Άνοιγμα κωλοτρυπίδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

-    «Για να βλέπω δαχτυλάκια… δαχτυλάκια παρακαλώ!»

Τεντώνω τα πόδια μου. Τ’ ανοίγω διάπλατα. Στα αρχίδια μου έχω αποκτήσει ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι σαν έγκαυμα από την αποτυχημένη αποτρίχωση. Τα χουφτώνω τραβώντας τα προς τ’ επάνω.

Το μωρό μου απλώνει το μεσαίο δάχτυλό του και το κυλάει απαλά μέσα - έξω στην κωλοτρυπίδα μου και αισθάνεται τη θερμότητά της. Στρίβει το δάχτυλό του σαν να είναι βίδα, γαντζώνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Κι άλλο…»

Το δάχτυλό του βυθίζεται μέσα στην κωλοτρυπίδα σαν να προσπαθεί να ανακαλύψει κάτι… Ακούω έναν υπέροχο ήχο… Τον ήχο που κάνει το σαλιωμένο δάχτυλό του μέσα στην ήδη υγρή κωλοτρυπίδα μου. Έναν ήχο καυλωτικό, ανώτερο από αυτόν που κάνει ένας δονητής.

Το δάχτυλό του χώνεται βαθιά και μετά αναδύεται. Στέκεται περήφανο, λερωμένο από τα υγρά της κωλοτρυπίδας μου. Στέκεται περήφανο, σαν απομίμηση πούτσου…

-    «Κι άλλο…»

Ένα δεύτερο δάχτυλο εισβάλλει μέσα μου. Και μετά ένα τρίτο. Η πίεσή τους είναι πολύ δυνατή. Αισθάνομαι τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου να τεντώνονται.

Πονάω, κι όμως όσο πιο βαθιά χώνονται τόσο πιο όμορφα αισθάνομαι. Μου αρέσει όταν τα δάχτυλά του εξερευνούν το βάθος της κωλοτρυπίδας μου.

-    «Κι άλλο…»

Ανησυχώ μήπως αν προσθέσει κι άλλο δάχτυλο μου προκαλέσει καμιά ζημιά. Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει, όμως κάθε φορά είναι διαφορετικό το κωλοδάχτυλο. Τον βλέπω που απλώνει το άλλο του χέρι και πιάνει το βαζάκι με τη βαζελίνη.

Βυθίζει το δάχτυλό του μέσα στο βαζάκι και μετά αλείφει τη βαζελίνη πάνω στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου που είναι ροδαλή από τον ερεθισμό, είναι ροδαλή και φουσκωμένη σαν μπουμπούκι τριαντάφυλλου. Αναστενάζω…

-    «Κι άλλο…»

Άλλο ένα δάχτυλο στο ρόλο του εισβολέα χώνεται μέσα μου. Αισθάνομαι εκείνο το υπέροχο συναίσθημα ότι δεν υπάρχουν τελικά όρια. Είμαι σίγουρος πως η κωλοτρυπίδα μου μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα δάχτυλά του… και τα δέκα.

Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά. Αναρωτιέμαι τι θα αισθανόμουν αν αυτή τη στιγμή θα έχωνε μέσα στην κωλοτρυπίδα μου τον πούτσο του…

-    «Κι άλλο…»

Υπάρχει άραγε τρόπος να φυτρώσουν κι άλλα δάχτυλα στα χέρια του μωρού μου; Κατεβάζω το βλέμμα μου και προσπαθώ με κάθε τρόπο να παρακολουθήσω την εργασία των δαχτύλων του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Απλώνω τα χέρια μου στο κεφάλι του, θέλω να τον κρατήσω όσο το δυνατότερο κοντά μου.

Του λέω να γλείψει την κωλοτρυπίδα μου με τη γλώσσα του. Χρειάζομαι μια εναλλαγή στην ευχαρίστηση που μου προσφέρει. Θέλω να γλύψει όλα τα υγρά της κωλοτρυπίδας μου.

-    «Κι άλλο…»

Πιέζω το κεφάλι του. Σχεδόν το κολλώ πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Τώρα ξεκινάει η επίδειξη της δύναμης. Η σφοδρή επιθυμία μου υπερνικά τα θέλω του χωρίς καν να παλέψουμε.

Καλωσορίζω τη γλώσσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου βγάζοντας μια δυνατή κραυγή που πεθαίνει στιγμιαία καθώς χύνω στο μέτωπό του…

-    «Τι; Κι άλλο…;»

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")