Το γαμήσι και το ξύλο της αρκούδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Τάκη και είμαι 25 ετών. Ψηλός μελαχρινός με μεγάλα χείλη και πεταχτό κωλαράκι.  Από μικρός μου άρεσε να ικανοποιώ άνδρες και να με κάνουν το σκυλάκι τους στο κρεβάτι.  Η πρώτη μου φορά ήταν στα δεκαοκτώ αλλά και πιο μικρός θυμάμαι ότι πάντα μαλακιζόμουν με την ιδέα ότι με ξεφτίλιζαν στο γαμήσι άντρες και μάλιστα ηλικιωμένοι και αυστηροί στην συμπεριφορά.

Σήμερα δεν θα σας περιγράψω την πρώτη μου φορά αλλά μια ιστορία που συνέβη πριν από λίγο καιρό και ήταν για μένα κάτι το οποίο με έχει αναστατώσει πάρα πολύ.

Ήταν αρχές Αυγούστου και όπως πάντα έψαχνα να βρω κάποιον να με ξεφτιλίσει και να με ξεσκίσει στην πούτσα. Είχα πάρει το αυτοκίνητο μου και είχα πάει βράδυ στην εθνική οδό σε ένα πάρκινγκ και έκανα οτοστόπ και καλά για να με βοηθήσουν, γιατί τάχα μου χάλασε το αμάξι. Κάποια στιγμή σταμάτησε ένα αυτοκίνητο παλιό και βλέπω τρεις τύπους μέσα. Αφού με ρώτησαν που πηγαίνω και αφού ήταν ο δρόμος τους με πήραν στο αμάξι τους και έκατσα πίσω.

Μόλις μπήκα κατάλαβα ότι ήταν αλβανοί και μάλιστα οι δυο μεγάλοι σε ηλικία με μεγάλες κοιλιές και αυτοί οι δυο που κάθονταν μπροστά ήταν και ψιλοφτιαγμένοι γιατί μύριζαν ουίσκι. Αμέσως καύλωσα και σκέφτηκα ότι τώρα θα εκπληρωθούν οι φαντασιώσεις μου.

Αφού συστηθήκαμε και τους είπα ότι τάχα μου χάλασε το αμάξι μου είπαν ότι ήταν πατέρας γιος και θείος. O γιος γύρω στην ηλικία μου και καθόταν δίπλα μου πίσω και πατέρας και θείος γύρω στα 55 ο καθένας.

Δεν έχασα λεπτό και καθώς φορούσα ένα παρτό σορτς, άρχισα να τρίβω το μπούτι μου στο μπούτι του νεαρού. Αμέσως αυτός με κοίταξε πονηρά και αφού του χαμογέλασα, κατάλαβε της πρόθεση μου. Με άφηνε να τον τρίβω με το μπούτι μου και εγώ όλο και πλησίαζα προς το μέρος του. Κάποια στιγμή που είχε καυλώσει, μου πήρε το χέρι και μου το έβαλε πάνω στην ψωλή του.

Τρελάθηκα γιατί κατάλαβα ότι η πούτσα του ήταν τεράστια και άρχισα με μανία να του την χαϊδεύω. Άνοιξε τα πόδια του και απλώθηκε και έσκυψε στο αυτί και μου είπε να σκύψω σιγά-σιγά και να του πάρω μια πίπα. Αμέσως του ξεκούμπωσα το παντελόνι και πετάχτηκε έξω μια τεράστια ψωλάρα με δυο φουσκωτά αρχίδια που ήταν έτοιμη κιόλας να μου μπουκώσει το στόμα.

Άρχισα να τον γλύφω με μανία και σκεφτόμουν ότι σε λίγο που θα με καταλάβαιναν και οι παππούδες, θα με γαμούσαν και οι τρεις μαζί και θα με ξεφτίλιζαν όπως ακριβώς το ήθελα. Μετά από λίγο αφού άρχισε να ψιλοβογκάει ο νεαρός, με είδε πρώτα ο πατέρας του και τότε με αρπάζει από τα μαλλιά και μου λέει:
-    Μεγάλε, περιποιήσου καλά τον γιο μου γιατί μετά έχουμε εμείς σειρά.

Του είπα ότι θα κάνω ότι μου πουν και ότι θέλω να με γαμήσουν και οι τρεις. Μετά από λίγο έκαναν σε ένα χωράφι δεξιά και με κατέβασαν κάτω. Αφού πρώτα με έγδυσαν μετά με άρχισαν να με γαμάνε και να με τσιμπουκώνουν και οι τρεις μαζί. Τέτοιο γαμήσι στην ζωή μου δεν έχω ξαναφάει ποτέ.

Με γαμούσε μια ο ένας μια ο άλλος… μου ξέσκισαν πραγματικά τον κώλο και το στόμα και με χτυπούσαν αλύπητα. Τα κωλομέρια μου για τέσσερις μέρες είχαν σημάδια από τα χέρια τους που με χτυπούσαν καθώς με γαμούσαν.

Με έχυσαν ένας-ένας στον κώλο και στα μούτρα και έβαζαν να τους γλύφω την κοιλιά τους και να τους παίζω μαλακία και στους δυο παππούδες μαζί, και ο νεαρός να με ξεσκίζει από πίσω σαν να είμαι σκυλί. Με χτύπαγαν παντού, με έβριζαν και με έφτυναν σαν ξεφτιλισμένη πουτάνα.

Εμένα όλα αυτά με καύλωναν πιο πολύ και λύσσαγα να φάω της ψωλάρες τους. Πρώτη φορά στην ζωή μου με πόνεσε η μέση μου από τόσο γαμήσι. Αφού με έχυσαν αρκετές φορές, με παράτησαν εκεί και έφυγαν. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ να γυρίσω πίσω στο αμάξι μου, αφού και στην επιστροφή πήρα μια πίπα σε έναν άλλο παππού που με πήρε από την άλλη μεριά…

Όμως ήταν η καλύτερη μου ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")