Η παραλία που έχασα την παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Τότε ήμουν ένα όμορφο παχουλούτσικο αγόρι τρελαμένο από την άπειρη καύλα της ηλικίας, αλλά μην ξέροντας που πάνε τα τέσσερα στο σεξ, γιατί δεν είχα δοκιμάσει τίποτα εκτός από τη μαλακία.

Εργαζόμουν στην αποθήκη χονδρικής πώλησης τροφίμων του πατέρα μου σε ένα νησί των Κυκλάδων. Εκεί γνώρισα τον Αντρέα, ένα παιδί 28 χρονών μελαχρινό, μάγκας, που εργαζόταν ως οδηγός.

Ένα βράδυ πριν κλείσουμε ήρθε και με βρήκε στο γραφείο και μου είπε ότι είχαμε μια παραγγελία σε μια μακρινή παραλία και ότι θα την πήγαινε αφού κλείναμε, και αν ήθελα να πάμε μαζί για να κάνουμε και μπάνιο μετά. Δέχτηκα και μόλις κλείσαμε, φύγαμε για την παραλία.

Αφού ξεφορτώσαμε, πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος εκεί κοντά και ετοιμαστήκαμε να πέσουμε στη θάλασσα. Ξαφνικά, βλέπω τον Αντρέα ολόγυμνο να μου λέει να γδυθώ κι εγώ μιας και είμαστε ολομόναχοι.

Εγώ ντρεπόμουν, αλλά με πλησίασε μου χάιδεψε το βυζάκι μου και μου είπε να μη ντρέπομαι γιατί ήμουν πολύ όμορφο αγόρι. Πριν προλάβω να αντιδράσω, μου κατέβασε το μαγιό και μου έδωσε ένα ατελείωτο φιλί στο στόμα, που έχασα τον κόσμο.

Με ξάπλωσε στην άμμο και άρχισε να μου λέει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και να μου ζητάει να τα φτιάξουμε. Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι να πω, αλλά η καύλα με είχε παρασύρει και του απάντησα θετικά.

Τότε άρχισε πάλι να με φυλάει και τα χέρια του να τσιμπάνε τις ρώγες μου που είχαν γίνει τεράστιες. Με ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να ανασηκώσω λίγο τα πόδια μου. Αισθάνθηκα ένα παγωμένο υγρό στο κωλαράκι μου και το δάχτυλο του να παραβιάζει χωρίς δυσκολία την παρθένα τρυπούλα μου.

Είχα χάσει τον κόσμο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ! Με χάιδευε και με φιλούσε και μου μιλούσε τρυφερά αλλά και πρόστυχα. Σύντομα έβαλε και δεύτερο δάχτυλο στην τρυπούλα μου. Ζορίστηκα λίγο αλλά με καθησύχασε και σε λίγο το δεχόμουν κι αυτό με ευχαρίστηση.

Μετά μου έβαλε και τρίτο… Βόγκηξα δυνατά, αλλά η καύλα είχε ξεπέρασε όλα τα όρια μου. Μου έγλειφε το αφτί και μου ζητούσε να παίξω με το καυλί μου. Δεν πρόλαβα να κάνω παρά μόνο μερικές κινήσεις και έχυσα μέσα σε ένα ανεπανάληπτο ντελίριο!

Χωρίς να καταλαβαίνω πλέον και πολλά με γύρισε μπρούμυτα και ένιωσα το σιδερένιο του λοστάρι να παραβιάζει την παρθένα τρυπούλα μου. Δεν ένιωθα πόνο παρά μόνο ατελείωτη καύλα καθώς χωρίς να παίξω το πουλί μου έχυνα για δεύτερη φορά, ενώ μετά από λίγο έχυσε και ο Αντρέας μέσα μου.

Με τον Αντρέα γίναμε ζευγάρι για μερικά χρόνια και μου έμαθε τον έρωτα σε πάρα πολλές του μορφές. Πάντα θα τον θυμάμαι με καύλα και νοσταλγία…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")