Απρόσμενη εξέλιξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλοκαίρι και μόνος στη πόλη, η φίλη μου είχε φύγει διακοπές στου; δικούς της. Βγήκα για ένα ποτάκι σε ένα από τα μοδάτα μπαρ. Ο κόσμος πολύς και η μουσική δυνατή.

Είχα κάτσει στη μπάρα και ήμουν στο τρίτο ποτό, ήδη ελαφρά ζαλισμένος. Στο διπλανό σκαμπό ένας τύπος φλέρταρε με δύο σαραντάρες που χαχάνιζαν με τα αστεία του.

«Εύκολο πήδημα» σκέφτηκα για να με διαψεύσουν σε λίγο οι κυρίες καθώς καληνύχτισαν και έφυγαν. Ο τύπος γύρισε προς τα εμένα και εμφανώς απογοητευμένος μου λέει: «Την έκαναν οι κυρίες. Άντε στην υγειά μας»

Πιάσαμε τη κουβέντα. Ήταν και εκείνος εμφανώς ζαλισμένος και έλεγε αστεία γελώντας δυνατά. Μου είπε ότι χώρισε πρόσφατα και «ψαχνόταν». Κέρασε ένα ποτό και τον κέρασα και εγώ μετά. Ήταν καλός συνομιλητής και πέρασε αρκετά η ώρα με τη κουβέντα. Κάποια στιγμή του λέω ότι θα φύγω και σηκώθηκε και αυτός να φύγει. Βγήκαμε από το μπαρ και περπατήσαμε λίγο προς το κοντινό πάρκινγκ. Παραπάτησε και πήγε να πέσει και προσπάθησα να τον συγκρατήσω. Καθώς ήταν πολύ πιο μεγαλόσωμος από εμένα αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω και τα δυο χέρια μου με αποτέλεσμα να τον κρατάω σχεδόν αγκαλιά. Το χέρι του κρεμόταν, ακουμπώντας πάνω στον κώλο μου. Αισθάνθηκα να με χαϊδεύει και γύρισα να τον κοιτάξω. Χαμογελούσε πονηρά κάθε άλλο παρά μεθυσμένος και μου σκάει ένα φιλί σφίγγοντάς με κανονικά.

Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος άντρας έκανε κάτι τέτοιο και κανονικά θα έπρεπε να αντιδράσω αλλά κάτι η έκπληξη κάτι το ποτό, έμεινα μάλλον άγαλμα. Με τράβηξε προς το πάρκινγκ, πίσω από ένα φορτηγό στην κάτω άκρη. Δε μας έβλεπε κανείς (ήταν ήδη πολύ αργά) και εκεί με ξαναφίλησε κολλώντας το σώμα του στο δικό μου. Όπως ήταν αρκετά ψηλότερος αισθάνθηκα τον πούτσο του να τρίβεται καυλωμένος στη κοιλιά μου. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και έχωσε το χέρι του μέσα. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια και το δάχτυλό του έψαχνε τη κωλοτρυπίδα μου. Τη βρήκε και άρχισε να το χώνει βίαια μέσα. Ταυτόχρονα έβγαλε το πούτσο του έξω και έβαλε το χέρι μου απάνω του. Ήταν πολύ καυλωμένος, χοντρός και μεγάλος.

Μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω και βρέθηκα να κάνω την πρώτη μου (αδέξια) πίπα. Κουνούσε τον πούτσο του μέσα-έξω γαμώντας το στόμα μου και ταυτόχρονα έχωνε δύο δάχτυλα στο κώλο μου. «Τι καυλιάρης που είσαι» μου είπε «θα σε ξεπαρθενέψω σήμερα». Μετά από αυτό με σήκωσε και με γύρισε να ακουμπήσω στο φορτηγό. κατέβασε το παντελόνι μου και άρχισε να σαλιώνει τη κωλοτρυπίδα μου. Τον παρακάλεσα να μη με πονέσει και αυτός πραγματικά άρχισε αργά αργά να προσπαθεί να βάλει το πουτσοκέφαλο μέσα. Πόναγα πολύ και νόμιζα ότι με σκίζει. μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερε να βάλει το κεφάλι μέσα και σταμάτησε. Με χάίδευε και μου τσιμπούσε τις ρώγες λέγοντάς μου να χαλαρώσω.

Άρχισε σιγά αλλά σταθερά να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος και αισθανόμουν όλο το μέσα μου να ανοίγει. Μετά από ώρα το σώμα του ακουμπούσε στο δικό μου και κατάλαβα ότι είχε μπει όλος μέσα μου.

Οι τρίχες του στήθους του μου έγδερναν τη πλάτη όπως είχε πέσει με όλο το βάρος του επάνω μου. Άρχισε να κουνιέται αργά. Ο πόνος είχε υποχωρήσει, είχα μουδιάσει, και ένας άγνωστος μου έπαιρνε τη παρθενιά σε δημόσιο χώρο.

Κατάλαβε ότι δεν πόναγα πλέον και κουνιόταν γρήγορα γαμώντας την πρώην παρθένα τρύπα μου και λέγοντας πόσο ευχαριστιέται το γαμήσι του κώλου μου.

Μετά από πολύ ώρα η ανάσα του βάρυνε, τραβήχτηκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε πάνω στα κωλομέρια μου. Μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον πάρω όποτε θέλω να με ξαναγαμήσει.

Δε το έκανα ακόμη, ίσως γιατί δε θα έχει το απρόσμενο της πρώτης φοράς.

Θα ήθελα να μάθω αντίστοιχες εμπειρίες στο μέιλ μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")