Στο κυνήγι με τον κύριο Μανώλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πάντα μου άρεσε η φύση και το βουνό καθώς και το κυνήγι, μιας και από μικρό παιδί με έπαιρνε ο πατέρας μου μαζί του.. Δυο εβδομάδες τώρα περίμενα πως και πως να έρθει το σαββατοκύριακο οπότε θα πηγαίναμε μαζί με τρεις φίλους του πατέρα μου για αγριόχοιρο..

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη όταν μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγει εκτάκτως σε επαγγελματικό ταξίδι. Είδε ότι στεναχωρήθηκα και όταν ήρθε ο κύριος Μανώλης να πάρει τα σκυλιά, του ζήτησε να με πάρει μαζί του.

-    «Με μεγάλη μου χαρά!», είπε αμέσως εκείνος.

Και γυρίζοντας σε μένα μου είπε να είμαι έτοιμος σε καμιά ώρα για φύγουμε ώστε να προλάβουμε να ανεβούμε στην καλύβα του στο βουνό πριν νυχτώσει, ώστε να τακτοποιήσουμε τα σκυλιά, να ανάψουμε φωτιά, και να ξεκουραστούμε, γιατί κατά τις τέσσερις το πρωί θα ερχόντουσαν και οι υπόλοιποι της παρέας...

Ο κύριος Μανώλης είναι 55 χρονών, πολύ ψηλός, με μεγάλη κοιλιά, καραφλός με ένα παχύ άσπρο μουστάκι και απίστευτα τριχωτός. Μόνο που σκέφτηκα ότι θα περνούσα το διήμερο στο βουνό μαζί του ένιωσα την τρυπούλα μου να ανοιγοκλείνει. Έτρεξα και ετοίμασα τον σάκο μου, το όπλο μου και περίμενα πίσω από την πόρτα μέχρι που άκουσα την κόρνα του τζιπ να με φωνάζει.

Η διαδρομή είναι δύσκολη, ειδικά μετά τις πρόσφατες βροχές, και έτσι τις δύο ώρες που κράτησε η ανάβαση δεν ανταλλάξαμε παρά λίγες κουβέντες που αφορούσαν στην οδήγηση στο βουνό και στην ταλαιπωρία του αυτοκινήτου και των σκυλιών.

Μόλις φτάσαμε εκείνος ασχολήθηκε με τα σκυλιά, και αφού μου έδειξε που ήταν τα ξύλα μου πρότεινε να ανάψω φωτιά και να βράσω λίγο κρασί με μήλο και κανέλα για να ζεσταθούμε.

Η καλύβα ήταν ένα μικρό δωμάτιο με το τζάκι στη γωνία, δύο κρεβάτια κουκέτες όπως αυτά που είχαμε στο στρατό, ένα τραπέζι με έξι καρέκλες και έναν καναπέ δίπλα στο τζάκι.

Μέχρι να ανάψω φωτιά και να βάλω το κρασί να βράζει γύρισε και ο Μανώλης, στο αυτοκίνητο μου ζήτησε να κόψω το "κύριε", και αφού έβγαλε τα άρβυλα έκατσε στον καναπέ και του πρόσφερα μια κούπα με ζεστό κρασί. Έκατσα δίπλα του και αρχίσαμε τη συζήτηση για το κυνήγι, τα γουρούνια, το βουνό κλπ.

Με ρώτησε αν η κοπέλα μου είχε αντίρρηση που έφυγα όλο το σαββατοκύριακο, και όταν του απάντησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν έχω κοπέλα, μου χαμογέλασε και με ρώτησε πως την βγάζω.

Είχα ήδη καυλώσει με αυτό το αρσενικό δίπλα μου και το κρασί, και του είπα το γνωστό "αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ‘χει το γαμήσι". Βάλαμε και οι δύο τα γέλια, και μου είπε ότι συμφωνεί απολύτως και χωρίς άλλη κουβέντα λύνει τη ζώνη του και πετάει έξω μια μέτρια σε μήκος ψωλή, απίστευτα χοντρή, στεφανωμένη από πολλές γκρίζες τρίχες και άρχισε να την παίζει.

Για μερικά δευτερόλεπτα έμεινα με το στόμα ανοιχτό, αλλά συνήλθα αμέσως όταν μου πρότεινε να κάνω το ίδιο. Δεν έχασα τη ευκαιρία και αφού γδύθηκα τελείως, έκατσα δίπλα του και με αργές κινήσεις άρχισα να τραβάω μαλακία.

Άπλωσε το μεγάλο χοντρό του χέρι και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπαλάκια, και έκανα κι εγώ το ίδιο. Γέμισε η χούφτα μου με τα μεγάλα, ζεστά τριχωτά του αρχίδια, και αναστέναξε βαθιά καθώς τα έσφιγγα όλο και περισσότερο..

Σηκώθηκα από τον καναπέ και γονάτισα στην παχιά φλοκάτη, ανάμεσα στα πόδια του και πλησίασα την καυτή μου ανάσα στον καυλωμένο πια πούτσο του. Άρχισα να γλείφω τα αρχίδια του και να τα ρουφάω ένα - ένα μέσα στο στόμα μου όταν αναστενάζοντας μου είπε:

-    «Φάε το καυλί μου μωρό μου!»

Πήρα το μεγάλο πουτσοκέφαλο ανάμεσα στα χείλια μου και άρχισα να το πιπιλάω όταν ένιωσα τα χέρια του να σπρώχνουν το κεφάλι μου προς τα κάτω, και το χοντρό κορμό της ψωλής του να γεμίζει το στόμα μου και να χτυπάει στις αμυγδαλές μου.. Προσπάθησα να μην πνιγώ και τον κατάπια όλο.

Άρχισε να μου γαμάει το στόμα και να βογκάει σαν αγρίμι. Με σήκωσε και με έστησε με τον κώλο προς το τζάκι, γονάτισε πίσω μου και ένιωσα τη γλώσσα του να παραβιάζει την τρυπούλα μου και να την σαλιώνει.

Αφού την άνοιξε όσο ήθελε, έφερε τον πούτσο του στην κωλοχαράδρα μου και άρχισε να τον τρίβει ενώ ταυτόχρονα έριχνε δυνατές ξυλιές στα καυτά από την πυρά του τζακιού κωλομάγουλα μου..

Είχα καυλώσει απίστευτα και τον παρακάλαγα να με ξεσκίσει όταν ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του πάνω στην τρυπούλα μου για ένα ατελείωτο δευτερόλεπτο και βίαια καρφώθηκε μέχρι τον πάτο μου..

Με γάμαγε έτσι για περίπου δέκα λεπτά, δυνατά και βαθιά όταν ένιωσα το καυλί του να διογκώνεται και με ένα δυνατό μουγκρητό άδειασε το καυτό του ψωλόχυμα σε πολλές ριπές βαθιά μέσα στο γαμημένο κωλαράκι μου, τραβήχτηκε και το ένιωσα να κυλάει πηχτό και ζεστό έξω από την ξεσκισμένη τρύπα μου, και αφού μάζεψα όσο μπορούσα με τα δάχτυλα μου τα έφερα στο στόμα μου και τα έγλειψα με βουλιμία.

Έπεσα ξέπνοος στην φλοκάτη και αφού έριξε μερικά ξύλα στο τζάκι έφερε μια κουβέρτα με σκέπασε, ξάπλωσε δίπλα μου και αποκοιμηθήκαμε..
Μας ξύπνησαν τα δυνατά χτυπήματα στην πόρτα…

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")