήθελε να πιει έναν καφέ.

Αφού καθίσαμε λίγο στο σαλόνι μου λέει:

-    «Τι θα γίνει με τον καφέ;»

Και μην μπορώντας να κάνω διαφορετικά, πήγα στην κουζίνα με την ελπίδα να φύγει γρήγορα και ξεκίνησα να κάνω καφέ. Όπως ήμουν πλάτη στον θείο, ξαφνικά ήρθε απότομα πίσω μου και μου λέει:

-    «Τι είναι αυτά που φοράς μωρή γαμιόλα;»

Τρελάθηκα και χωρίς να προλάβω να κάνω τίποτα μου ρίχνει μια σφαλιάρα και μου λέει:

-    «Θα σε ξεκωλιάσω ρε πουστράκι σήμερα! Θα σε αφήσω έγκυο!»

Και μου δίνει άλλη μία και με βάζει στα γόνατα. Εδώ να πω ότι είναι ένας άνδρας γύρω στα πενήντα, φαλακρός, άγριος γενικά, και άξεστος.

Εμένα βέβαια όλο αυτό με καύλωσε πολύ γιατί πάντα ήθελα να γαμηθώ από έναν τέτοιο άνδρα και τώρα είχα την ευκαιρία. Μου πιάνει με δύναμη το κεφάλι και μου βγάζει έξω την πούτσα του. Όχι πολύ μεγάλη αλλά χοντρή με φλέβες πολλές και τρίχες παντού και ειδικά στα αρχίδια.

Μου άρεσε πάρα πολύ, παρά την άσχημη μυρωδιά, και αμέσως άρχισα να τον τσιμπουκώνω.. άγαρμπα στην αρχή, αλλά μετά με τέχνη. Όσο τον πίπωνα, αυτός με έβριζε συνέχεια αλλά αυτό εμένα μου άρεσε ακόμα πιο πολύ και ειδικά όταν του έγλειφα τα αρχίδια.

Αυτό έπρεπε να του άρεσε και αυτουνού γιατί μούγκριζε σαν θηρίο ενώ βέβαια και η σφαλιάρα πήγαινε σύννεφο. Πρέπει να καύλωνε που με έβλεπε και με το στρινγκ και το καλσόν και μου έλεγε διαρκώς ότι από δω και πέρα θα είμαι η γκόμενα του κι αυτός ο μόνιμος γαμιάς μου.

Μου έλεγε ότι θα είμαι το σπερματοδοχείο του, ενώ η πίεση της πούτσας του στο λαρύγγι μου γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη…


-    «Τώρα θα χύσω ρε γαμιόλα και θα τα καταπιείς όλα!!!», μου λέει.  

Και φυσικά εγώ άλλο που δεν ήθελα. Με πιάνει με τα δυο του χέρια και μου γαμούσε δυνατά το κεφάλι και απότομα μου άδειασε τα αρχίδια του στον λαιμό μου μέσα. Κατάπινα όσα μπορούσα από τα ζεστά και πικρά του χύσια, αλλά μην μπορώντας να τα πιω όλα, άρχισαν να φεύγουν και λίγα στο σαγόνι μου.

Αυτός τα πήρε με την πούτσα του και μου τα έφερε στο στόμα διατάζοντας με να τα ρουφήξω όλα, κάτι που και έκανα σαν καλή πουτάνα. Μου έριξε άλλη μια σφαλιάρα και μου λέει ότι από δω και πέρα θα με γαμάει όποτε θέλει και μόλις με χορτάσει, θα με δώσει και σε φίλους του. Ντύθηκε και έφυγε.

Εμένα μου άρεσε όλο αυτό και περίμενα πως και πως που θα μου πει πότε θα με γαμήσει να νιώσω επιτέλους την πούτσα μέσα μου. Πήγα στο μπάνιο, πλύθηκα, τράβηξα μια μαλακία και ξαναήπια σπέρμα έχοντας πολλά υγρά στην κωλάρα μου…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")