Μετά το ξεπαρθένιασμα η τιμωρία μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Σκεφτόμουν ότι αν με γάμαγε αυτό το τέρας θα με καταξέσκιζε και θα πάθαινα καμιά ζημιά. Αφού λοιπόν τελείωσα με τον Μπιλ, άρχισα να τους παρακαλάω να με αφήσουν. Ήταν πολύ μεγάλος για μένα. Αν ήθελαν θα μπορούσα να του πάρω άλλη μια πίπα για να τελειώσει, όμως όχι να με γαμήσει.

Ο Αντώνης αρνιόταν χαιρέκακα, αφού είχα μεγάλους γαμιάδες, ας έπαιρνα και ένα μεγαλύτερο. Τότε έριξα τα μεγάλα μέσα, οι γονείς μου Πέμπτη έως Σάββατο θα έλειπαν στην Αθήνα για μια δίκη, θα μπορούσαμε να το κάναμε τότε στο σπίτι μου, που θα ήμουν μόνος και με την κατάλληλη προετοιμασία. Ο Μπιλ συμφώνησε.

-    «Στο κάτω - κάτω, αν γυρίσει με τα αίματα σπίτι, ακόμη και αν δεν έχει πάθει χοντρή ζημιά, θα τον καταλάβουν και θα τραβάνε κι εμάς..»

Εντωμεταξύ εγώ έπαιζα μανιωδώς το τέρας του Τάσου. Αν ξανάχυνε μπορεί να μην είχε κουράγιο. Ο Αντώνης επέμενε, φέρνοντας από το συνεργείο το γρασαδόρο.

-    «Να του γρασάρουμε την κωλάρα για να μπει πιο εύκολα…»

Ευτυχώς ο άλλος δεν άντεξε μετά από τόσο παίξιμο και έχυσε. Ο Αντώνης με χαστούκισε δυνατά. Είχε καταλάβει ότι το έκανα επίτηδες.

-    «Αύριο βράδυ λοιπόν σπίτι μου, που θα λείπουν όλοι».

Γύρισα σπίτι μου φοβισμένος. Πώς θα βόλευα αυτό το τέρας; Θυμόμουν πόσο είχα πονέσει την πρώτη φορά που με γάμησε ο Χρήστος, και του Τάσου ήταν μια παλάμη πιο μακριά και πιο χοντρή. Έκανα μπάνιο. Με τα δάχτυλα ψαχούλευα την τρύπα μου… Μπορούσα να βάλω άνετα μέσα τρία δάχτυλα, όμως δεν θα άντεχα τον Τάσο. Πλύθηκα και βγήκα.

Το πρωί, ενώ οι γονείς μου ήταν στις δουλειές τους, πήρα τη νιβέα και άρχισα να δαχτυλώνομαι. Προσπαθούσα να ανοίξω την τρύπα μου και να την προετοιμάσω για το βραδινό ξέσκισμα.

Κατά τις έντεκα πήρα τηλέφωνο τον Μπιλ και του ζήτησα να έρθει σπίτι μου, μόνος του. Όταν μπήκε άρχισα να τον παρακαλάω να κάνει κάτι για να γλυτώσω.

-    «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε προετοιμάσω…», μου είπε.

Πήγαμε στο δωμάτιό μου. Γδύθηκα… Αυτός κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να παίζει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Αν σε έχουν ανοίξει καλά, δεν θα πονέσεις πολύ κι εγώ το βράδυ θα φέρω και κανονικό λιπαντικό για να γλιστράει εύκολα…»

Και λέγοντας αυτά μου τον κάρφωσε με τη μία. Η κρέμα που είχα κάνει έκανε δουλειά. Μπαινόβγαινε δυνατά. Τον έβγαζε όλο και ξανακαρφωνόταν μέχρι τα αρχίδια. Είχαμε πέσει στο πάτωμα. Με έσπρωχνε βίαια και δυνατά, ενώ με τα χέρια του μου είχε κλείσει το στόμα για να μην ακούγομαι.

Ενώ αυτός με γαμούσε άρχισα με τη γλώσσα να παίζω με τα δάχτυλά του. Του άρεσε και με τη μία έχωσε τέσσερα δάχτυλα στο στόμα μου. Τα ρουφούσα σαν λυσσασμένη σκύλα.

-    «Παλιοπουτάνα, ψωλορουφήχτρα. Θα σε σκίσω!!!»

Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με χαστουκίζει. Με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω μπροστά. Άρχισε να με γαμάει στα όρθια, ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ από το γραφείο μου. Με κάρφωνε με τόση λύσσα όμως που έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα πάνω στο γραφείο.

Άρχισε να γελάει. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έβαλε να τον γλείψω. Ήταν έτοιμος να εκραγεί. Ρουφούσα και ξερογλειφόμουν. Ένας πίδακας άσπρου πηχτού σπέρματος πετάχτηκε στο στόμα μου. Τα έπινα ευχαριστημένος.

Αφού του καθάρισα καλά - καλά τον πούτσο ντύθηκα και του έκανα καφέ. Ενώ πίναμε καφέ μιλήσαμε αρκετά. Του διηγήθηκα πως έχασα την παρθενιά μου και του ζήτησα να με αφήσουν. Ήταν ξεκάθαρος…

-    «Αν περνούσε από το χέρι μου θα το σταματούσα εδώ, όμως ο Αντώνης είναι μεγάλο κωλόπαιδο, κι εσύ τον προκάλεσες χτες που τον είπες μικροψώλη. Έτσι θέλει να σε ξεσκίσει. Ας κάνουμε ότι είναι απόψε κι εγώ θα κοιτάξω να τους πίσω να σε αφήσουμε. Αν όμως οι άλλοι συνεχίσουν, θα μείνω κι εγώ. Αρχίζει να μου αρέσει πολύ το κωλαράκι σου και όσο είμαι μέσα στη φάση, μπορώ να τους συγκρατώ μην κάνουν τίποτε πιο ακραίο. Ο Τάσος από βλακεία και ο άλλος από κακία».

Τον ευχαρίστησα, ετοιμάστηκα και φύγαμε για το σχολείο. Οι γονείς μου θα έφευγαν το απόγευμα. Έτσι θα έμενα μόνος για τρεις ημέρες. Στην τελική αν ήταν προσεκτικός μπορεί και να μου άρεσε ο δράκος του Τάσου…

Πήγαμε μαζί με τη μηχανή του. Κατέβηκα λίγο πριν φτάσουμε, για να μη μας δούνε, και πήγε να αγοράσει λιπαντικό. Εγώ στο μάθημα σκεφτόμουν συνέχεια το τι θα γινόταν. Η ώρα δεν περνούσε… Στο διάλειμμα ο Αντώνης και ο Τάσος με πλησίασαν, χαϊδεύοντας τα καυλιά τους με νόημα…

«Απόψε μετά από εμένα σειρά θα έχει ο Τασούλης…»

βρήκα τον Μπιλ και του ζήτησα να μου δώσει το λιπαντικό. Το έβαλα μέσα στο μπουφάν και μετά το έχωσα στη τσάντα μου. Την τέταρτη ώρα ζήτησα και πήρα άδεια και έφυγα νωρίτερα γιατί δεν ένιωθα καλά. Το είπα στους άλλους τρεις και έφυγα.

Στο σπίτι άρχισα να ετοιμάζομαι. Πλύθηκα και άρχισα να βάζω από το λιπαντικό. Περίμενα ότι θα έρχονταν μετά τις επτά, όμως κατά τις έξι χτύπησαν το κουδούνι. Ήταν μόνο ο Τάσος με τον Αντώνη που την κοπάνησαν νωρίτερα. Κλείνοντας την πόρτα πίσω τους, ο Αντώνης με άρπαξε από τα μαλλιά και με κόλλησε στον τοίχο.

-    «Απόψε θα σου πετάξω τα άντερα παλιόπουστρα!!!»

Μου κατέβασε τη φόρμα και μου τον κάρφωσε.

-    «Γαμημένη σκρόφα! Θα σε σκίσω στα δύο!»

Με γαμούσε για αρκετή ώρα εκεί, στα όρθια. Εγώ τον έσπρωχνα προς τα πίσω.

-    «Πάμε μέσα, θα είμαστε πιο άνετα…», τόλμησα να πω, για να με πετάξει με δύναμη κάτω.

-    «Εγώ αποφασίζω που θα σε γαμήσω. Ακούς καριόλα;»

Όπως ήμουν πεσμένος κάτω ήρθε και με καβάλησε, ο Τάσος, που τόση ώρα έβλεπε το θέαμα και γδυνόταν. Πλησίασε και μου τον έχωσε στο στόμα. Κόντεψα να πνιγώ. Παρόλο που ήταν 25 πόντοι και πολύ χοντρό ήθελε να μου το χώσει όλο. Προσπαθούσα να ελευθερωθώ…

Έκλαιγα και βογκούσα. Είχα κοκκινίσει και πνιγόμουν από έλλειψη αέρα, όταν ο Αντώνης του έκανε νόημα να βγει.

-    «Σταμάτα ρε μαλάκα! Να το γαμήσουμε πρώτα και μετά. Άμα δεν πηδηχτεί όπως θέλουμε χώστου το μέχρι να σκάσει…»

Εγώ είχα πανικοβληθεί, προσπαθούσα να ελευθερωθώ. Ο Αντώνης βγήκε, με γύρισε ανάσκελα και κάθισε στο στήθος μου. Μου τον έχωσε στο στόμα και άρχισε να μου ανεβοκατεβάζει το κεφάλι. Ευτυχώς έχυσε γρήγορα.

-    «Σου αρέσει η γεύση τους;», έκανε γελώντας.

Ο Τάσος προσπάθησε να μπει όπως ήμουν ριγμένος με τον Αντώνης πάνω μου. Προσπάθησα να τον συγκρατήσω…

-    «Περίμενε, είναι μεγάλος! Άσε εμένα να το κάνω…»

Δεν με άκουγε. Ανασήκωσε τα πόδια μου και προσπάθησε να μπει. Ήταν πολύ χοντρός και η στάση άβολη. Σφιγγόμουν για να τον αναγκάσω να με αφήσει. Τελικά υποχώρησε.

-    «Ρε Αντώνη, ας τον αυτόν να κάνει κουμάντο. Εγώ κώλο άλλη φορά δεν έχω γαμήσει. Κάτι θα ξέρει αυτός…»

Δυσαρεστημένος ο Αντώνης με χαστούκισε και μου είπε να σηκωθώ. Είχα πέντε λεπτά να ετοιμαστώ, αλλιώς θα με άνοιγε αυτός… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, όμως πήγα μέσα, έφερα το λιπαντικό, τον κάθισα σε μια πολυθρόνα και άρχισα να του αλείφω το παλούκι. Ο άλλος έβγαλε από την τσάντα μια πορνοκασέτα και την έβαλε στο βίντεο.

-    «Για να πάρουμε ιδέες για μετά…», όπως είπε.

Όπως ήταν καθισμένος ανέβηκα πάνω του και έφερα το κοντάρι στην τρύπα μου. Είχα βάλει μπόλικο λιπαντικό και στα δύο. Χαλάρωσα και άρχισα σιγά - σιγά να κάθομαι πάνω του. Ήταν πολύ χοντρός και έμπαινε μέσα με δυσκολία.

Ο Αντώνης άφησε το βίντεο και γύρισε σε μας. Κοιτούσε και χασκογελούσε, ενώ ο Τάσος είχε απλωθεί στην πολυθρόνα και βογκούσε, τρίβοντας τα αρχίδια του. Είχα καταφέρει να βάλω το μισό, όταν ο Αντώνης ήρθε πίσω μου, μου έδεσε τα μάτια με ένα μαντίλι και μου είπε:

-    «Ξέρεις Θάνο, ούτε οι πουτάνες δεν μπόρεσαν να τον πάρουν ολόκληρο. Κάνα δυο του κάθισαν κι αυτές με δαχτυλίδι, και πάλι με διπλή ταρίφα…»

Και λέγοντάς μου αυτά, με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε με δύναμη κάτω. Άρχισα να ουρλιάζω από πόνο. Με τη μία μου κάρφωσαν 25 πόντους! Κόντευα να τρελαθώ από τον πόνο. Έκλαιγα και προσπαθούσα να ελευθερωθώ, όμως ο Αντώνης με κρατούσε καρφωμένο.

Σε λίγο ο Τάσος με ξάπλωσε κάτω και άρχισε να με τρομπάρει. Με είχαν φιμώσει με ένα βρακί, δεν ξέρω ποιανού, για να μην ακούγομαι. Έκλαιγα και βογκούσα. Με έσκιζε στα δύο. Ένιωθα την τρύπα μου να σκίζεται,. Προσπάθησα να ανοίξω τα κωλομάγουλά μου, μήπως και ελαττωθεί ο πόνος, αλλά είδα τα χέρια μου ματωμένα.

Αιμορραγούσα πολύ, ενώ ο Τάσος αδιάφορος με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα. Κόντευα να λιποθυμήσω από τον πόνο, ενώ αυτός μπαινόβγαινε γρήγορα και δυνατά. Με κάρφωνε αλύπητα.

-    «Ρε μαλάκα, πρώτη φορά ευχαριστιέμαι γαμήσι! Δαχτυλίδια και μαλακίες…»

Σε μια φάση βγήκε… Η πούτσα του ήταν μέσα στα αίματα. Εγώ μόλις τα είδα μου κόπηκαν τα πόδια. Με έπιασε και με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα, με άρπαξε από την λεκάνη και μπήκε με τη μία…

Ήταν τόσος ο πόνος που λιποθύμησα. Αυτός συνέχισε να με γαμάει μέχρι που έχυσε. Με συνέφεραν με κρύο νερό αφού τελείωσε, για να μην τους ενοχλώ με τα κλαψουρίσματά μου. Πονούσα αφάνταστα, αλλά ευτυχώς δεν αιμορραγούσα, το λιπαντικό με είχε σώσει.

Πήγα και πλύθηκα. Άρχισα να ψαχουλεύω τον κώλο μου για να βεβαιωθώ ότι ήταν εντάξει. Ξαφνικά μπήκαν στο μπάνιο και με είδαν να ψαχουλεύομαι…

-    «Φαίνεται ότι το πουστράκι δεν χόρτασε πούτσο… Τάσο; Είσαι για ένα δεύτερο ημίχρονο;»

Τους παρακαλούσα να με λυπηθούν και να με αφήσουν, ευτυχώς εκείνη την ώρα ήρθε ο Μπιλ. Η επέμβασή του ήταν όντως σωτήρια γιατί δεν άντεχα άλλο γαμήσι. Τους πήρε και έφυγαν. Εγώ έτρεξα και έβαλα πάγο. Κάθισα λίγο να χαλαρώσω και κοιμήθηκα. Ο κώλος μου έκαιγε ακόμη…

Το πρωί της Παρασκευής ξύπνησα νιώθοντας ακόμη τσούξιμο. Προσπάθησα να κάτσω στο γραφείο να διαβάσω, όμως δεν μπορούσα από τον πόνο. Έβαλα μπόλικη κρέμα και ξάπλωσα μπρούμυτα. Κατά τις εννιά παρά με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου. Της είπα ότι με πονούσε η κοιλιά μου και δεν μπορούσα… να μην πάω σχολείο, δεν άντεχα ούτε να κάτσω τόσες ώρες, ούτε να τους αντιμετωπίσω. Συμφώνησε.

Ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα, γυμνός και έπαιζα με τα παγάκια στον κώλο μου, όταν περασμένες δέκα χτύπησε το κουδούνι. Έβαλα μια φόρμα βιαστικά και πήγα να ανοίξω. Ήταν ο Τάσος, μόνος του και μου ζήτησε να μπει. Του έκανα νόημα να περάσει. Του είπα να έρθει στο δωμάτιό μου. Αυτός κάθισε στην καρέκλα του γραφείου, ενώ εγώ ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι.

-    «Γιατί αυτό;», έκανε δείχνοντάς μου τη φόρμα που ήταν βρεγμένη από κάτω.

Κατέβασα τη φόρμα και του έδειξα το πονεμένο κωλαράκι μου.

-    «Έβαζα παγάκια για να μου περάσει ο πόνος..»

-    «Σε πόνεσα τόσο πολύ;»

-    «Γιατί, δεν το κατάλαβες;»

-    «Νόμιζα ότι σου άρεσε… Όταν τελείωσα κατάλαβα ότι είχες λιποθυμήσει. Τώρα είσαι καλά;»

-    «Με πονάει ακόμη. Δεν μπορώ να κάτσω από τον πόνο. Εσύ γιατί ήρθες;»

-    «Μετά το χθεσινό έχω κολλήσει… πρώτη φορά γάμησα κάποια που με πήρε όλο μέσα… ήταν σούπερ!»

-    «Δεν είμαι κάποια, και το χθεσινό ήταν βιασμός! Παραλίγο να με αφήσετε στον τόπο για να κάνετε την πλάκα σας…»

-    «Ναι κάναμε πλάκα, όμως εγώ θέλω πάλι…»

Και λέγοντας αυτά άρχισε να ξεκουμπώνεται…

-    «Δεν θέλω εγώ, και δεν μπορώ κιόλας γιατί πονάω…»

Αντί να πτοηθεί με άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει κάτω.

-    «Θα μου κάτσεις με το καλό ή με το άγριο;»

Δεν μπορούσα να αντιδράσω… Έτσι του ζήτησα να με αφήσει και θα του καθόμουν. Κατέβασε το παντελόνι και μου πέταξε στα μούτρα το παλούκι του. Άρχισα να το γλείφω και να το παίζω. Το φιλούσα και το ρουφούσα, ενώ αυτός είχε πάρει το μπουκάλι με το λιπαντικό και το είχε χώσει ολόκληρο στην τρύπα μου.

Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και ανέβηκα επάνω του. Άρχισα να το βάζω αργά μέσα μου, αλλά πονούσα αφάνταστα. Αυτός με κρατούσε και με έσπρωχνε πιο χαμηλά. Παραδόθηκα στις ορμές του. Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά πάνω στον πούτσο του, αφήνοντάς τον να μπει κάθε ορά και πιο βαθιά. Ο άλλος βογκούσε ηδονικά ενώ εγώ από πόνο.

Με αγκάλιασε σφιχτά και μπήκε όλος μέσα. Μείναμε έτσι ενωμένοι για λίγο… πλέον ο πόνος υποχωρούσε και τη θέση του έπαιρνε η ηδονή. Με γύρισε ανάσκελα και έφερε τα πόδια μου στους ώμους του.

Άρχισε να με τρομπάρει με δύναμη. Με γαμούσε σαν λυσσασμένος και όσο καταλάβαινε ότι μου άρεσε, τόσο πιο δυνατός γινόταν. Κόντευε να εκραγεί. Ένιωθα τις φλέβες του πούτσου του να πρήζονται, ενώ ο κώλος μου ανοιγόκλεινε από μόνος του για να καταπιεί μεγαλύτερο κομμάτι από το παλούκι του.

-    «Πού τα θες;», με ρώτησε λαχανιασμένα.

-    «Μέσα μου. Μη βγαίνεις ακόμη, σε παρακαλώ…», του είπα βογκώντας.

Μου άνοιξε τα πόδια και ξάπλωσε όλος μέσα μου. Ένα ποτάμι σπέρμα ξεχύθηκε στον κώλο μου, ενώ εγώ τον αγκάλιαζα με χέρια και με πόδια για να μείνει μέσα μου.

-    «Μη βγαίνεις.. Όχι ακόμη…»

Έπεσε πάνω μου λαχανιασμένος ενώ σε κάθε σφυγμό ριπές σπέρματος πετάγονταν στο κωλάντερο μου, που είχε γίνει λίμνη.

-    «Σήμερα δεν θα πάω σχολείο. Θες να μείνεις εδώ;», έκανα λιγωμένα.

-    «Δεν πονάς τώρα;»

Απάντησα αρνητικά…

-    «Όσο είσαι μέσα όχι».

Ήταν ένα απόγευμα απίστευτης ηδονής…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")