Μόνο με τον ξάδερφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι γύρω στα 30, 1.73 γύρω στα 75 kgr χωρίς γυμνασμένο σώμα με μικρές πλάτες και πολύ ωραίο κώλο.

Γεννήθηκα στην επαρχία, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Προέρχομαι από οικογένεια που ποτέ πιστεύω δεν θα μου συγχωρούσε το ότι μου αρέσουν οι άντρες και παρόλο που είμαι ανεξάρτητος, ποτέ δεν έχω εκμυστηρευτεί σε κανένα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα αλλά το μόνο που θέλω είναι καλά ξεσκίσματα από πουτσαράδες. Ο μόνος με τον οποίο έχω πηδηχτεί από τα είκοσι μου μέχρι και σήμερα είναι ένας ξάδερφος μου από την επαρχία που με πηδάει καμιά δεκαριά φορές το χρόνο όταν κατεβαίνω στην πόλη που γεννήθηκα.

Αυτό που θα ήθελα θα ήταν μια εχέμυθη σχέση με κάποιον που δεν θα ήθελε επίσης να ανακοινώσει ότι πηδιόμαστε, ποτέ και σε κανένα. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες είναι περιορισμένες και οι γνώσεις μου στο σεξ περιορίζονται στα ξεσκίσματα με τον ξάδερφό μου και στις gay τσόντες που έχω δει.

Η φορά που έχω κάνει το καλύτερο σεξ με τον ξάδερφό μου είναι πριν δυο χρόνια που είχε ανέβει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές και τον φιλοξένησα. Με το που τον πήρα από το ΚΤΕΛ και μπήκαμε στο αυτοκίνητο, μου λεγε συνεχώς ότι με περιμένει σκληρό γαμήσι, μου λεγε να του χαϊδεύω τον πούτσο που είχε γίνει πέτρα κτλ.

Μπήκαμε στο σπίτι και με το που άφησε τα πράγματά του έβγαλε το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχό του και έκατσε στο σαλόνι. Εγώ έσκυψα και άρχισα το τσιμπούκι. Ο πούτσος του ήταν γύρω στα 20 εκ και αρκετά χοντρός. Ξεκίνησα από το πουτσοκέφαλο που ήταν κατακόκκινο, με τη γλώσσα μου και στη συνέχεια έγλυφα όλη την επιφάνεια.

Εφ όσον πέρασε ένα πεντάλεπτο και αυτός είχε καυλώσει άρχισα να βάζω στο στόμα μου όλη την ψωλή του και παράλληλα τη ρουφούσα. Επειδή η ψωλή του έχει μια καμπή δεν μπορούσα να την πάρω βαθιά στο στόμα μου ετσι όπως καθόμουν και γι αυτό αφού ξεντύθηκα και του είπα να ξαπλώσει μπήκα πάνω του σε θέση 69 και πήρα την ψωλή του τόσο βαθιά στο λαρύγγι μου που στο στόμα μου είχαν μπεί οι αρχιδάρες του. Αυτός έσκουζε από καύλα και φώναζε ότι είμαι η καλύτερη πουτάνα, ότι τέτοιο τσιμπούκι δεν του έχουν ξανακάνει και ότι θα με αποζημιώσει για αυτή την ευχαρίστηση που του προσφέρω.

Καθώς λοιπόν ήμασταν σε θέση 69 άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα στην αρχή σιγά, αλλά όσο το τσιμπούκι που του έκανα καλυτέρευε τόσο πιο πολύ έβαζε τη γλώσσα του στον κώλο μου και εγώ έλιωνα από καύλα.

Στη συνέχεια και αφού έβγαλε και αυτός τα υπόλοιπα ρούχα του με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στην κωλοχαράδρα μου. Εγώ μετά από μήνες αποχής στο σεξ και με τόση καύλα έσκουζα και τον παρακαλούσα να με ξεσκίσει. Αυτό λοιπόν που παρακαλούσα δεν άργησε να έρθει. Ακούμπησε το κεφαλάκι του πούτσου του στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε σιγά σιγά να το βυθίζει. Πονούσα βέβαια αλλά μπρος σε τόση καύλα δεν υπολόγιζα τον πόνο καθόλου. Μόλις μπήκε σταμάτησε λίγο να συνηθίσω και μετά όργωσε τον κώλο μου. Αλλά και εγώ βέβαια σφάδαζα από καύλα και ηδονή και αυτό τον έκανε να επιταχύνει περισσότερο.

Μετά μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα και αφού μου σήκωσε τα πόδια ψηλά, σχεδόν τα έφτασε στο κεφάλι μου ξαναμπήκε μέσα μου και αφού κόντευα να λιποθυμήσω βγήκε από μέσα μου και έχυσε τόσο όσο δεν είχε ξαναχύσει ποτέ. Τα χύσια του πέσανε στο πρόσωπό μου όπου προσπαθούσα να πιω και την τελευταία σταγόνα. Παράλληλα τραβούσα μαλακία όπου και εγώ έχυσα φτάνοντας τα χύσια μέχρι το κεφάλι μου.

Μετά σηκώθηκε έκανε μπάνιο, πήρε τα πράγματά του και έφυγε αμίλητος. Δεν ξέρω που έμεινε αλλά εγώ τουλάχιστο το είχα ευχαριστηθεί.

Μετά λοιπόν τα παραπάνω καταλαβαίνεται μερικές φορές νομίζω ότι θα πεθάνω από καύλα από την έλλειψη του σεξ που έχω μέχρι τώρα στη ζωή μου και γι αυτό αν μου προκύψει κάποια περίπτωση που να πληροί εχεμύθεια, να είναι ενεργητικός και με καλό εργαλείο είμαι διαθέσιμος γι όλα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")