Στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πριν πολλά χρόνια δούλευα σαν εξωτερικός πωλητής σε μια εταιρεία που στεγαζόταν στην περιοχή της Πλ. Ομονοίας. Πήγαινα λοιπόν εκεί με τον Ηλεκτρικό σχεδόν καθημερινά να παραδώσω τη δουλειά μου στο Λογιστήριο. Μια μέρα λοιπόν που είχα πάει πιο νωρίς το απόγευμα, η Λογίστρια μου είπε να περάσω σε δυο ώρες για ενημέρωση της καρτέλας μου, γιατί είχε πολύ δουλειά τη στιγμή που έφτασα. Έτσι βγήκα έξω να πάω μια βόλτα και περνώντας από κάποιο πορνοσινεμά πίσω από του Λαμπρόπουλου, είπα να μπω να σκοτώσω την ώρα μου.

Σκοτάδι, δεν έβλεπα τη μύτη μου. Απ’ την οθόνη του σινεμά ακούγονταν τα συνηθισμένα βογκητά, αλλά δεν ήθελα να κοιτάξω γιατί περίμενα να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι και να βρω κάπου να καθίσω. Περνάνε ακόμα δυο - τρία λεπτά, κάτι ξεχωρίζω και προχωρώ στον ακριανό διάδρομο στο βάθος της αίθουσας. Τα βογκητά στην οθόνη συνεχίζονται… βλέπω κάτι καύτρες από τσιγάρα, βρίσκω ένα άνοιγμα, περνάω αγγίζοντας γόνατα, τελικά βρίσκω μια πολυθρόνα και κάθομαι.

Στην οθόνη η ταινία Γερμανική, μια ώριμη γυναίκα με δυο νεαρούς σε ένα κρεβάτι γαμιέται διαδοχικά, κι ένας άντρας με κουστούμι καθόταν απέναντι από το κρεβάτι σε μια καρέκλα απολαμβάνοντας το θέαμα. Το θέαμα με ερεθίζει, τα μάτια μου συνηθίζουν τώρα. Το σινεμά σχεδόν άδειο, μόνο στα πίσω καθίσματα είχε καμιά δεκαριά άντρες. «Φτου σου!», σκέφτηκα. Πήγα δίπλα στους μοναδικούς θεατές. Έπρεπε να μετακομίσω, αλλά δεν το έκανα εκείνη τη στιγμή. Δεξιά μου καθόταν ένας πενηντάρης και κάποιοι άλλοι. Αριστερά μου κανένας. Ξαφνικά όμως τρελαίνομαι με το θέαμα που βλέπω.

Όλη η σειρά μου δεξιά, καμιά δεκαριά άντρες έχουν τους πούτσους έξω και τους χαϊδεύουν, άλλοι φανερά κι άλλοι πιο διακριτικά. Το θέμα πως κάθομαι δίπλα σ’ άλλους άντρες που μαλακίζονται χωρίς να τους νοιάζει, με ερεθίζει ακόμα περισσότερο. Ανοίγω το φερμουάρ μου κι εγώ και τον πετάω έξω κάγκελο. Ο διπλανός μου ξεχνάει πως έβλεπε το έργο και καρφώνει τα μάτια του πάνω του. Κάνω πως δεν το είδα και αρχίζω να τον χαϊδεύω, όπως ακριβώς κάνανε κι άλλοι.

Για μια στιγμή νιώθω το γόνατο του να πιέζει το δικό μου και το τραβάω. Αυτός όμως συνεχίζει κι ασυναίσθητα τον κοιτάζω κι εγώ. Μου κάνει κάποιο νόημα που δεν καταλαβαίνω. Ανοίγει κι άλλο τα μπούτια του και βλέπω ένα μικρό ψωλάκι όρθιο που είχε. Συνεχίζει να με κοιτάζει και νιώθω το χέρι του πάνω στον πούτσο μου. Με τρελαίνει το άγγιγμα ενός ξένου χεριού στο σκληρό μου πουτσοκέφαλο. Τον αφήνω να μου τον πιάσει καλά. Μου τον χουφτώνει και τον σφίγγει κάνοντας το χαρακτηριστικό ήχο της καύλας «Σσσσσσσς..». «Πάει, τρελάθηκα!», σκέφτομαι.

Κοιτάζω την ταινία. Τώρα ο ηλικιωμένος άντρας που έβλεπε το θέαμα, τον έχει πετάξει έξω και μαλακίζεται. Οι δυο νεαροί συνεχίζουν το ξέσκισμα της κυρίας. Ο διπλανός μου τον μαλάζει τώρα κανονικά. Κανένας δεν μας ενοχλεί από τους υπόλοιπους. Βάζω το χέρι μου πάνω στο δικό του και τον σταματάω. Είμαι έτοιμος να χύσω απ’ την καύλα και δεν θέλω να τελειώσω τόσο νωρίς. Με το άλλο του χέρι μαλακίζει το ψωλάκι του, τεντώνεται και χύνει. Τα ζουμιά του πετάγονται στην πλάτη της μπροστινής πολυθρόνας. Το θέαμα ενός ηλικιωμένου που χύνει σιωπηλά δίπλα μου με ερεθίζει ακόμα πιο πολύ.

Χωρίς να μου τον αφήσει, βγάζει ένα χαρτομάντιλο με το ίδιο χέρι που την έπαιζε, και σκουπίζεται. Είμαι τώρα έτοιμος κα χύσω κι εγώ. Η σκηνή στο έργο έχει αλλάξει. Τώρα γίνεται μια παρτούζα με δυο γυναίκες και έναν άντρα. Το θέαμα με συναρπάζει ακόμα περισσότερο και χύνω με τη σειρά μου. Τέτοιο χύσιμο δεν είχα ξανακάνει. Αυτός έχει κυριολεκτικά γυρίσει προς το μέρος μου και το χέρι του δουλεύει παλινδρομικά και γρήγορα, όπως μ’ αρέσει. Τα χύσια μου πετάγονται με έξι - επτά σπασμούς πηχτά και δεν σταματάνε. Μουγκρίζω πνιχτά από καύλα αλλά κανένας δεν μου δίνει σημασία.

Ο πενηντάρης βγάζει τώρα άλλη μια χαρτοπετσέτα και μου τη δίνει να σκουπιστώ. Σκουπίζομαι προσεκτικά, σηκώνομαι και φεύγω. Κοιτάζω πίσω μου μήπως και με ακολουθεί. Ευτυχώς βλέπω πως ακόμα κάθεται εκεί. Ίσως περιμένοντας τον επόμενο!

Η ιστορία που αφηγούμαι είναι πέρα για πέρα αληθινή. Τώρα γιατί δεν την επανέλαβα; Δεν ξέρω. Μακάρι να βρω την ευκαιρία να πάω ξανά σ’ εκείνο το πορνοσινεμά, αλλά όχι όπως παλιά. Τώρα θέλω κι εγώ να πιάσω έναν ξένο πούτσο και να καυλώσω ακόμα πιο πολύ. Μου έχει γίνει έμμονη φαντασίωση, κάτι σαν το πιο γλυκό μου ένοχο μυστικό!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")