To χάσιμο της παρθενιάς...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

θα ήθελα να σας διηγηθώ μια πραγματική ιστορία, που άλλαξε την ζωή μου.

Εδώ και μια βδομάδα έχασα για πρώτη φορά στην ζωή μου την παρθενιά μου. Άν και είμαι απίστευτα διστακτικός απο το νετ, είχα μια συνομιλία για πάνω απο ένα μήνα με ένα ζευγάρι που τελικά μετά απο πολλούς δικούς μου δισταγμούς, συναντηθήκαμε.

Άν και ήταν μια και μοναδική φορά που συνέβη (ήταν απο το εξωτερικό), ένοιωσα πολλύ ωραία, και πιστεύω άν ξεφύγω απο τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς μου, θα το ξανακάνω (αρκεί να βρεθεί κάποιος ή κάποια).

Να μην σας τα πολυλογώ, συναντηθήκαμε σε καφέ (εγώ είχα απίστευτο άγχος και..ντροπή), όπου ήταν πολύ χαλαροί μαζί μου, και αμέσως προσπάθησαν να με εξοικειώσουν με την ιδέα. Η γυναίκα ήρθε και κάθησε δίπλα μου και διακριτικά έβαλε το χέρι της επάνω στο πούτσο μου. Εγώ ταράχτηκα. Μου το πίεζε με δύναμη με το χέρι της που άρχισα να φοβάμαι ότι θα σκάσει πάνω στα αρχίδια μου. Κόιταξε τον άνδρα της, χαμογέλασε και μου ζήτησε να φύγουμε. Πήγαμε στο σπίτι που είχαν. Αμέσως ο άντρας της μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά του και να του κατεβάσω το παντελόνι (εγώ τα έχασα, πρώτη φορά βρισκόμουν γονατιστός μπροστά σε έναν άντρα), αρκετά αγχωμένος και διστακτικός,αλλά ταυτόχρονα και με μια απίστευτη λαχτάρα και μεθυστική ηδονή που θα έπιανα ένα πούτσο στο χέρι για πρώτη φορά, του το κατεβάζω και βρεθηκε ξαφνικά μπροστά στην φάτσα μου να στέκεται όρθιο το εργαλείο του. Εγώ είχα κομπλάρει (και ακόμη τώρα που το σκέφτομαι κομπλάρω)

Ασυναίσθητα όμως είχα αρχίσει να εξοικειώνομαι με την όλη φάση, και του την πήρα στο χέρι μου και άρχισα να του την παίζω όπως μπορούσα. Σε λίγα λεπτά, την είχα στο στόμα μου. ειλικρινά εκείνη την στιμγή άρχισα και εγώ να καυλώνω... ήταν κάτι που δεν περίμενα να ήταν έτσι, η γεύση απο τον πούτσο του ήταν το κάτι άλλο (δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει με όλους ή επειδή αυτός τον είχε ξυρισμένο και φρεσκοπλυμένο). Ένοιωθα πολύ όμορφα που του τον είχα στο στόμα που συνέχεια του τον έγλυφα και τον έπαιζα. Η γυναίκα του μας κοίταζε και χαμογελούσε. Με βλέπει που έχω καυλώσει έρχεται κοντά μου και αρχίζει να παίζει το πούτσο μου, την στιγμή που ο άντρας της μου γαμούσε το στόμα (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά ήταν τρομερή εμπειρία).

Τότε μου λένε να σηκωθώ και πάμε στην κρεββατοκάμαρα, αυτός ξαπλώνει και μου ζητάει να του τον πάρω πάλι στο στόμα, η γυναίκα του με βάζει να στηθώ στα τέσσερα. Εγώ είχα απορροφηθεί με τον πούτσο του που τον έπαιζα στο στομά μου και δεν είχα αντιληφθεί, ότι η άλλη ήταν έτοιμη να με γαμίσει. Σε κάποια στιγμή την ακούω να μου λέει, να χαλαρώσω (ήξερε πως να με περιποιηθεί χωρίς να πονέσω για να μου αρέσει), νοιώθω τα δάχτυλά της να τρίβουν την τρυπούλα μου και ξαφνικά αρχίζω να νοιώθω το δικό της ψεύτικο εργαλείο να μπαίνει αργά-αργά μέσα μου (δεν άργησε να μπει τελικά, καθώς απο ότι αποδείχθηκε ο κώλος μου λίγο στην αρχή ζωρίζεται αλλά στην συνέχεια τον πάιρνει άνετα).

Πιστέψτε με, ήταν η απόλυτη ηδονή. Από την μία είχα στο στόμα μου ένα πούτσο που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα, και απο την άλλη μου γαμούσαν τον κώλο. Αυτή η ιστορία κράτησε κανένα δεκάλεπτο, καθώς, ο άντρας ήθελε να χύσει το σπέρμα του στο στόμα μου (αυτό όμως δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν έτοιμος και έτσι έχυσε στα μούτρα μου) και αυτή ήθελε πλέον, αφού μου είχε ξεσκίσει την παρθένα σούφρα μου, να ξαπλώσω πλέον απο επάνω της και να της χύσω το μουνάκι της. Ενώ την γαμούσα νοιώθω τα δικά της χύσια να με πλυμμηρίζουν και στην στιγμή ένας χείμμαρος απο σπέρμα έπνιξε το μουνάκι της.
Ελπίζω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο, είτε με ζευγάρι, ή και με γυναίκα μόνο.
Θα χαρώ να λάβω σχόλια απο όποιον/α άρεσε αυτή η απρόσμενη για εμένα ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")