Η πουτάνα του Βάγγου (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Πήγα σπίτι, πλύθηκα και τσίμπησα κάτι. Κατά τις τρεις και μισή ήρθαν…

-    «Γδύσου και βάλε το κολάρο σου!»

Έκανα όπως μου είπε. Γυμνός, με το κολάρο και το λουρί στο χέρι, στα γόνατα περίμενα τις εντολές του αφέντη μου.

-    «Στα τέσσερα!»...
Με έβαλε και μπουσουλούσα, σαν σκυλάκι και με το βούρδουλα μου έριχνε βιτσιές στα κωλομάγουλα.

-    «Τώρα σαν καλό σκυλάκι γλείψε τον Κώστα!»

Πλησίασα, με άρπαξε από τα μαλλιά και με έφερε στο καυλί του. Μου ανεβοκατέβαζε το κεφάλι, ενώ ο Βάγγος συνέχιζε να μου ρίχνει βιτσιές. Τελικά έχυσε και με άφησε.

-    «Τώρα σκλαβάκι πήγαινε να μας φέρεις το τάβλι!»

Έκανα όπως μου είπε, μόνο που αντί για τραπέζι αποφάσισαν να παίξουν πάνω μου. Αφού με ταπείνωσαν για αρκετή ώρα ο Κώστας αποφάσισε να φύγει.

-    «Ξέρεις Θάνο, αν ήσουν πιο υπάκουος δε θα είχα σκίσει το κωλαράκι σου και τώρα θα μπορούσα να σε γαμάω άνετα. Και αν δεν μου το έπαιζες αντίσταση προχτές στο επιλεγόμενο δεν θα σε έκανα πάσα στον Κώστα. Τώρα όμως πρέπει να τιμωρηθείς, για να καταλάβεις ότι είσαι μια πουτάνα που ζει μόνο για να με ικανοποιεί».

Με αυτά τα λόγια με άρπαξε από το λουρί και με έσυρε στην κουζίνα. Με έπιασε και με έδεσε στο τραπέζι μπρούμυτα, τα χέρια τεντωμένα μπροστά και τα πόδια ανοιχτά και δεμένα από τα πόδια του τραπεζιού.

Είχα βρεθεί τελείως ανίσχυρος. Δεν ήξερα τα σχέδιά του αλλά είχα πανικοβληθεί. Τον παρακαλούσα να με λύσει και θα έκανα ότι ήθελε…

-    «Ωραία! Τώρα θέλω να τιμωρηθείς γιατί ήσουν ανυπάκουος και να ξέρεις πως την επόμενη φορά θα είμαι πιο σκληρός..», μου σφύριξε στο αφτί.

Με το βρακί του μου έκλεισε το στόμα ενώ με το κολάρο μου έκανε συνεχή ηλεκτροσόκ, με χτυπούσε ασταμάτητα στον κώλο, στα μπούτια και στην πλάτη. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, μέχρι που λιποθύμησα. Με συνέφερε με ένα ποτήρι κρύο νερό στο πρόσωπο απλά και μόνο για να συνεχίσει.

Στο λαιμό και στο χέρι είχα τα μικρά εγκαύματα από τα συνεχή ηλεκτροσόκ, η πλάτη, ο κώλος και τα μπούτια μου ήταν μες στα αίματα. Με έλυσε και με ρώτησε;

-    «Τι είσαι;»

-    «Ότι θες αφέντη…»

-    «Τι θα κάνεις;»

-    «Ότι θες αφέντη…»

-    «Θέλω να δω τηλεόραση. Έλα…»

Τον ακολούθησα σαν υπνωτισμένος. Μετά από τόσο ξύλο ένιωθα ευγνωμοσύνη και μόνο που με είχε πάλι λυμένο. Κάθισε να δει τηλεόραση. Μου έκανε νόημα να πέσω στα τέσσερα, με έφερε μπροστά του και έβαλε πάνω τα πόδια του. Για όση ώρα έβλεπε τηλεόραση ήμουν απλά το σκαμνάκι για τα πόδια του.

Κάποια στιγμή με έστειλε να πλυθώ. Ενώ έκανα μπάνιο μπήκε μέσα και μου γύρισε την πλάτη. Τα σημάδια από τις βουρδουλιές ήταν έντονα, πάνω στη μοβ από το ξύλο πλάτη.

-    «Αύριο να μείνεις μέσα, και έχε το νου σου, μόλις σε φωνάξω να είσαι απίκο, όπως θέλω, όπου θέλω!»

-    «Μάλιστα αφέντη».

Ντύθηκε και έφυγε. Εγώ τελείωσα και κάθισα να βάλω λίγο γαλάκτωμα στην πλάτη που έκαιγε από το ξύλο. Παρηγοριόμουν με τη σκέψη ότι αν πλέον έμενα υπάκουος δεν θα με ξαναέδερνε τόσο πολύ.

Το Σαββατοκύριακο πήγε στους δικούς του. Μου είχε αφήσει αυστηρή διαταγή, να μην τολμήσω να μαλακιστώ και να μη βγω από το σπίτι, παρά μόνο για τα ψώνια.

Δευτέρα πρωί χτύπησε το τηλέφωνο.

-    «Το μεσημέρι να έχεις μαγειρέψει, να έχεις πλυθεί και να είσαι έτοιμος!»

Κατά τις δύο είχε έρθει. Του άνοιξα την πόρτα φορώντας το κολάρο, το κόκκινο στρινγκ που μου είχε δώσει, ένα στενό σορτσάκι και ένα αμάνικο μπλουζάκι…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")