Ενα παραγωγικό καλοκαίρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια που έχω περάσει θυμήθηκα .
Σε μία επαρχιακή πόλη της Β.Ελλάδας συγκατοικούσα με τον Νίκο κατά την διάρκεια των σπουδών μας σε ένα ΤΕΙ . Εκείνη τη χρονιά δεν είχαμε πάει καλά στις προηγούμενες εξεταστικές , λόγω γυναικών , και συμφωνήσαμε να κλειστούμε όλο το καλοκαίρι για να διαβάσουμε πολύ. Από το τέλος Ιουνίου στρωθήκαμε στο διάβασμα ενώ το ΤΕΙ είχε αδειάσει κυριολεκτικά.
Αφού πέρασαν περίπου 20 ημέρες διαβάσματος , με αρκετές ζέστες , άρχισαν οι κάθε είδους «ανησυχίες» μας. Κυκλοφορούσαμε στο δυάρι μας φορώντας μόνον το απαραίτητο ή τίποτα (μερικές φορές). Μια φορά από αυτές κάναμε ένα ντους μαζί . Ο ένας έβρεχε τον άλλον και είχαμε φτιαχτεί και οι δύο οπότε αρχίσαμε χωρίς καλά να το καταλάβουμε να βάζουμε χέρι ο ένας στον άλλον.
Να μην πολυλογώ , συμφωνήσανε να δοκιμάσουμε να κάνουμε αλλαξοκολιά και στήθηκα πρώτος με αλειμμένη την τρύπα μου και δοκίμασα για πρώτη φορά την πούτσα του Νίκου να γλιστράει μέσα μου . Είχε μια πούτσα σχετικά λεπτή και μακριά και δεν δυσκολεύτηκε να μου τον χώσει . Άρχισε να με γαμάει στην αρχή αργά και ο πούτσος του χωνότανε πολύ βαθιά μέσα μου ενώ εγώ άρχισα να παίζω τον χοντρό πούτσο μου. Με είχε κυριέψει μια απέραντη ηδονή όσο με γαμούσε πισωκολητά και ήμουν έτοιμος να χύσω. Σε λίγο με άρπαξε από την λεκάνη και με γαμούσε δυνατά. Με ξέσκιζε κανονικά και μου έλεγε πόσο καυλιάρα είναι η κολάρα μου. Μου άνοιγε τα κωλομέρια μου για να χώνεται ο πούτσος του βαθιά και μετά μου έπιασε τον πούτσο μου και μου τον έπαιζε αυτός όσο με γαμούσε. Έχυσα στο χέρι του και αυτό τον έκοψε λίγο. Με γύρισε ανάσκελα για να με γαμήσει όπως γαμούσε την γκόμενά του την Στέλλα . Με έβριζε συχνά ότι ήμουν ξεκωλιάρα πούστρα και κολογαμημένη και αυτό με ερέθιζε περισσότερο .Μου έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και αφού έβαλε ένα δεύτερο προφυλακτικό σάλιωσε λίγο τον πούτσο του μου τον έχωσε για δεύτερη φορά στην ανοιγμένη και καυλωμένη κωλοτρυπίδα μου . Από έναν καθρέφτη που είχαμε το έβλεπα να με γαμάει και καύλωσα για δεύτερη φορά. Αυτό το γαμήσι κράτησε αρκετά. Αισθανόμουνα τον πούτσο του πολύ βαθιά μέσα μου και μου άρεσε τόσο πολύ που δεν κρατήθηκα. Έπαιξα με τον πούτσο μου για δεύτερη φορά και άρχισα να χύνω . Η σούφρα μου άρχισε να συσπάται και αυτό τον καύλωσε τόσο που άρχισε να χύνει και αυτός μέσα μου. Έμεινε λίγο μέσα μου και μετά έπεσε δίπλα μου αποκαμωμένος.
Όταν ηρεμήσαμε λίγο μου είπε ότι το φχαριστήθηκε πολύ αυτό το γαμήσι και ότι δεν είχε προσέξει πόσο όμορφη κολάρα έχω γιατί ήταν εντελώς άτριχη.
Μου γύρισε απρόθυμα την πλάτη και μου είπε ότι ήταν έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες της συμφωνίας μας . Είχε έναν ανύπαρκτο τριχωτό κώλο και δεν μου φαινόταν και τόσο επιθυμητός. Άλλωστε είχα χύσει δύο φορές.
Μετά από δύο μέρες του είπα ότι ήθελα να τον γαμήσω κι εγώ . Δεν αρνήθηκε αλλά και δεν χάρηκε ιδιαίτερα .Όμως με την πρώτη μου προσπάθεια κατάλαβα ότι δεν με έφτιαχνε τόσο η ιδέα αυτή και εγκατέλειψα γρήγορα. Του είπα όμως ότι θα μου άρεσε να με γαμήσει πάλι αυτός και χάρηκε ιδιαίτερα . Πήγα στο κρεβάτι του , έστησα καυλιάρικα την κολάρα μου και το σκηνικό επαναλήφθηκε σχεδόν όπως την πρώτη φορά μόνο που άρχισα να του κουνιέμαι και λίγο όταν με έπαιρνε από πίσω. Η κολάρα μου άρχισε να συνηθίζει τον πούτσο του και η καύλα που μου έδινε με έκανε να χύνω συνέχεια. Ο καριόλης με γαμούσε πολύ ωραία . Άρχισα να αναζητώ τον πούτσο του πιο συχνά. Στο μενού προστέθηκε και το τσιμπούκι όπως και ότι φορούσα συχνά στριγκάκια της γκόμενάς του που τα είχε αφήσει από τον χειμώνα. Του έγλυφα τον πούτσο του πολλές φορές και αυτός με έγλυφε στα βυζάκια μου. Με έκανε να αισθάνομαι σαν πουτανάκι , κουνιόμουνα και όταν καύλωνε αρκετά ξεκαυλώναμε με τον ίδιο τρόπο .Με γαμούσε από τον κόλο και το απολάμβανα. Περάσαμε δύο περίπου μήνες τέλεια μπορώ να πω .
Βέβαια δεν παραλείπαμε και τον στόχο μας και η επόμενη εξεταστική πήγε πάρα πολύ καλά και για τους δύο μας. Δεν είπαμε πουθενά τίποτα για τον τρόπο που περάσαμε αυτήν την περίοδο. Έμεινε ένα επτασφράγιστο μυστικό στην ζωή μας
Τώρα , μετά από τόσα χρόνια , αναπολώ συχνά εκείνο το καλοκαίρι τόσο παραγωγικό αλλά γεμάτο εμπειρίες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")