Η πουτάνα του Βάγγου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με το Βαγγέλη γνωριστήκαμε στο Πανεπιστήμιο. Εγώ τότε ήμουν στο 4ο έτος της Φιλοσοφικής και ετοιμαζόμουν να μπω στο Μεταπτυχιακό, ενώ αυτός ήταν στο δεύτερο έτος και είχε πάρει μάθημα επιλογής του καθηγητή μου.

Ο Βαγγέλης ήταν ψηλός, καστανόξανθος και γυμνασμένος, τραβώντας μου την προσοχή από την αρχή. Έτσι, όταν με πλησίασε για να μου ζητήσει τη βοήθειά μου στο μάθημα (και σε άλλα αργότερα), δέχτηκα ευχαρίστως να τον βοηθήσω.

Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και βγαίναμε πολλές φορές, είτε οι δυο μας, είτε με την κοπέλα του. Όταν χώρισαν, γύρω στα Χριστούγεννα, πλησιάσαμε περισσότερο οι δυο μας, οπότε και ανέλαβα να τον παρηγορήσω, χωρίς ποτέ να του αποκαλύψω τις προτιμήσεις μου.

Τον Φεβρουάριο, στην εξεταστική διαβάζαμε μαζί, είτε στο σπίτι μου, είτε στο δωμάτιό του στις Α’ Εστίες, μάλιστα πολλές φορές έμενε στο σπίτι μου. Ένα απόγευμα, ενώ γυρνούσαμε ένα μεσημέρι από τη Σχολή, μου πρότεινε να πάρει να δούμε μια τσόντα και εγώ δέχτηκα.

Την πήρε και όταν φτάσαμε σπίτι μου τη βάλαμε στον υπολογιστή και αρχίσαμε να βλέπουμε. Γρήγορα αρχίσαμε να «φτιαχνόμαστε» και οι δύο. Σε κάποια φάση ο Βαγγέλης, που φορούσε σορτς, έβγαλε έξω τον πούτσο του, ένα λοστάρι χοντρό, με πολύ κοντές τρίχες. Εγώ τα είδα όλα.

Βαγγέλης: «Άρχισα να το ξυρίζω όταν τα είχα με την Ελένη για να μου κάνει πίπα».

Εγώ: «Γιατί, αλλιώς δεν στο έγλυφε;»

Βαγγέλης: «Όχι. Γιατι εσύ πώς τα προτιμάς;»

Εγώ: «Τι εννοείς;»

Βαγγέλης: «Ξέρω τι είσαι, έχω δει τα περιοδικά που κρύβεις στο γραφείο σου…»

Εγώ τα έχασα, δεν περίμενα να ξέρει αυτό που κρύβω τόσο καλά. Οπότε μου λέει:

-    «Έχω ακούσει ότι εσείς κάνετε πολύ ωραίες πίπες! Τι λες;»

Σαν να περίμενα την πρόσκληση, γονάτισα και πήρα στο στόμα μου το παπάρι του. Τράβηξα το πετσάκι και άρχισα να γλείφω και να πιπιλάω το πετσάκι. Στην αρχή αυτός αναστέναζε, όσο προχωρούσα όμως έπιασε με τα χέρια του το κεφάλι μου και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο του, βρίζοντάς με…

-    «Πάρτον παλιόπουστρα! Έτσι πουτανάκι μου…», και άλλα…

Μου ανεβοκατέβαζε το κεφάλι πάνω στον πούτσο του και μου έλεγε:

-    «Έτσι… πάρτον όλο μέσα!»

Ένιωσα να πνίγομαι. Ξαφνικά 18 πόντοι καρφώθηκαν μέχρι το λάρυγγά μου! Πνιγόμουν και μου ερχόταν εμετός ταυτόχρονα. Τραβήχτηκε, ίσα να πάρω ανάσα και ξαναμπήκε απότομα. Άρχισαν να τρέχουν δάκρυα και να μην μπορώ να αναπνεύσω. Πνιγόμουν και άρχισα να βήχω.

Τότε σταμάτησε. Ενώ προσπαθούσα να συνέλθω και να ανασάνω πήρε ένα μποξεράκι μου από τη ντουλάπα μου έδεσε τα χέρια και με διέταξε:

-    «Θα τον πάρεις όλο και θέλω η γλώσσα σου να φτάνει μέχρι τα αρχίδια μου, αλλιώς θα ξαναρχίσω…»

Ανήμπορος άνοιξα το στόμα, πήρα μια βαθιά ανάσα και ετοιμάστηκα για το λοστάρι του. Αυτή τη φορά μπήκε αργά, βάζοντάς το όλο, μέχρι που τελικά με τη γλώσσα μου άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια, τα οποία ήταν πρησμένα και έτοιμα να αδειάσουν το περιεχόμενό τους.

Ξανακαρφώθηκε με δύναμη και άρχισε να χύνει το καυτό και πηχτό του σπέρμα στο λαρύγγι μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ, γιατί πνιγόμουν, αλλά μου κρατούσε το κεφάλι, μέχρι να τελειώσει.

-    «Μπράβο! Ήσουν πρόθυμο πουτανάκι. Τώρα καθάρισε το καυλί μου και μόλις είναι ξανά έτοιμο θα σε ανταμείψει…»

Εγώ άρχισα να το γλείφω και να το καθαρίζω, μαζεύοντας ότι είχε απομείνει από το σπέρμα του. Μετά από λίγη ώρα σηκώνεται, μου λύνει τα χέρια και μου λέει:

-    «Πήγαινε τώρα στο μπάνιο και πλύσου!»

Τελείως παραδομένος στις ορέξεις του έκανα αμέσως ότι μου είπε. Πλύθηκα, ετοιμάστηκα και γύρισα. Είχε γδυθεί και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι. Μόλις με είδε μου έκανε νόημα να πλησιάσω.

-    «Πουτανάκι…! Μόλις άκουσες για πούτσο αμέσως έτρεξες! Έλα τώρα, γλείφε!»

Έπεσα πάνω στο κρεβάτι στα τέσσερα και άρχισα να τον γλείφω. Γρήγορα ξανάγινε σκληρός. Ο Βαγγέλης με άρπαξε από τα μαλλιά, με σήκωσε και με έβαλε να γονατίσω μπροστά στο κρεβάτι. Αυτός κάθισε και με τα χέρια έσπρωξε το κεφάλι μου, ώστε να τον πάρω σχεδόν όλο μέσα.

Σηκώθηκε και ήρθε πίσω μου. Με τα χέρια του μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και μου τον έμπηξε όλο μέσα με τη μία. Ένιωσα να με σκίζει στα δύο. Έκανα να ουρλιάξω από πόνο, όμως πίεσε το κεφάλι μου πάνω στο κρεβάτι και μου έκλεισε το στόμα. Μπαινόβγαινε μέσα μου γρήγορα και με δύναμη. Με γαμούσε και ταυτόχρονα μου χτυπούσε τα κωλομάγουλα και με έβριζε:

-    «Πάρτα παλιόπουστρα! Γαμημένε καριόλη! Σε ξεκολιάζω πουτάνα!!!», και άλλα.

Αυτό συνεχίστηκε κανένα μισάωρο, οπότε με άρπαξε από τα μαλλιά με τόση δύναμη που σχεδόν σηκώθηκα μόνο από το τράβηγμα, και άρχισε να χύνει. Έμεινε μέσα μου και άρχισε με το ένα του χέρι να μου παίζει τον πούτσο και με το άλλο να μου τσιμπάει τις ρώγες. Σε λιγότερο από δύο λεπτά έχυσα στο χέρι του.

-    «Τι είναι αυτά; Με γέμισες με τα χύσια σου! Καθάρισέ τα!», μου λέει.

Έγλειψα το χέρι του. Αφού τελείωσα με έβαλε να καθαρίσω τον πούτσο του. Αφού τελείωσα το γλείψιμο σηκώθηκε, ντύθηκε, με χαστούκισε και μου είπε:

-    «Αύριο θέλω να κάνεις αποτρίχωση και μέχρι τις δώδεκα να είσαι στο δωμάτιό μου στις Εστίες».

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")