Η μάνα μου με έκανε πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο, είμαι 39 και παντρεμένος αλλά με μια παθητική πλευρά καλά κρυμμένη. Η ιστορία μου με το αντρικό σεξ ξεκίνησε από παλιά και αυτή θα σας πω τώρα. Όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν, όταν κατά τύχη είδα την μάνα μου να κάνει έρωτα με κάποιον άγνωστο…

Γύρισα μια μέρα από το σχολείο, απογευματινό για τους παλιούς που τα έζησαν, και πήγα γρήγορα στο δωμάτιο μου να μην με δει για να κρύψω κάτι τσοντοπεριοδικά. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο σε λίγο, άκουσα αναστεναγμούς από το δωμάτιο της.

Έστησα αφτί και μόλις κατάλαβα τι γινόταν, βγήκα από το μπαλκόνι του δωματίου μου για να πάω έξω από το δικό της μήπως και δω κάτι. Πλησίασα την κρεβατοκάμαρα και κρυφοκοιτάζοντας από τα μισοκατεβασμένα ρολά είδα την μάνα μου να πηδιέται με κάποιον και να είναι από πάνω.

Και άλλες φορές είχα προσπαθήσει να την δω έστω λίγο γυμνή, αλλά αυτό που έβλεπα τώρα ήταν κάτι μοναδικό.

Σε λίγο την έβαλε στα τέσσερα και συνέχισε να την πηδάει. Τα βογκητά της και οι βρισιές που της έλεγε με έκαναν να προσέξω πως της πήδαγε τον κώλο, ενώ σε λίγο την γύρισε και την πίπωνε ώσπου έχυσε στο στόμα και στο πρόσωπό της. Έτσι έχυσα κι εγώ μέσα στο σλιπάκι μου χωρίς καν να τον ακουμπήσω.

Τις επόμενες μέρες έχυνα συνέχεια με αυτές τις εικόνες, ειδικά με την τελευταία σκηνή, ενώ έβλεπα και πιο ερωτικά την μητέρα μου (λίγο παραπάνω μπούτι αν έβλεπα πήγαινα και τον έπαιζα). Κατάφερα να τους δω κάποιες φορές και πάντα τρελαινόμουν στην φάση που έχυνε στο στόμα της.

Ένα βράδυ γνώρισα τον άγνωστο. Γιώργος και αυτός μου τον παρουσίασε η μάνα μου σαν φίλο της, ενώ όταν έφυγε και συζητήσαμε μου είπε πως είχαν σχέση και πως αν δεν με πείραζε να ερχόταν πιο συχνά στο σπίτι. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, ενώ η ιδέα πως θα τους βλέπω πιο συχνά με έφτιαχνε.

Πράγματι πολλά βράδια πια που ερχόταν ο συνονόματος, στηνόμουν στο μπαλκόνι και τους έβλεπα. Λόγω που δεν είχε κάγκελα αλλά ήταν χτισμένο, μπορούσα και μαλακιζόμουν χωρίς να με δουν γείτονες, και πολλές φορές έχυνα δύο και τρεις φορές.

Με τον Γιώργο τα είχαμε βρει κι εμείς και λέγαμε πολλά μέχρι που ένα απόγευμα άλλαξε τη ζωή μου…

Ήμασταν μόνοι σπίτι, με ρώταγε αν έχω καμιά γκόμενα, αν έχω κάνει σεξ και άλλα τέτοια μέχρι που με ρώτησε αν μου αρέσει που τον βλέπω να γαμάει την μάνα μου. Εκεί σάστισα, και αμέσως μου είπε πως το ξέρει πως τους βλέπω, με έχει δει τι έκανα αλλά δεν είχε πει τίποτα γιατί του άρεσε που ήξερε πως έβλεπα να την γαμάει.

Μου έλεγε πως όποτε το καταλάβαινε πως τον παρακολουθούσα πραγματικά την ξέσκιζε γιατί κι αυτός καύλωνε με την φάση αλλά και για να δω τι πουτάνα μάνα έχω.

Συνέχισε να μου λέει διάφορα πάνω σ’ αυτό, μιλώντας πρόστυχα για την μάνα μου, βλέποντας πως, αν και σαστισμένος, καύλωνα με όλα αυτά. Άρχισε να με ρωτάει αν μου αρέσει όπως την γαμάει, αν προτιμάω το μουνί της ή το κώλο της, αν μου αρέσει που τα την χύνει στο πρόσωπο.

Με ρώτησε αν καύλωσα και δεν μπορούσα να απαντήσω από ντροπή και καύλα μαζί. Μέχρι που μου είπε πως είχε καυλώσει και το έβγαλε έξω ρωτώντας με αν ήθελα να δω τον πούτσο που γαμάει την μάνα μου από κοντά.

Μου έπιασε το χέρι και με έβαλε να τον πιάσω. Μεγάλος και σκληρός (18 cm και αρκετά χοντρός). Με ρώτησε αν μου αρέσει που πιάνω τον πούτσο που μπαίνει στις τρύπες της, αν θέλω να χαϊδέψω το καυλί που την σκίζει, ενώ μόλις χούφτωσε το καυλί μου πάνω από τα ρούχα έχυσα.

Το κατάλαβε… Συνέχισε να με χαϊδεύει έτσι και καύλωσα αμέσως, ενώ τον μαλάκιζα με το χέρι μου. Έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να το σπρώχνει προς τα κάτω, προς τον πούτσο του.

-    «Θες να με γλείψεις όπως με γλείφει η μάνα σου;», με ρώτησε.

Και εγώ υπνωτισμένος και ψιθυριστά του είπα:

-    «Ναι…»

Άρχισα άγαρμπα να τον ρουφάω και να νιώθω την αλμυρή του γεύση. Μου έλεγε να το κάνω πιο σιγά στην αρχή, μετά άρχισε να μου λέει πως θα γίνω καλή πίπα κι εγώ, άρχισε να με λέει πουτανάκι, καριόλα και άλλα, ενώ έλεγε πως θα μοιάσω στην μάνα μου και θα γίνω σιγά - σιγά τόσο πουτάνα όσο είναι αυτή.

Αυτά με είχαν τρελάνει και πια τον ρούφαγα και τον έγλειφα συνέχεια και ετοιμαζόμουν να χύσω για δεύτερη φορά. Με έκοψε και μου είπε πως καλύτερα να πηγαίναμε σπίτι του για να έχουμε άνεση. Δεν σκέφτηκα κάτι άλλο παρά να του πω ναι, λέγοντάς του ακόμα πως θέλω να χύσει πάνω μου για να δω πως είναι. Γέλασε και φύγαμε αμέσως.

Στο αυτοκίνητο μου χάιδευε τον πούτσο κι εγώ τον δικό του πάνω από τα ρούχα ενώ ήξερε να με κρατά καυλωμένο μιλώντας μου συνεχώς για την μάνα μου.

Μπαίνοντας στο σπίτι με πήγε στο κρεβάτι, με έγδυσε, γδύθηκε κι αυτός και άρχισε να χαϊδεύει το κορμί μου. Τσίμπαγε λίγο τις ρώγες μου και με έφτιαχνε περισσότερο. Χάδια στα μπουτάκια μου και στον κώλο μου και κόντευα πάλι να χύσω.

Δεν σταμάταγε να με συγκρίνει με την μάνα μου. Πόσο απαλό δέρμα έχουμε και οι δύο πόσο ωραίο κωλαράκι, πόσο καυλιάρικες ρώγες… Κόντευα να εκραγώ!

-    «Ώρα για πίπα!», μου είπε και έπεσα με τα μούτρα.

Με κατεύθυνε αρκετά στο πως και τι πρέπει να κάνω. Λιγότερα δόντια, περισσότερα χείλη, να του γλείφω το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα και ξανά μέσα στο στόμα. Του έγλειφα τα αρχίδια, ξανά τον πούτσο, ξανά τα αρχίδια… Δεν χόρταινα κυριολεκτικά.

Μου πίεζε το κεφάλι να μπει όλο και πιο μέσα, με έπνιγε και μου έλεγε πως θα τα καταφέρω όπως η μάνα μου που τον παίρνει όλον μέσα στο στόμα της.

Μου άρεσαν όλα τόσο πολύ που δεν τον άφηνα να αγγίζει το καυλί μου γιατί δεν ήθελα να χύσω ακόμα. Με άφηνε να καυλώνω κι άλλο για να τον ρουφάω όσο άντεχα. Με έβριζε πλέον πρόστυχα, τα ίδια έλεγε και για την μάνα μου.

Μου τράβηξε το κεφάλι από τα μαλλιά, με έφτυσε στα μούτρα και με βία με έβαλε να τον ρουφήξω. Αντί να αηδιάσω έχυσα. Το έβλεπα που το έκανε στη μάνα μου και με αηδίαζε κάπως, αλλά τώρα ένιωθα υπέροχα.

-    «Πουτάνα σαν την μάνα σου είσαι! Και οι δύο είστε καριόλες, σκύλες και πουτσορουφήχτρες!!!», και άλλα πολλά μπινελίκια μου έριχνε.

Με σταμάτησε και με έστησε στα τέσσερα. Τώρα θα δεις πως θα καυλώσεις μου είπε. Του είπα πως δεν θέλω να με γαμήσει.

-    «Αυτό θα γίνει όταν μου το ζητήσεις εσύ…», μου είπε.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")