Ερωτικό μπέρδεμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Είμαι γοητευμένος από την εικόνα των γυμνών μας κορμιών. Κινώ αργά τα χέρια μου πάνω σου. Ταρακουνώ απαλά τον πούτσο σου. Με συστολή απομακρύνεσαι.

Σε τραβάω κοντά μου, σε κρύβω στην αγκαλιά μου. Ψιθυρίζω τα συναισθήματά μου, τα εκφράζω με φιλιά στον λαιμό σου. Πιέζεις το κεφάλι σου στο στήθος μου. σε τυλίγω με τα χέρια μου. Φυσώ μια μπούκλα που ξεκουράζεται στο μέτωπό σου.

-    «Δεν χορταίνω να σε κοιτώ, μωρό μου…», σου λέω.

Με φιλάς. Τρέμω σε κάθε φιλί σου. Η αναπνοή μου σταματάει. Προχωράμε προς το κρεβάτι. Συνεχίζεις να με φιλάς. Σε φιλώ κι εγώ. Ο σκληρός σου πούτσος έχει κουραστεί από την αναμονή. Ξαπλώνω ανάσκελα, τοποθετώ τα γόνατά μου στο στήθος σου.

Ξεκινάς αργά να με γαμάς. Να με γαμάς τόσο αισθησιακά, τόσο τρυφερά. Αφήνοντάς με να αισθάνομαι κάθε εκατοστό του πούτσου σου καθώς εισχωρεί μέσα μου.

Ο πούτσος σου μπαίνει και βγαίνει. Χώνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ολόκληρος. Βγαίνει… χώνεται ξανά. ξαναβγαίνει. Τρίβεις την κορώνα του πούτσου σου, την ευαίσθητη βάλανό σου, γύρω - γύρω από την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου και μετά γλιστράει ξανά μέσα της.

Προσέχεις την έκφραση του προσώπου μου. Καταλαβαίνεις πως αισθάνομαι. Πόσο ικανοποιημένος είμαι.

Κάθε βουτιά του πούτσου σου μέσα μου είναι σα να πίνω μια γουλιά βότκα. Μεθώ. Κάθε βουτιά του πούτσου σου μέσα μου είναι το πιο δυνατό οινοπνευματώδες ποτό. Κοιτώντας σε στα μάτια, μπορώ να δω μέσα τους το δικό μου πρόσωπο.

Τα μάτια σου είναι σαν καθρέφτες. Μάτια ερωτικά, θανατηφόρα. Καθρέφτες της σφοδρής επιθυμίας μου για σένα. Κολλάω το βλέμμα μου στο βλέμμα σου. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είναι μια προσήλωση δεσμευτική χωρίς τη θέλησή μου.

Χουφτώνεις τα αρχίδια μου, ρυμουλκείς προς τα επάνω τον πούτσο μου. Τον ανυψώνεις. είναι τόσο εξαγριωμένος. Οι φλέβες που τον διαπερνούν είναι έτοιμες να σπάσουν από την πίεση του αίματος που κυλάει μέσα τους.

Ακουμπάς το κεφάλι σου στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τους σπασμούς του σώματός μου. Τις συσπάσεις του πούτσου μου που είναι έτοιμος να εξαπολύσει σπέρμα.

Για να στηριχτώ καλύτερα, στηρίζω τα χέρια μου στους ώμους σου. Στηρίζομαι και αρχίζω να φωνάζω δυνατά… να κραυγάζω.

Συνεχίζεις να με γαμάς άγρια… βαθιά. Συνεχίζεις να με γαμάς χρησιμοποιώντας τον άκαμπτο πούτσο σου. Συνεχίζεις να με γαμάς και το κορμί μου τρέμει από ηδονή… από καύλα. Τα δάχτυλά μου σκάβουν βαθιά του ώμους σου. Καρφώνω πάνω σου τα νύχια μου σαν να είσαι σταυρωμένος.

Σε γρατσουνίζω. Αφήνω τα κόκκινα ίχνη τους, σημάδια πάνω σου. Οι αναστεναγμοί σου είναι απόδειξη της ευχαρίστησής σου.

-    «Είμαι έτοιμος να χύσω….», κατορθώνεις να ψιθυρίσεις στο αφτί μου αναπνέοντας βαθιά.

Η φωνή σου βραχνή, ξεχειλίζει από πάθος. Έτσι όπως σκύβεις, σπρώχνεις το πηγούνι σου στη μύτη μου. Σε δαγκώνω. Σε τιμωρώ για τον τρόπο που σφυρηλατείς την κωλοτρυπίδα μου με τον σκληρό, τεράστιο πούτσο σου. Τα χείλια σου με συγκίνηση ακουμπούν πάνω στα δικά μου.

Στρέφω το βλέμμα μου στο ταβάνι. Πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσω έναν καθρέφτη εκεί πάνω… Ψηλά… Έναν καθρέφτη για να θαυμάζω τον τρόπο που με γαμάς… Για να γοητεύεται το βλέμμα μου από τον τρόπο που τα κορμιά μας μπλέκονται πάνω στα σεντόνια.

Το δέρμα του στήθους σου αστράφτει από τον ιδρώτα. Από τον ιδρώτα που είναι αποτέλεσμα της επίθεσης του πούτσου σου στην κωλοτρυπίδα μου. Απλώνω τα χέρια μου πάνω σου. Πάνω στο κεφάλι σου. Τραβώ τις μπούκλες σου. Σε ξεσηκώνω. Σε σπρώχνω…

Θέλω να με γαμήσεις πιο σκληρά, πιο εξαγριωμένα. Δεν ξέρω που να κοιτάξω. Το ένστικτό μου με οδηγεί να σε κοιτάξω στα μάτια, στα όμορφα, εκφραστικά σου μάτια. Θα μπορούσα με ευκολία να χαθώ μέσα στα μάτια σου…

Το σπέρμα σου πλημμυρίζει την κωλοτρυπίδα μου και δευτερόλεπτα μετά καταρρέεις πάνω μου. Το σώμα μου διευκολύνει στο να ξεκουράσεις το ερωτικό, κουρασμένο από την υπερπροσπάθεια κορμί σου. Τα χέρια σου εξερευνούν ακόμα το περίγραμμα του κορμιού μου.

Τα σεντόνια έχουν μπερδευτεί στα πόδια μας. Το ιδρωμένο σου κορμί μου φαίνεται γοητευτικό και δελεαστικό μαζί. Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σου είναι ένα είδος φιλοφρόνησης για μένα. Ο βραχνός τόνος της φωνής με καυλώνει.

Τόσο ο πούτσος σου, όσο και ο πούτσος μου ηρεμούν. Το μόνο που ακούγεται είναι οι αναπνοές μας και οι ήχοι των χεριών μας που περιπλανιούνται πάνω στα σεντόνια. Το χέρι σου χαϊδεύει απαλά το μπούτι μου…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")