Οργασμοί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Το πρόσωπό του είναι θαμμένο στην κωλοτρυπίδα μου. Τα χέρια μου είναι τυλιγμένα γύρω από το λαιμό του. Και τα δυο μου πόδια ακουμπισμένα στα πλευρά του. Ζω μια στιγμή ευτυχίας, αλλά ξέρω ότι υπάρχει και συνέχεια. Ξέρω ότι υπάρχει κάτι περισσότερο…

Κάνω ασκήσεις σωστής αναπνοής. Ζηλεύει. Κάνει το ίδιο κι αυτός. Του επιτρέπω αυτό το μικρό διάλειμμα μιας και κρίνω πως είναι απαραίτητο για να συνεχίσει. Ξέρω πως να συμπεριφέρομαι. Ξέρει κι αυτός. Κάθε νευρική απόληξη μου καταλήγει στα δάχτυλά του.

Αναστενάζω. Οργασμοί αυτού του είδους δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Είναι τόσο καλός. Τόσο έντονος. Τόσο καταπληκτικός. Πιστεύω ότι θα τον θυμάμαι για πάντα. Γι’ αυτό τον αφήνω να συμβεί.

Σε λίγο η γλώσσα του βυθίζεται μέσα μου και αφήνει στα ευαίσθητα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου εγκαύματα. Βυθίζεται. Εγκαθίσταται μέσα μου… διαδίδοντας σάλια. Η στενή κωλοτρυπίδα μου είναι ό, τι πρέπει για την όχι τόσο λεπτή γλώσσα του.

Αισθάνομαι πολλά κατά τη διάρκεια των αμέτρητων γαλλικών φιλιών που μου δίνει. Πιπιλίζει, δαγκώνει… Στροβιλίζει τη γλώσσα του μέσα μου. Χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου. Δύο ίσως τρία… και γδέρνω το δέρμα του αυχένα του. Αφήνω πολλά κόκκινα σημάδια.

Τον ικετεύω να συνεχίσει. Επικαλούμαι τη γενναιοδωρία του. Φωνάζω το όνομά του. Νέα κύτταρα γεννιούνται στον εγκέφαλό μου και μαζί με τα υπόλοιπα αντιδρούν σε μια καθαρή χαρά. Το κορμί μου συγκλονίζεται και τρέμει.

Πατάει με τη γλώσσα του τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου αφήνοντας υπομνήματα αγάπης. Όμως εγώ χρειάζομαι περισσότερη ευχαρίστηση. Τώρα. Αμέσως. Ξέρω πως να χειραγωγήσω τις επιπτώσεις.

Το βλέμμα του φτάνει στα μάτια μου και με ρωτάει τι θέλω.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με καταλαβαίνει.

Βγάζει τη γλώσσα του και την σέρνει γύρω - γύρω από την κωλοτρυπίδα μου. Ο αντίκτυπος αυτής της κίνησης είναι συγκλονιστικός. Ολόκληρο το κορμί μου τρέμει. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει το πάθος απελευθερώνεται και η ευχαρίστηση μεγαλώνει.

Με τους αναστεναγμούς μου τον ενθαρρύνω να συνεχίσει. Βγάζει ξανά τη γλώσσα του και χώνει μέσα μου κάποια από τα δάχτυλά του. Η είσοδός τους είναι εξίσου αποτελεσματικός μ’ αυτή της γλώσσας του. Αναστενάζω ξανά και ξανά και ξανά.

Οι κινήσεις του μέσα μου είναι εντυπωσιακές. Χαϊδεύει τα πιο δύσκολα σημεία κι εγώ ανταποκρίνομαι με βογγητά και μικρές, πνιχτές κραυγές. Δεν είμαι σε θέση να αναπνεύσω.
Ρίχνω ένα βλέμμα χαμηλά και βλέπω τον πούτσο του έτοιμο. σκληρό.

Είμαι σίγουρος πλέον ότι η κωλοτρυπίδα μου μετά τη γλώσσα και τα δάχτυλά του, θα υποδεχθεί και τον πούτσο του.

Αρπάζεται δυνατά από τους ώμους μου, κάνει μαλάξεις με την βάλανό του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου και με μια φωνή μπαίνει μέσα μου. Μπαίνει και βγαίνει ξανά και ξανά, μέχρι ν’ ακουστεί τελικά ο πυροβολισμός της εκσπερμάτισης του.

Αμέσως μετά ξαπλώνει δίπλα μου και κοιτάει το ταβάνι. Το κοιτώ κι εγώ εξακολουθώντας ν’ ακούω τους ήχους του πήγαινε - έλα του πούτσου του ν’ αντηχούν στον αέρα.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")