Το αλβανικό έχει άλλη γεύση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Είμαι είκοσι ετών και είμαι παθητικός. Με λένε Στέλιο. Μια μέρα είχα ξεμείνει από πούτσο για μήνα, και όσο να 'ναι, δεν βρίσκεις εύκολα, κάτι να σου αρέσει. Είχα μπει στο chat που μπαίνω όπως πάντα, και έψαχνα παρέα. Το μάτι μου έπεσε στο όνομα ενός που ήταν από Αλβανία. Του είπα στο χύμα:

-    «Θα γούσταρες να σου τον πάρω πίπα;»

Εδώ να σημειώσω ότι επειδή είναι Αλβανοί δεν σημαίνει ότι θα γαμήσουν όλοι γκέι. Έτσι περίμενα την κλασσική απόρριψη, αλλά απάντησε:

-    «Μμμμμμ….»

-    «Να το θεωρήσω «ναι» αυτό;», τον ρώτησα.

-    «Ναι!», είπε εκείνος.

Άρχισα τα προστυχόλογα, και εκείνος ακολουθούσε με επιτυχία. Βασικά, ήταν πολύ πρόστυχος, μου έλεγε για το πόσο μεγάλη πούτσα είχε και πως ήθελε να με γαμήσει πισωκολλητό. Είχα ανάψει τρελά.

Ανταλλάξαμε φωτογραφίες και περίμενα πάλι τον κλασσικό αλβανό, ξέρετε γιατί… Συνήθως είναι λίγο άσχημοι. Άνοιξα την φωτογραφία και κόντεψα να χύσω! Ήταν ένας άντρακλας 30άρης, με ωραία εμφάνιση. Είχε χαρακτηριστικά που φαινόταν αλβανός, αλλά πολύ τεκνό ο τύπος.

Εκείνος είπε ότι τύπωσε την δική μου και έχυνε πάνω της. Τον άκουγα στο τηλέφωνο να βογκάει χύνοντας. Μετά παρέλαβα με e-mail μια φωτογραφία με την φωτογραφία μου γεμάτη άσπρα κρεμώδη υγρά, πολλά!

«Αυτός είναι ο άντρας που ήθελα!», σκέφτηκα. Κανόνισα άμεσα συνάντηση. Βρεθήκαμε στο σπίτι ενός φίλου μου (επίσης γκέι). Έλειπε και μου έδωσε τα κλειδιά. Το είχε για ερωτική φωλίτσα όπως καταλαβαίνετε…

Ανέβηκα πρώτος, έκανα ένα μπάνιο και φόρεσα ένα μποξεράκι μόνο περιμένοντας… Λίγο μετά χτύπησε το κουδούνι. Του άνοιξα…

-    «Καλησπέρα!», είπε σπαστά, κάτι που με άναβε πολύ.

Μπήκε και μου χαστούκισε τον κώλο. Μου  άρεσε αυτό το χύμα που έβγαζε. Κάθισε στον καναπέ, εγώ δίπλα του και με έβαλε να του χαϊδευτώ λίγο. Το έκανα… σαν προσωπική πόρνη στριπτιζέζ, χόρευα σιγά - σιγά δείχνοντας το άτριχο κωλαράκι μου. Εκείνος είχε χαλαρώσει και άγγιζε το πολύ μεγάλο φούσκωμα στο τζιν του. Κάθισα δίπλα του κι εκείνος τον έβγαλε έξω.

-    «Έλα, πάρτο!», είπε με βαριά φωνή.

Με έσπρωξε στον πούτσο του. Άρχισα να τρομπάρω με το στόμα και το χέρι.

-    «Ωωωω! Έτσιιι! Σ' αρέσει να σε χύνω;», έλεγε με σπαστά πάντα ελληνικά.

-    «Ναι!», του είπα ενώ άρχισα να κάνω βαθύ λαρύγγι στην μεγάλη ψωλάρα του.

Ο πούτσος του γυάλιζε από τα σάλια, σαν να τον είχαν περάσει με λούστρο. Ήταν γεμάτος φλέβες και χοντρός. Συνέχιζα να γλείφω. Ένιωθα μόνο την γεύση του σάλιου μου, τόσο πολύ τον είχα σαλιώσει.

Αφού έγλειψα λίγο και τις αρχιδάρες του, μου είπε να στηθώ. Το έκανα. Άνοιξα τα πόδια μου στα τέσσερα και περίμενα… ήρθε πίσω μου και χωρίς καν δάχτυλο, τίποτα, άρχισε να ευθυγραμμίζει και να σπρώχνει το καυλί του μέσα.

-    «Αχ… σταμάτα!», είπα.

Εκείνος έκανε σαν κουφός.

-    «Σκάσε να φας!», είπε.

Η πούτσα του συνέχιζε να μπαίνει χωρίς λίπανση, μόνο το σάλιο μου, και όπως ξέρετε το σάλιο δεν αποτελεί καν λίπανση. Ο κώλος μου πονούσε… έφτασε στον σφιγκτήρα… εκεί σταμάτησε λίγο, νόμιζα ότι το καλοσκέφτηκε αλλά… έσπρωξε μια δυνατή.

-    «Αααααααααααααααααααααααα!!!», φώναξα εγώ.

Εκείνος άρχιζε την παλινδρομική κίνηση μέσα - έξω.

-    «Πονάωωωωω!», έλεγα εγώ.

-    «Σε σκίζωωωωω!», είπε σπαστά.

-    «Αααααα!!!», φώναζα πάλι εγώ.

Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο κωλαράκι μου με αγριάδα.

-    «Σκάσε! Γαμιέσαι τώρα!», έλεγε.

Μου χαστούκιζε τον κώλο, μετά έπιασε τα κωλομέρια και τα ένωνε ενώ γαμούσε.

-    «Ααααουτς!»

Γελούσε με το τρελό γαμήσι που μου έκανε. Μετά, με την πούτσα του ακόμα στον κώλο μου, έπεσε πάνω μου. Τώρα έμπαινε πιο μέσα…

-    «Ααααχ!»

Με κοιτούσε στα μάτια. Με γαμούσε αργά αλλά ο πούτσος του ακόμα με πόναγε. Μου έπιασε τα μαλλιά και ένιωθα ότι θα έχυνε. Το καταλάβαινα από τα τρέμουλα της πούτσας του στον κώλο μου.

Αφέθηκα ελεύθερος. Άφησα τον κώλο μου να τα δεχτεί. Ετοιμαζόμουν για το κύμα σπέρματος… Και τότε, τον τραβάει απότομα έξω! Ένιωθα λες και ο κώλος μου είχε χάσει ένα κομμάτι του, λες και η πούτσα ήταν εκεί συνεχώς και τώρα με ενοχλούσε που βγήκε.

«Πίπα πούστη!!!», φώναξε.

Γονάτισα και άρχισα να κάνω τσιμπούκι. Είχα ιδρώσει. Είχε πάρει φωτιά! Ρούφαγα με λύσσα, με είχε συνεπάρει το γαμήσι και η καύλα. Ο πούτσος φάνταζε σαν ζαχαρωτό για μένα. Το έγλειφα λες και θα το έπαιρνε κάποιος από τα χέρια μου.

Και εκεί που άρχιζα να παίρνω φόρα, μου κρατούσε μακριά το κεφάλι, ενώ τον έπαιζε…

-    «Άσε με!», είπα.

Εκείνος όμως μόρφαζε από καύλα…

-    «Έλαααααααααα! Από Αλβανία με αγάπηηηηη! Αααααααααααααααααααααααααααα!!!»

Πηχτά χύσια γέμισα στο πρόσωπο. Δεν έβλεπα γιατί έπεσαν στα μάτια μου, αλλά ένιωθα τα καυτά "ρουκετάκια" σπέρματος που έσκαγαν στο μάγουλο, στα μαλλιά, στο σαγόνι, στα χείλη μου.

Έκανε μπάνιο και έφυγε. Μετά έκανα κι εγώ και γύρισα σπίτι μου, σκεπτόμενος ότι τελικά οι Αλβανοί δεν είναι τόσο άσχημοι όσο νόμιζα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")