Η πουτάνα του Βάγγου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Την επόμενη εβδομάδα ο Βαγγέλης τήρησε σχολαστικά τις οδηγίες του γιατρού, μόνο πίπες. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα τρυφερός, δεν ήταν τόσο βίαιος όσο πρώτα, μόνο μια αυστηρή διαταγή μου είχε δώσει: να μην αυνανιστώ καθόλου για όσο διάστημα δεν με γάμαγε.

Ήδη όμως είχε τελειώσει η εξεταστική και είχαν ξαναρχίσει τα μαθήματα. Είχαμε πάρει μαζί ένα μάθημα επιλογής. Έτσι λίγο πριν το μάθημα μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στις τουαλέτες. Εκεί μου έδειξε το περιβραχιόνιο και μου ζήτησε να το φορέσω. Αρνήθηκα ασυζητητί και βγήκα έξω.

-    «Θα σε στρώσω εγώ!», είπε πίσω μου.

Την πρώτη ώρα εγώ κάθισα μπροστά, ενώ αυτός τέρμα πίσω, στο διάλυμα με πλησίασε.

-    «Έχω τρελές καύλες. Θέλω να χύσω τώρα!»

-    «Πού θα γίνει;»

-    «Κάτω, στις τουαλέτες του ισογείου. Η πίσω είναι μεγάλη και χωράμε…»

Κατέβηκα πρώτος και ερχόταν από πίσω μου. Μπήκα στην τουαλέτα και περίμενα… Μετά από λίγο χτύπησε την πόρτα και μου είπε να του ανοίξω. Ξεκλείδωσα, όμως δεν ήταν μόνος του…

Φαίνεται ότι στο μάθημα συνεννοήθηκε με έναν άλλον από το εξάμηνό του, τον Κώστα, ένα ψηλό γαλανομάτη, ένα συνεσταλμένο παιδί από χωριό της Σιάτιστας. Μπήκαν μέσα και οι δύο και έκλεισαν την πόρτα. Ο Βαγγέλης με προστάζει:

-    «Στα γόνατα και γλύφε τον, φρόντισε να χύσει πριν αρχίσει το μάθημα, γιατί αλλιώς θα το χάσεις, βρωμόπουστρα…»

Δεν είχα και πολλές επιλογές, γονάτισα και ξεκούμπωσα το παντελόνι του Κώστα. Ένας τεράστιος πούτσος, μισοκαυλωμένος πετάχτηκε. Αν και χαλαρός ακόμη ήταν πιο μεγάλος από την παλάμη μου και πολύ χοντρός. Τον κράτησα στο χέρι μου και άρχισα να τον γλείφω.

Ο Κώστας ακούμπησε στον τοίχο και άρχισε να βαριανασαίνει. Στο στόμα μου τον ένιωθα να μεγαλώνει και να σκληραίνει, ήταν πάνω από 20 πόντους. Τον πιπίλιζα και προσπαθούσα να τον πάρω όσο γίνεται πιο μέσα.

Τον έπαιζα με το χέρι ενώ έγλειφα τα αρχίδια του, και μετά πάλι με την γλώσσα και το στόμα ανέβαινα μέχρι το κεφάλι και όλο μέσα. Είχα αφοσιωθεί απόλυτα στο γλείψιμο και δεν κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης με βιντεοσκοπούσε με το κινητό του…

Ο Κώστας, τον οποίο, αν και ωραίο παιδί, έδερναν άγριες αγαμίες, άρχισε να βογκάει δυνατά.

-    «Τι πίπα είναι αυτή! Δεν αντέχω άλλο…»

Μου άρπαξε το κεφάλι με το ένα χέρι και με το άλλο άρχισε να παίζει τον πούτσο του. Έχυσε σχεδόν αμέσως, άλλα στο στόμα και άλλα στο πρόσωπό μου. Μόλις τελείωσε τον καθάρισα και ο Βαγγέλης του έκανε νόημα να βγει.

Ήμουν γεμάτος σπέρμα, το οποίο έσταζε κάτω και στο στήθος μου, ευτυχώς είχα βγάλει την μπλούζα μου. Μου δείχνει το κινητό…

-    «Πώς σου φαίνεται παλιόπουστρα;»

-    «Τι είναι αυτό;»

-    «Αν μου ξανακάνεις νούμερα θα δεις το βίντεο και τις φωτογραφίες σε όλη τη Σχολή. Τώρα πλύσου, φτιάξου και πήγαινε στο μάθημα. Μετά το μάθημα τράβα στο σπίτι και ετοιμάσου!»

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")