Στα δημόσια ουρητήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Περνούσα πριν λίγο καιρό μπροστά από τις δημόσιες τουαλέτες. Συνηθίζω να μπαίνω μέσα όχι μόνο για να κατουρήσω αλλά και για να δω καμία ωραία πούτσα. Τώρα που είμαι αρκετά ώριμος και παντρεμένος δεν έχω επαφές και προσέχω πολύ. Όταν μπήκα μέσα ήταν αλλά τρία άτομα. Ο ένας φαινόταν αλλοδαπός από το χρώμα και ήταν στην γωνία ήσυχος. Ο άλλος μεσήλικας με άσπρα μαλλιά μαλακιζόταν μπροστά στα ουρητήρια και ένας μικρότερης ηλικίας ήταν πιο μπροστά, ήταν ο μόνος που ήταν πολύ σηκωμένος και φαινόταν ωραία παρόλο που δεν είχε τόσο μεγάλη πούτσα.

Πήγα κοντά και ξεκουμπώθηκα να κατουρήσω, έβγαλα λίγα ούρα και παρατήρησα τον νεαρό που γύρισε ελαφρά προς εμένα. Χαμογέλασα και συνέχισα να τον κοιτώ στη πούτσα, δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι και βιαζόμουν αλλά μου άρεσε η εικόνα. Χωρίς πολλά και απότομα μου έπιασε τον κώλο και τον έσφιξε τόσο που πόνεσα αλλά και ένοιωσα την μεγάλη δύναμη του νέου, τραβήχτηκα λίγα αλλά συνέχισα να τον κοιτάζω και κατάλαβε πως μου άρεσε. Μου έπιασε το χέρι και το έβαλε πάνω στην πούτσα του χωρίς να με αφήσει να αντιδράσω.

Μου άρεσε πολύ και ο μεσήλικας μας έβλεπε κλεφτά. Ετοιμάστηκα να φύγω όταν με πίεσε με δύναμη και με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά του, προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δεν τα κατάφερα και τώρα είχα στο πρόσωπο μου μια καυλωμένη πούτσα που προσπαθούσε να νου την βάλει στο στόμα.

Η ντροπή με κυρίεψε καθώς και άλλος άντρας ήρθε να κατουρήσει και έφυγε γρήγορα αφού είδε σε πια θέση στεκόμουν, αυτή όμως με καύλωσε πολύ. Του ζήτησα προφυλακτικό και η απάντηση του μου έδειξε πως ήταν Έλληνας και φαινόταν από επαρχία, μου το έδωσε και το έβαλα στην πούτσα του που στην συνέχεια την έχωσε στο στόμα μου.

Έπαιρνα πίπα καθώς με έβλεπαν και δεν ήξερα γιατί έκανα κάτι τόσο ακραίο για τα πιστεύω μου δημόσια. Με άφησε λίγο και στη συνέχεια με σήκωσε και μου είπε αν θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο να με πηδήξει με ένα μικρό δωρο μια και ήταν φαντάρος, του είπα όχι και με έπιασε πάλι από πίσω. Του είπα να συνεχίσει εδώ και θα του έδινα 20 ευρω.

Συνέχισε και με χάιδευε στα βυζιά και στο κώλο και μου έτριβε την καυλωμένη πούτσα του πάνω μου. Τα λίγα άτομα που μπαινόβγαιναν μα παρατηρούσαν καθώς είχα βγάλει πιο κάτω το πανταλόνι μου και μαλακιζόμουν, ενώ με χάιδευε, το ένα δάκτυλο του το έφερε από πίσω και με επιδεξιότητα το έχωσε στο κώλο μου, πολύ γρήγορα έχυσα αφήνοντας τα σπέρματα να πεταχτούν από την μισοκαυλωμένη πούτσα μου.

Του έδωσα ότι του είπα ντύθηκα και έφυγα βιαστικά για την δουλειά μου. Ήταν μια καταπληκτική στάση που είχε πολύ ηδονή αν και πρόχειρη. Πέρασα αρκετές φορές αλλά δεν τον ξαναβρήκα ούτε κάποιο που να μου αρέσει για κάτι παρόμοιο.
Φιλιά

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")