Ο Μαύρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι πολλά χρόνια παντρεμένος έχοντας πια φτάσει 46 χρονών. Είμαι ένας συνηθισμένος τύπος 1,78 με λίγα παραπανίσια κιλά και με νορμάλ σεξουαλική ζωή. Πάντα όμως με έφτιαχνε η ιδέα να βρεθώ με κάποιον άνδρα και να βγάλουμε από μέσα μας όλα αυτά που προσπαθούμε επιμελώς να κρύβουμε.
Αυτό το πάθος πολλές φορές με οδηγούσε σε κάποιο κινηματογράφο και η επίσκεψη μου εκεί τις περισσότερες φορές κατέληγε σε κάποια επαφή στα όρθια με χαϊδέματα, μαλακία ή πίπες. Οι δε ολοκληρωμένες εμπειρίες μου ελάχιστες.

Το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας μείνει μόνος λόγω διακοπών της γυναίκας μου, απόγευμα Κυριακής πίνω το καφεδάκι μου σε κάποιο πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης και χαζεύω τον κόσμο που περνάει. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί μαύροι με τα CD στα χέρια να προσπαθούν για το μεροκάματο. Δεν έδινα σημασία μέχρι τη στιγμή που κάποιος από αυτούς με έκανε να τον προσέξω. Με πλησίασε και με σπαστά ελληνικά μου πρότεινε να πάρω. Δεν ξέρω πως αλλά με έκανε να τον προσέξω ιδιαίτερα.
Ήταν γύρω στα 35 με 40 ευγενέστατος και χαμογελαστός. Φορούσε μακό μπλούζα και σορτσάκι. Πήρα τα CD και τα περιεργαζόμουν λέγοντας του να κάτσει. Το άτριχο δέρμα των ποδιών και των χεριών του μου έφεραν μια αναστάτωση και γρήγορα άρχισα να σκέφτομαι ότι θα ήταν μια καλή περίπτωση αν βρισκόμουν μαζί του. Λέγοντας του ότι δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη σε αυτά τα CD μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να τα δοκιμάσω και χωρίς να το σκεφτώ και πολύ του πρότεινα να πάμε σπίτι .

Σε λίγο καθόμασταν στο σαλόνι πίνοντας καφεδάκι και λέγοντας διάφορα. Το μυαλό μου δεν ξεκόλλαγε όμως από το πάθος να τον γευτώ και τα μάτια μου εξερευνούσαν το φούσκωμα στο σορτσάκι του κάνοντας τις πιο απίθανες σκέψεις για να τον προκαλέσω.

Αυτός μάλλον το κατάλαβε και μου είπε ότι έχει και DVD με πορνό. Άνοιξε τη σακούλα και μου έδωσε μερικά. Έβαλα ένα στη τύχη να παίζει και αυτός χαμογέλαγε ενώ τα δικά μου μάτια κοίταγαν το εργαλείο του που πλέον διαγραφόταν σε όλο του το μεγαλείο. Στην οθόνη ένας μαύρος με ένα τεράστιο πούτσο γαμούσε μια λευκή οπότε έγινε από μένα η κλασσική ερώτηση για τα προσόντα των μαύρων. Αντί για απάντηση τον έπιασε πάνω από το παντελόνι και τον έσφιξε. Άπλωσα το χέρι και του τον έπιασα ενώ αυτός έμεινε τελείως ακίνητος. Του τον χάιδεψα λίγο και του ζήτησα να κάνει ένα μπάνιο. Του έδωσα πετσέτα και σε λίγο γύρισε με τη πετσέτα γύρω από τη μέση και στάθηκε μπροστά μου. Βγάζοντας του την πετσέτα το θέαμα με έκανε να μην σκέφτομαι πια.

Μπροστά μου είχα ένα άτριχο κορμί και μια μισοσηκωμένη χοντρή πούτσα που σίγουρα έτσι όπως ήταν ξεπερνούσε τους 20 πόντους.

Πλησίασα το στόμα μου και άρχισα να γλύφω την κοιλία του και να κατεβαίνω προς τα πόδια του. Πέρασα τη γλώσσα μου πάνω από τα αρχίδια του και την ακούμπησα στο πουτσοκέφαλο που πλέον ήταν σαν μανιτάρι.
Με σήκωσε όρθιο μου έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να με γλείφει σφίγγοντας το κώλο μου. Μου έγλειφε τις ρώγες ενώ τα χέρια του μου άνοιγαν τον κώλο και το δάχτυλο του πίεζε την τρύπα μου.

Με ξάπλωσε και έπεσε επάνω μου. Μου έβαλε το καβλί του ανάμεσα στα μπούτια και μόλις το έσφιξα άρχισε να κουνιέται σαν να με γαμούσε ενώ τα χέρια και το στόμα του με άγγιζαν σε όλο το σώμα. Στη συνέχεια με γύρισε και άρχισε να μου γλείφει την πλάτη ενώ ένα του δάχτυλο είχε αρχίσει ήδη να μπαίνει μέσα μου. Δεν άργησε να βάλει και δεύτερο και να με γαμάει κανονικά.

Του είπα ότι είμαι έτοιμος, με όσο φόβο και αν είχα από το μέγεθος του, αλλά μου είπε ότι προτιμάει να τον γλύψω και να με χύσει στα βυζιά και το πρόσωπο. Άρχισα να γλείφω το τεράστιο καβλί του χουφτώνοντας τα αρχίδια του και χαϊδεύοντας το κώλο του. Το γλείψιμο της πούτσας του κράτησε περίπου 15 λεπτά χωρίς να καταφέρω να την πάρω στο στόμα μου. Στη συνέχεια ήλθε πάνω από το πρόσωπο μου και άρχισε να τον παίζει ενώ εγώ έπαιζα με τα αρχίδια του και αυτός με την τρύπα μου που πλέον την είχε ανοίξει και μπορούσε άνετα να αντέξει τα δάχτυλά του.

Όταν άρχισε να έχει σπασμούς ποτάμια από ζεστά χύσια γέμισαν τα βυζιά και το πρόσωπο μου. Μόλις που πρόλαβα να αγγίξω το πούτσο μου και έχυσα αμέσως.
Όταν ηρεμήσαμε και ετοιμάστηκε να φύγει μου είπε ότι είχε καιρό να γαμήσει και όποτε θέλω ήξερα που θα τον βρω.
Δεν κατάφερα να τον ξανασυναντήσω

Περιμένω παντρεμένους φίλους να ανταλλάξουμε εμπειρίες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")