Η μάνα μου με έκανε πουτάνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

…Για να ηρεμήσει τους φόβους μου με πήγε στο μπάνιο. Μπήκαμε μαζί κάτω από το ντους και άρχισε να μου σαπουνίζει το κορμί. Με έβαλε να ακουμπήσω τα χέρια στο τοίχο και άρχισε να πλένει καλά το κωλαράκι μου και την τρυπούλα μου. Ο φόβος μου υπήρχε αλλά η καύλα μου ερχόταν και πάλι.

Ξεπλυθήκαμε, μισοσκουπιστήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι. Με έβαλε στα τέσσερα, έχοντας ένα φόβο για πράγματα άγνωστα για μένα. Μου μίλαγε, με έβριζε, έβριζε το μουνί της μάνας μου. Με καθησύχαζε και με καύλωνε.

Η καύλα μου και ο φόβος μαζί, με έκαναν να τρέμω. Μου έριξε μερικά απαλά χαστουκάκια στα κωλομέρια που με ηρέμησαν αλλά με έκαναν να νιώθω όπως η μάνα μου. Πουτάνα του.

Μου άνοιξε απαλά τα κωλομάγουλα και ένιωσα την γλώσσα του στην τρυπούλα μου. Ήταν η μεγαλύτερη καύλα που είχα νιώσει ποτέ. Όποτε πέρναγε τη γλώσσα του στην τρύπα μου με πέρναγε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μου έριξε δυο τρία δυνατά μπατσάκια και έβαλε για πρώτη φορά τη γλώσσα του μέσα στην υγρή μου τρύπα. Αναστέναζα έχοντας αφήσει όλους τους φόβους μου. Με γάμαγε με τη γλώσσα του.

Σύντομα αντικατέστησε τη γλώσσα του με ένα δάκτυλο. Έφτυσε στην τρύπα μου και άρχισε να μου χώνει απαλά ένα δάκτυλο μέσα μου. Μου μίλαγε απαλά και μου έλεγε πόσο πολύ θα μου αρέσει. Δεν έλεγα τίποτα μόνο απολάμβανα…

Το ένα δάκτυλο έγιναν δύο και ένα μικρό τσούξιμο που ένιωσα, παραλίγο να με κάνει να χύσω για άλλη μια φορά. Έπαιζε, με πήδαγε, άνοιγε την τρύπα μου… Έφτυνε εκεί για να γλιστράνε τα δάκτυλά του…

Έβαλε και τρίτο μέσα. Είχα αρχίσει να χάνω τον έλεγχο. Του ζήτησα ψιθυριστά να με γαμήσει. Έκανε πως δεν άκουσε και με ρώτησε:

-    «Τι είπες;»

-    «Γάμησε με όπως γαμάς την μάνα μου!», του είπα.

Έβγαλε τα δάκτυλα και έφτυσε στην τρύπα μου. Ακούμπησε τον πούτσο του και το έτριψε. Μπήκε λίγο μέσα. Ένιωσα να με σκίζει.

-    «Χαλάρωσε…», μου είπε και συνέχισε να μπαίνει όλο και πιο βαθιά.

Πόναγα αλλά η εικόνα της μάνας μου να γαμιέται από τον κώλο με τον ίδιο πούτσο με έκανε να το θέλω κι εγώ.

-    «Πιο βαθιά…», του είπα.

Μπήκε όλος μέσα μου. Καιγόταν η τρύπα μου. Έμεινε για λίγο ακίνητος. Άρχισα να συνηθίζω τον πόνο και το κάψιμο που ένιωθα. Σιγά - σιγά άρχισε να κουνιέται. Γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος ο ρυθμός του. Προσπαθούσα να τραβηχτώ αλλά με κράταγε γερά από τη μέση και με κάρφωνε πιο δυνατά.

-    «Πουτάνα σαν την μάνα σου σε έκανα πουστράκι!», μου έλεγε. «Θα σας γαμάω και τους δύο μαζί. Θα σε κάνω κοριτσάκι της!»

Όλα αυτά με έκαναν να χύσω πάλι. Μόλις με είδε να χύνω μου είπε πως έτσι χύνει και το μουνί της μάνας μου όταν την γαμάει και πως τώρα θα με γκαστρώσει. Καρφώθηκε μερικές φορές πολύ δυνατά μέσα μου και τελικά άδειασε τα αρχίδια του μέσα στον κώλο μου.

Ξάπλωσα κι αυτός από πάνω μου. Η τρύπα μου έκαιγε και έτσουζε και την ένιωθα υγρή από το σπέρμα του. Με ρώταγε αν μου άρεσε και του είπα πως θέλω να γίνω πραγματικά η πουτάνα του. Μου άρεσε τόσο πολύ που εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο εκτός από το να με ξαναγαμήσει.

Το ίδιο βράδυ είχα στηθεί στο μπαλκόνι με την τρύπα μου να καίει και να παίζω πάλι τον πούτσο μου βλέποντας τον γαμιά μου να σκίζει και τον κώλο της μάνας μου όπως έκανε πριν λίγες ώρες με τον δικό μου. Έχυσε στον κώλο της μέσα ρίχνοντας μου πεταχτά φιλιά ξέροντας πως το πουστράκι του ήταν εκεί…

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")