Η μάνα μου με έκανε πουτάνα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Δυο μέρες μετά από το πρώτο γαμήσι μου ήμουν πάλι σπίτι του, έτοιμος να δεχτώ την πούτσα του γαμιά της μάνας μου, και πλέον και δικού μου. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ήθελα…

Μετά από την πίπα που του έκανα, του στήθηκα μόνος μου στα τέσσερα περιμένοντας να με γαμήσει πάλι. Η τρύπα μου όμως έκαιγε και έτσουζε φοβερά. Αν και με έγλειψε πολύ καλά με τη γλώσσα του, όταν μου έβαλε δάκτυλο δεν μπορούσα να το αντέξω.

Μου έβαλε μια κρέμα να μαλακώσει και να γλιστράει, έβαλε μέσα το καυλί του αλλά δεν μπορούσα, υπέφερα. Σταμάτησε και μου έλεγε πως είναι ερεθισμένη η τρύπα μου και πως θα με γαμήσει σε λίγες μέρες που θα είναι πιο καλά.

Ένιωθα πως εγώ δεν έκανα κάτι καλά και για να μην τον απογοητεύσω του είπα πως θα τον κάνω να τελειώσει μόνο με το στόμα μου. Τον ρούφαγα αχόρταγα και πεινασμένα. Προσπαθούσα να τον πάρω πολύ βαθιά για να τον ευχαριστήσω. Με έβριζε, έφτυνε στο πρόσωπό μου ακόμα και κάποια χαστουκάκια μου έριχνε όπως έκανε και με την μάνα μου.

Εγώ προσπαθούσα να θυμηθώ τι του έκανε η μάνα μου στην πίπα και να τα αντιγράψω. Με έβαλε να γονατίσω, σηκώθηκε όρθιος, κράτησε το κεφάλι μου σταθερά και άρχισε να γαμάει το στόμα μου. Κάθε τόσο μου ανασήκωνε το κεφάλι, έφτυνε στο στόμα μου και μου ξανακάρφωνε τον πούτσο του.

-    «Θα χύσω στο στόμα σου!», μου είπε. «Θα δεις πόσο νόστιμα είναι. Η μάνα σου βλέπεις πως μου τα πίνει κάθε φορά;»

Με ρώτησε αν τα θέλω στο στόμα μου και έγνεψα καταφατικά με το κεφάλι. Μόλις το έκανα, σταμάτησε να μου γαμάει το στόμα και μου είπε:

-    «Πάρτα πουστράκι μου!»

Έχυνε στο στόμα μου και τα κατάπινα. Πηχτά και αλμυρά. Πνίγηκα και έβηχα. Μόλις ηρέμησα μου έφερε να καθαρίσω την πούτσα του. Ρούφαγα κάθε σταγόνα που είχε περισσέψει. Μου άνοιξε το στόμα, έφτυσε μέσα και μου είπε να τα καταπιώ.

Το καυλάκι μου πήγε να σπάσει. Με έβαλε να το παίξω και με κοίταγε. Έχυσα στο χέρι του και μου τα πασάλειψε στο πρόσωπο, ενώ του έγλειψα καλά όλα τα δάκτυλα.

Είχε γίνει ο γαμιάς μου. Τους επόμενους δυο - τρεις μήνες με πήδαγε πολύ τακτικά. Με έμαθε να ντύνομαι με τα ρούχα της μάνας μου και να με γαμάει έτσι. Όταν γάμαγε την μάνα μου την έστηνε έτσι ώστε να τους βλέπω καλύτερα, την ξεφτίλιζε και μετά σε μένα έκανε τα ίδια. Μέχρι που ένα απόγευμα μας έπιασε η μάνα μου σπίτι του…

Με είχε στα τέσσερα και με γάμαγε. Φόραγα ένα κιλοτάκι της και το σουτιέν, ένα διχτυωτό καλσόν της και είχα βαμμένα τα χείλια μου. Μπήκε στο δωμάτιο απότομα, νομίζοντας πως ήταν άλλη γυναίκα μαζί του και με είδε αμέσως, μιας και είχα πρόσωπο προς την πόρτα.

Έγινε χαμός. Έβριζε τον Γιώργο και μένα. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο γιος της γαμιόταν και μάλιστα με τον δικό της γκόμενο που ήταν ερωτευμένη…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")