Πως έχασα την παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όπως σας υποσχέθηκα σας γράφω την πρώτη φορά που γαμήθηκα με άντρα και όλα τα παρεμφερή. Είναι η πρώτη φορά μου σε όλα χάρη σε ένα άτομο που δεν είναι πια στην Ελλάδα.


Ήμουν δεκαοκτώ χρονών τότε και πήγαινα στην Γ’ Λυκείου. Ήμουν ένα ήσυχο παιδί με όχι πολλά πάρε δώσε με τα συνηθισμένα αγόρια της ηλικίας μου. Οι άλλοι μιλούσαν για ποδόσφαιρο όλη μέρα στο σχολείο και κρυφοκοιτούσαν τα κορίτσια στις τουαλέτες. Εγώ καθόμουν πάντα μόνος σχεδόν.

Ντυνόμουν πάντα με κολλητά τζιν γιατί μου άρεσε να τονίζω τον κώλο μου. Τότε λοιπόν με πλησίασε ο Τέλης. Ένα παιδί αρκετά όμορφο αλλά και πάρα πολύ μεγάλο τσογλάνι. Ο Τέλης είχε μείνει τρεις φορές στην ίδια τάξη και ήταν σαφώς μεγαλύτερος μας και ήταν πλέον ένα καλοσχηματισμένο αντράκι και ο μόνος στο σχολείο που είχε γένια και φαινόταν στην φάτσα του ότι δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά.

Εγώ μέσα μου είχα κατασταλάξει το τι θέλω και τι είμαι, απλά ήθελα μια αφορμή για να κάνω ότι θέλω να κάνω. Ο Τέλης είχε καταλάβει την φάση που ήμουν και για να το εκμεταλλευτεί με πλησίασε. Εγώ τότε ενθουσιάστηκα μαζί του, σχεδόν τον ερωτεύτηκα. Εκείνος όμως, είχε άλλους σκοπούς…

Με προστάτευε στο σχολείο και εκτός αυτού, έκανε παρέα κολλητή μαζί μου για να αρχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με πήγαινε σε όλες τις καφετέριες που σύχναζαν όλα τα αλάνια. Μέχρι που τον εμπιστευόμουν 100%.

Ένα βράδυ που καθόμασταν οι δυο μας σπίτι του, συζητούσαμε σχετικά με την ζωή μου και τα θέλω μου. Εκεί του αποκάλυψα ότι μου αρέσουν και τα αγόρια και τα κορίτσια.
Εκείνος χαμογέλασε πονηρά. Σηκώνετε και κατεβάζει το παντελόνι του και μένει γυμνός από την μέση και κάτω. Έμεινα άναυδος!!!

Έβλεπα από κοντά πούτσο πρώτη φορά στην ζωή μου. Ήταν δυο δάχτυλα χοντρός, τριχωτός αλλά πολύ μακρύς. Πρέπει να έφτανε τα 23 εκατοστά, με μικρά μαύρα αρχίδια. Μου τον φέρνει κοντά στο πρόσωπο μου και μου λέει:

-    «Τράβα μου μαλακία…»

Άρχισα κι εγώ να του τον παίζω και μετά μου λέει:

-    «Έλα, βάλτο τώρα στο στόμα σου, δώσε του ένα φιλάκι…»

-    «Ρε μαλάκα, δεν το έχω ξανακάνει. Δεν ξέρω…»

-    «Εσύ δεν μου είπες ότι θέλεις να δοκιμάσεις να κάνεις πίπα; Ορίστε! Η πούτσα είναι μπροστά σου!»

-    «Ναι αλλά εσύ είσαι φίλος μου και δεν μπορώ…»

-    «Και θες να πάρεις τσιμπούκι από έναν ξένο; Έλα… κι εγώ θέλω να μου τον γλύψεις…»

Μου τον φέρνει μπροστά στο στόμα μου και μου τον ακουμπάει στα χείλια μου.
Εγώ άρχισα να του γλύφω το πουτσοκέφαλο.

-    «Έτσι μπράβο! Τώρα πάρτο όλο μέσα στο στόμα σου και ρούφα το!»

Εγώ έκανα ακριβώς ότι μου έλεγε και μπούκωνα το στόμα μου με την ψωλάρα του.
Με άρπαξε από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε… μου γαμούσε το στόμα. Τον κοιτούσα στα μάτια και μου έλεγε:

-    «Ωραίος ο πούτσος μου ε; Σ’ αρέσει; Γιατί θα μου τον γλύφεις κάθε μέρα…»

Κάποια στιγμή μου τον καρφώνει όλο μέσα στο στόμα μου και με κράταγε εκεί να πνίγομαι. Ένιωσα κάτι καυτό να ρέει μέσα στο λαρύγγι μου και να το καταπίνω με το έτσι θέλω… Ήταν η πρώτη φορά που κατάπινα χύσια.
Αφού τελείωσε ντύθηκα και έφυγα.

Την επόμενη μέρα με βρήκε στο σχολείο και με έβαλε να του πάρω πίπα μέσα στις τουαλέτες. Ερχόταν συνέχεια σπίτι μου και όταν ήμασταν μόνοι μέσα στο δωμάτιο τον τσιμπούκωνα… κάθε μέρα του έπαιρνα πίπα.

Μετά άρχισε να φέρνει και φίλους του. Τους τσιμπούκωνα όλους μαζί αλλά μόνο ο Τέλης με έχυνε στο στόμα.

Μια μέρα έφερε στο σπίτι του όταν πήγα να του πάρω πίπα τον κύριο Αντώνη! Έναν σαραντατριάρη ανύπαντρο που είχε ένα περίπτερο δίπλα από το σπίτι του Τέλη. Με έβαλε να του πάρω κι αυτού πίπα, αλλά αυτός είχε σαφώς πολύ χοντρό καυλί από τους άλλους και μου άρεσε που ήταν μεγαλύτερος μου.

Μετά από αρκετό καιρό άρχισα να θέλω να γαμηθώ. Έβλεπα τον πατέρα μου γυμνό και φανταζόμουν ότι κάποιος μεγαλύτερος από μένα μου παίρνει την παρθενιά… Μέχρι που το πήρα απόφαση και πήγα να βγάλω το βίτσιο μου με τον κύριο Αντώνη.

Το είπα στον Τέλη αυτός ήθελε να είναι παρών και να βλέπει. Φωνάζει τον κύριο Αντώνη από δίπλα και καθόμαστε στο σαλόνι. Ο κύριος Αντώνης καθόταν γυμνός στον καναπέ και του έπαιρνα πίπα. Του λέω ξαφνικά :

-    «Σ’ αρέσει μπαμπά;»

-    «Μμμμ… ο μπαμπάς θέλει παραπάνω παιδί μου…»

-    «Τι θέλεις δηλαδή μπαμπά;»

-    «Έλα κάτσε στην ποδιά του μπαμπά μωρό μου…»

Πάω και κάθομαι πάνω του αλλά με πλάτη γυρισμένη στο πρόσωπο του. Μου κατεβάζει το μποξεράκι και μου ανοίγει τα πόδια. Με φέρνει ακριβός στον πούτσο του και καθόμουν με το άτριχο, τρυφερό, και παρθένο κωλαράκι μου εκεί πάνω του χωρίς να μου τον έχει χώσει.

Τον είχε βγάλει ανάμεσα από τα πόδια μου και τον έπαιζε πάνω στην τρυπούλα μου επάνω.

-    «Ο μπαμπάς θέλει να γαμήσει μικρό μου…»

-    «Τι μπαμπά;»

-    «Το κωλαράκι σου!!! Θέλω να σε ξεπαρθενιάσω!»

-    «Μπαμπά έχεις πολύ μεγάλη ψωλή. Θα με σκίσεις!»

-    «Ναι αλλά θα σου αρέσει…»

Είχε ήδη τοποθετήσει το χοντρό καυλί του στην είσοδο της τρυπούλας μου.

-    «Έλα γιόκα μου, νιώσε την ψωλή του μπαμπά…»

Άρχισε να την βάζει σιγά - σιγά στην τρύπα μου μέσα. Βόγκηξα δυνατά. Ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει στα δύο.

-    «Σε παρακαλώ σταμάτα, πονάω!»

-    «Τώρα είναι αργά… Νιώσε την ψωλάρα που σε σκίζει!»

Τα μάτια μου είχαν γυρίσει από τον πόνο. Έκλαιγα από την πίεση και ο κώλος μου είχε ματώσει. Με γαμούσε, στην αρχή σιγά… Πέρασε σχεδόν ένα τέταρτο μέχρι να ανοίξει ο κώλος μου. Και μετά με γαμούσε πιο δυνατά.

-    «Πάρε γιόκα μου πούτσα. Πώς νιώθεις που σου σκίζει ο μπαμπάς το κωλαράκι σου;»

Εγώ δεν μπορούσα να σταυρώσω λέξη. Μια πούτσα 19 εκατοστά και χοντρή με έσκιζε. Με φέρνει στα τέσσερα και με καβαλάει σαν σκυλί. Και με κάρφωνε στον κώλο. Ο Τέλης είχε καυλώσει πολύ και μετά βίας κρατιόταν να μην χύσει.

Κάποια στιγμή τον ακούω να φωνάζει από καύλα και καυτό σπέρμα να ρέει μέσα στον κώλο μου. Με έχυσε παρά πολύ. Ντύθηκε και μετά την κοπάνισε.

Από την επόμενη μέρα αρχίσαμε να γαμιόμαστε και με τον Τέλη αλλά χωρίς να φέρνει παρέα πια. Με ήθελε μόνο για τον εαυτό του. Μετά από δύο μήνες ήμασταν σαν ζευγάρι. Ο Τέλης άλλαξε πολύ… έγινε καλός μαζί μου. Φιλιόμασταν στο στόμα και πλέον δεν κάναμε σεξ αλλά έρωτα.

Είχαμε σχέση για δύο χρόνια… Δύο υπέροχα χρόνια αλλά δυστυχώς για χάρη μου έμεινε άλλες δύο φορές και ο πατέρας του αποφάσισε να τον πάει στην Αγγλία (γενέτειρα της μάνας του) για να σπουδάσει εκεί. Ήρθε σε μένα κλαίγοντας και μου είπε τα μαντάτα… Περάσαμε τα δύο τελευταία βράδια μαζί κάνοντας συνέχεια έρωτα.

Το τελευταίο βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Όταν κάναμε τελευταία φορά έρωτα με φίλησε γλυκά και παθιασμένα μου είπε αντίο κλαίγοντας και πριν κλείσει η πόρτα μου λέει:

-    «Σ’ αγαπώ!»

Και χάθηκε από την ζωή μου για πάντα… Έκανα να τον ξεπεράσω τρία χρόνια και όταν ήμουν φαντάρος τότε κατάφερα να προχωρήσω και να τον ξεχάσω… αλλά πάντα μέσα στην καρδιά μου θα μείνει χαραγμένο το όνομα του…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")