Ξέσκισμα στο καράβι για την Αίγινα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η δική μου ιστορία έγινε προχτές στο καράβι που γύριζα από την Αίγινα. Όπως περίμενα να δέσει το καράβι, είδα έναν ψηλό μαυρισμένο άντρα πάνω στην καταπακτή. Είχε αδρά αντρικά χαρακτηριστικά, ήταν ψηλός και γυμνασμένος, θα τον χαρακτήριζε κανείς εμφανίσιμο, όχι ωραίο αλλά πολύ αρρενωπό. Αυτό ήταν που μου τράβηξε το ενδιαφέρον, μαζί με τα ψηλά μυώδη πόδια του, όπως αυτά φαίνονταν από το σορτς που φορούσε.

Εγώ είμαι ψηλός 1.82, 75 κιλά, 29 χρονών, με άτριχο κορμί και μου αρέσει να φοράω γυναικεία εσώρουχα. Όπως συνήθως λοιπόν φορούσα ένα στρινγκάκι μαύρο και μια ανοιχτόχρωμη βερμούδα με ένα κοντό μπλουζάκι, έτσι που να αφήνω να φαίνεται το στρινγκάκι μου. Ο τύπος αυτός ήταν γύρω στα 30 με 35 όπως μπόρεσα να υποθέσω. Του έριξα μια ματιά όπως πέρασα δίπλα του όμως αυτός δεν φάνηκε να με προσέχει. Τελικά φόρτωσε το καράβι και ξεκίνησε για τον Πειραιά.

Εγώ είχα ταραχτεί φοβερά στη εικόνα αυτού του άντρα και προσπάθησα να τον ξαναδώ γυρνώντας συνέχεια όλες τις γωνίες του καραβιού. Τελικά κάποια στιγμή τον είδα να στέκεται με άλλους δύο του πληρώματος στο μπαρ. Πήγα κι εγώ και κάθισα σε ένα τραπεζάκι κοντά τους, έτσι ώστε να μπορώ να τον βλέπω. Ο τύπος ήταν φοβερά σέξι και εγώ είχα καυλώσει πάρα πολύ. Αυτός καθότανε χαλαρά με τα πόδια του ανοιχτά και κουβέντιαζε με τους άλλους για το ποδόσφαιρο.

Το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο ανάμεσα στα σκέλια του προσπαθώντας να φανταστώ την πούτσα του. Αυτός δεν έδειχνε να καταλαβαίνει κάτι, αλλά που και που τα έπιανε κάνοντας με να τρελαίνομαι. Σε κάποια στιγμή σηκώνονται να φύγουν και αμέσως σηκώθηκα κι εγώ. Τον είδα που κατευθύνθηκε προς το πίσω κατάστρωμα και τον ακολούθησα. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, αλλά ήμουν καυλωμένος πάρα πολύ και έτσι τον ακολούθησα.

Κατέβηκε κάτι σκαλιά και άνοιξε μια πόρτα που οδηγούσε στο γκαράζ. Εγώ την άνοιξα αλλά ο τύπος είχε χαθεί. Δίπλα από αυτή την πόρτα ήταν μία άλλη που οδηγούσε σε τουαλέτες. Την άνοιξα και μπήκα. Στην τελευταία άκουσα ένα θόρυβο και πήγα εκεί κάνοντας τον αδιάφορο. Έσπρωξα την πόρτα και είδα τον τύπο να με κοιτάει.

-    «Τι έγινε φίλε;», μου λέει. «Απαγορεύετε να είσαι εδώ».

Καθώς μου μιλούσε έπιανε την πούτσα του πάνω από το σορτς.

-    «Τι έγινε; Γιατί δεν μιλάς;», μου λέει.

Εγώ είχα καρφωμένο το βλέμμα μου στο χέρι του.

-    «Ρε μαλάκα, πούστης είσαι και κοιτάς την πούτσα μου;», μου λέει.

Εγώ απλά κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και τότε αυτός ήρθε κοντά μου και μου λέει:

-    «Έλα, γονάτισε και πάρε τον στο στόμα!»

Και ανοίγοντας το παντελόνι του μου πέταξε στα μούτρα ένα μισοκαυλωμένο πούτσο.

-    «Έλα πούστη μου, γλείφτον μου!», μου λέει.

Κι εγώ τον έβαλα με τη μία στο στόμα μου. Καθώς τον έγλειφα αυτός μεγάλωνε ώσπου δεν χώραγε όλο πια μέσα. Πρέπει να ήταν γύρω στους 18-19 πόντους. Αφού τον έγλειψα για κανένα δεκάλεπτο, μου είπε να σηκωθώ να του δείξω τον κώλο μου. Εγώ γύρισα την πλάτη μου προς το μέρος του και κατέβασα την φόρμα μου. Ο πούτσος του άρχισε να τεντώνεται όταν με είδε με το γυναικείο στρινγκάκι.

-    «Τι βλέπω μωρή; Γουστάρεις κιλοτάκια;», μου λέει και μου χούφτωσε τα κωλομέρια μου με τα χέρια του. «Έχεις κι άλλα ρουχαλάκια μωρό μου;», μου λέει και μου χώνει ένα κωλοδάχτυλο ενώ μου έσπρωχνε το κεφάλι προς την πουτσάρα του. «Θα σου δώσω το τηλέφωνό μου να βρεθούμε στον Πειραιά με την άνεσή μας, να ντυθείς γκομενίτσα για τον γαμιά σου και να σε ξεκωλιάσω μωρή καριόλα!», μου έλεγε και μου γάμαγε το στόμα και τον κώλο ταυτόχρονα.

Με καύλωνε πολύ αυτός ο άντρας και θα ήθελα πολύ να με γαμήσει κανονικά. Κάποια στιγμή μου φωνάζει:

-    «Πω πω πούστη μου, θα σε χύσω, δεν αντέχω άλλο…»

Και βγάζοντας την πούτσα του από το στόμα μου τα πέταξε όλα στη μούρη. Αφού κούμπωσε το παντελόνι του μου έγραψε σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνό του και άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Μετά από δύο μέρες τον πήρα τηλέφωνο και πήγα σπίτι του να με γαμήσει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")