Σεξ με τον Αλβανό που καθόταν στην παρέα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους! Έχω μόλις πέντε μέρες που γύρισα από διακοπές και φορτωμένος νέες εμπειρίες, αλλά σήμερα θα σας γράψω κάτι που έγινε πριν μερικές ώρες! Είχαμε πάει με μια από τις πολλές παρέες που έχω να αράξουμε έξω από το σπίτι ενός παιδιού. Εκεί μαζί μας συνήθως κάθεται και ο Γιάννης (ένας Αλβανός που μένει με την οικογένεια του στο ισόγειο της πολυκατοικίας).

Ο Γιάννης είναι τριάντα οκτώ χρονών, λίγο κοντούλης και ελάχιστα γεροδεμένος, με σκούρο χρώμα δέρματος (από την δουλειά στης οικοδομές) και κοντό μαλλάκι.

Εκεί που καθόμασταν λοιπόν το απόγευμα στα σκαλοπάτια και μιλούσαμε… (Σημείωση: Ο Γιάννης φορούσε ένα άσπρο σορτς αρκετά ανοιχτό στα μπατζάκια και καθόταν με ανοιχτά τα πόδια του όπως όλοι συνηθίζουμε), μου πέφτουν τα κλειδιά και κατέβηκα τρία σκαλοπάτια πιο κάτω από τον Γιάννη για να τα πιάσω και έκατσα εκεί. Σηκώνω το κεφάλι μου να κοιτάξω και με την μία το μάτι μου πέφτει μέσα στο μπατζάκι του Γιάννη.

Έκπληκτος παρατηρώ ότι ο Γιάννης δεν φορούσε εσώρουχο από μέσα και τα αρχίδια του κρεμόντουσαν μπροστά μου. Κοιτούσα τα αρκετά μεγάλα και σκούρα αρχίδια του με την ακαύλωτη και χοντρή πούτσα του και καύλωσα και εγώ αμέσως! Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από εκεί. Είχα αναστατωθεί βλέποντας μπροστά μου μια τέτοια πούτσα και να είναι τόσο κοντά μου και να μην μπορώ να την αγγίξω.

Όταν πια πέρασε η ώρα, τα παιδιά θέλανε να το διαλύσουμε και ο Γιάννης μας παρακάλεσε να κάτσουμε γιατί η γυναίκα του και το παιδί του ήταν στην Αλβανία και ήταν μόνος του. Οι άλλοι ήθελαν να φύγουν, εγώ επέμενα να κάτσουμε αλλά τα παιδιά δεν μπορούσαν. Και τους λέω ότι θα κάτσω εγώ να κάνω παρέα στον Γιάννη. Φεύγουν λοιπόν και μου προτείνει ο Γιάννης να πάμε να κάτσουμε μέσα. Δέχτηκα εγώ και πάμε και καθόμαστε μέσα.

Μερικές φορές όταν μιλούσαμε αισθανόμουν πολύ αμήχανος γιατί τον είχα εκεί μόνο του και κόλλαγα να του την πέσω. Σε κάποια φάση μου λέει ότι δεν νιώθει άνετα γιατί συνήθως κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι όταν δεν είναι εκεί το παιδί του. Του λέω εγώ:

-    «Σιγά ρε μαλάκα, κάτσε όπως θες. Σπίτι σου είναι άλλωστε».

-    «Σίγουρα ρε μαλάκα δεν έχεις πρόβλημα;»

-    «Κανένα ρε συ, ξεκόλλα!»

-    «Και τον ξυρίζεις όλο;»

-    «Ναι ρε συ!»

-    «Μπορώ να δω;»

-    «Ναι ρε συ, βέβαια!»

Κάθομαι δίπλα του σηκώνω και ανοίγω τα πόδια μου. Αυτός έρχεται και κάθεται μπροστά μου και κοιτάει έντονα. Μου λέει σε μια στιγμή:

-    «Μπορώ να αγγίξω;»

-    «Ναι ρε συ, δεν με πειράζει».

Αρχίζει και μαλάζει τα κωλομέρια μου με τα χοντρά δάχτυλα του. Εγώ κρατιόμουν να μην καυλώσω ή βγάλω κανένα επιφώνημα ότι μου αρέσει αυτό που κάνει. Και ξαφνικά, ανοίγει τα κωλομέρια μου και κοιτούσε την κωλότρυπα μου. Βάζει το δάχτυλο του ίσα, ίσα για να την αγγίξει. Πρέπει εκείνη την στιγμή να είχε καυλώσει γιατί άρχισε να παίζει με την τρυπούλα μου. Εγώ δεν αντέδρασα καθόλου. Τον άφηνα να μου κάνει ότι ήθελε. Εκεί πια είχα καυλώσει και εγώ και άρχισα να αναστενάζω από καύλα. Η κωλότρυπα μου ανοιγόκλεινε σαν μανιακή και μου λέει ο Γιάννης:

-    «Νομίζω ότι θέλεις πούτσο γι’ αυτό έκατσες μαζί μου. Σε είχα πάρει χαμπάρι που κοίταζες τον πούτσο μου μέσα από το μπατζάκι μου πουστράκι!»

-    «Τότε τι περιμένεις και δεν με γαμάς καυλιάρη μου;»

-    «Δεν γαμάω πουστράκια αλλά εσύ με καύλωσες πολύ και θέλω να σε σκίσω! Να σου ανοίξω το κωλαράκι με το καυλί μου! Αλλά επειδή μ’ αρέσει να είμαι κύριος θα σε περιποιηθώ καλά…»

Αρχίζει να σαλιώνει δυο δάχτυλα του. Φτύνει καλά στην τρυπούλα μου και την πασπατεύει καλά. Μου βάζει ένα από τα χοντρά του δάχτυλα μέσα μου και σιγά, σιγά με άνοιγε. Μετά έβαλε και το δεύτερο, και όταν με άνοιξε καλά, σηκώνεται και μου δείχνει την πούτσα του. Ήταν καυλωμένη φουλ όχι πολύ μεγάλη σε μέγεθος, περίπου 16 εκατοστά, αλλά πολύ χοντρή, τρία δάχτυλα δικά του, με φλέβες να πετάγονται σε όλο το μήκος του. Ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο χοντρό όσο και το υπόλοιπο καυλί του και τα αρκετά μεγάλα σκούρα αρχίδια του να κρέμονται.

Μαλακίζει λίγο τον πούτσο του και έρχεται από πάνω μου έτσι όπως είχα ανοιχτά τα πόδια μου, μου τα σηκώνει όσο πιο πολύ μπορούσε για να είναι τελείως ανοιχτή η τρυπούλα μου, φόρεσε ένα προφυλακτικό και αρχίζει να χαϊδεύει με το καυλί του την τρύπα μου. Μετά άρχισε να μου χώνει την πούτσα του σιγά-σιγά μέσα μου. Ένιωθα όπως τότε, όταν με ξεπαρθένιασε ο κύριος Αντώνης (αυτό θα το γράψω μια άλλη φορά). Ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει. Πονούσα πολύ αλλά μου άρεσε.

Μόλις έχωσε όλη του την ψωλή στο κωλαράκι μου, με καβαλάει και αρχίζει να με γαμάει πιο έντονα. Με σφυροκοπούσε με το καυλί του και με γαμούσε σαν να ήμουν ζώο. Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα κωλομάγουλα μου καθώς με γαμούσε δυνατά.

-    «Σ’ αρέσει πουστράκο ε; Σ’ αρέσει που σου σκίζω το κωλαράκι;»

-    «Γάμα με καριόλη!» ήταν το μόνο που μπορούσα να πω.

Με είχε ξεκωλιάσει! Έβαζα τα δάχτυλα μου να δω τι μέγεθος είχε πάρει η τρύπα μου και πραγματικά την είχε ανοίξει με την χοντρόπουτσα του. Ξαφνικά, την βγάζει απότομα και μου την φέρνει μέσα στην μούρη. Ούρλιαζε σαν μανιακός και πίδακες από χύσι άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπο μου.

Του καθάρισα την πούτσα με το στόμα μου και πήγα να πλυθώ. Αφού ξεκουραστήκαμε μισή ώρα, του πήρα και μια πίπα. Έχυσε στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ όλα.

Αφού συμφωνήσαμε να μην το μάθει κανείς αυτό και άμα έχουμε καύλες μπορούμε να βρισκόμαστε και να γαμιόμαστε, έφυγα από το σπίτι του.
Αυτό ήταν.

Υ.Γ. και επειδή καύλωσα πολύ που το έγραψα θα γράψω και την πρώτη μου φορά τάρα σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")