Ο γιατρός και ο ασθενής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μια ιστορία μου. Είμαι γιατρός (ουρολόγος), 45 χρονών και έχω δικό μου ιατρείο.

Καθημερινά έχω στο ιατρείο διάφορους που έρχονται για εξέταση. Η γυναίκα μου δουλεύει μαζί μου ως γραμματέας. Μια μέρα ήρθε στο ιατρείο ένας μικρός γύρω στα 25 και μου είπε πως έχει κάποιες ενοχλήσεις στην ούρηση. Του ζήτησα να γδυθεί και να γείρει στον πάγκο για να του εξετάσω τον προστάτη. Γύρισα και το κλειδί για να μην μπει κατά λάθος κάποιος. Έβαλα το γάντι μου και έβαλα λίγο λιπαντικό για να μπει καλύτερα χωρίς ιδιαίτερο πόνο το δάχτυλό μου μέσα του.

Μια τυπική διαδικασία που γίνεται σε όλους. Ο μικρός είχε τον κώλο του ξυρισμένο και η τρύπα του ήταν πρησμένη. Έβαλα το δάχτυλο μέσα αργά και προσπαθούσα να μαλάξω τον προστάτη του. Εκείνος άνοιξε τα πόδια πιο πολύ και έσπρωξε τον κώλο του πάνω στο δάχτυλό μου. Η τρύπα του το ρούφηξε αχόρταγα μέσα χωρίς καμιά δυσκολία.
Σε πονάω; " τον ρώτησα".

"Όχι" μου είπε και γύρισε και με κοίταξε στα μάτια.
"Βάζεις αντικείμενα πίσω σου;" τον ρώτησα.
"Ναι" μου λέει και σπρώχνει πάλι τον κώλο του πίσω και μετά μπροστά σα να γαμιόταν.
Τα έχασα για δευτερόλεπτα. Κουνούσε τον κώλο του πάνω στο δάχτυλό μου μέσα έξω. Τράβηξα το δάχτυλό μου έξω και λέω τελειώσαμε. Γυρίζει και με κοιτάει στα μάτια. Ένιωθα περίεργα. Άβολα. Με είχε καυλώσει ο μικρός και φαινόταν.

Μου πιάνει τον πούτσο από το παντελόνι και μου κατεβάζει το φερμουάρ και τον βγάζει έξω.
"Σίγουρα τελειώσαμε;" μου λέει και το βάζει στο στόμα του. Με έγλυφε σε όλο το πούτσο και μου χάιδευε τα αρχίδια. Είχα πεθάνει από καύλα.
Τον έπιασα από τα μαλλιά και άρχισα να του γαμάω το στόμα.
"Πόσο καιρό έχει να με γλύψει κάποιος! του είπα και συνέχισε πιο δυνατά.

Με τη γυναίκα μου πια δεν υπάρχει αυτό το πάθος. Εκείνη δεν της αρέσει να με γλύφει. Και τώρα μετά από τόσο καιρό ένιωθα απίστευτη καύλα. Σηκώθηκε πάνω και γύρισε με την πλάτη του, ακούμπησε την τρύπα του πάνω στον πούτσο μου και τριβόταν. Έσπρωξε σιγά σιγά και άρχισε να τον παίρνει μέσα του.
Ακούμπησε πάνω μου και του έγλυψα το αυτί.

"Με τρελαίνεις αγόρι μου" του έλεγα. "Θέλω να χύσω". Τραβήχτηκε και έσκυψε πάλι να μου πάρει πίπα.

Σε δευτερόλεπτα έχυνα μέσα στο στόμα του. Τα ρουφούσε με μανία. Τα ήπιε όλα. Του έδωσα ένα χαρτί να σκουπιστεί και έβαλα τον πούτσο μου μέσα στο παντελόνι. Κάθισα στο γραφείο και του έγραψα κάτι φάρμακα.

"Θα σε ξαναδώ μόλις τελειώσει η θεραπεία" του είπα. Δεν του κράτησα λεφτά. Μου ζήτησε ένα χαρτί και στυλό και έγραψε κάτι.

"Θα σε ξαναδώ όταν θέλεις εσύ" μου είπε και στο χαρτάκι ήταν το τηλέφωνό του.
Έφυγε και έμεινα να κοιτάω το χαρτάκι.

Πέρασαν δυο μέρες. Το χαρτάκι το είχα αφήσει στο ιατρείο. Ήθελα να τον ξαναδώ. Πήγα το βράδυ στο ιατρείο και το βρήκα. Τον πήρα τηλέφωνο και ήρθε.

Από τότε τον συναντώ στο ιατρείο. Πρώτη φορά στη ζωή μου γάμησα έναν άντρα και μου τρέλανε το μυαλό.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")