Ο καυλιάρης θείος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Γεια σας και πάλι. Είμαι έτοιμος να σας πω την καινούργια εμπειρία με τον καυλιάρη θείο μου, αλλά πριν προχωρήσω σε αυτό, θα σας πω τι μεσολάβησε μέχρι να ξαναβρεθώ με το θείο…

Εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν, αφού είχα φύγει από το θείο μου, μετά το τρομερό γαμήσι που κάναμε, με πονούσε το κωλαράκι μου για μέρες. Του έβαζα λίγο βαζελίνη και το έπαιζα με τα δάχτυλα για να μαλακώσει. Σιγά - σιγά ο πόνος υποχώρησε και η καύλα μου μεγάλωνε. Ανυπομονούσα να ξαναβρεθώ με τον θείο μου.

Ένα μεσημέρι είπα να πάω να βρω τους φίλους μου και πήγα σε κάτι παλιά σπίτια ακατοίκητα που μαζευόμασταν για παιχνίδι εκεί. Όταν έφτασα, βρήκα εκεί το Λεωνίδα το συμμαθητή που μου έβαζε δάχτυλο, ήταν μόνος! Μου λέει:

-    «Καλώς τον! Έλα, είμαστε μόνοι…»

Καθώς πλησίασα είδα ότι κοίταζε ένα πορνό περιοδικό και τον είχε έξω και τον έπαιζε.

-    «Έλα…», μου λέει. «Βγάλε το κωλαράκι σου να σου βάλω δάχτυλο να καυλώσουμε μαζί. Έλα…»

Εγώ μπήκα στο νόημα και έκατσα κοντά του, κατέβασα το σορτσάκι μου και άρχισα να τον παίζω κι εγώ. Αυτός κατευθείαν μου έβαλε δάχτυλο.

-    «Αααα! Το έχεις έτοιμο βλέπω!», μου λέει.

Μου πιάνει το κεφάλι και με σπρώχνει στην ψωλή του. Αρχίζω να τον γλείφω με μανία. Δεν ήταν πολύ μεγάλος αλλά για την ηλικία του ήταν πολύ καλός. Αφού τον έγλειφα για λίγα λεπτά μου λέει:

-    «Έλα τώρα, γύρνα λίγο να στον χώσω γιατί μόνο δάχτυλο δεν λέει… Έχεις φοβερό κωλαράκι! Πιο καλό και από γκόμενα. Είσαι καύλα!»

Εγώ γύρισα αμέσως στα πλάγια και μου τον κάρφωσε από πίσω. Το κωλαράκι μου είχε βαζελίνη και μπήκε εύκολα, αλλά με πονούσε ακόμα από το ξέσκισμα του θείου μου. Σε λίγα λεπτά τον έβγαλε έξω και έχυσε πάνω στα κωλομέρια μου.

-    «Είσαι καύλα!», μου λέει. «Να το ξανακάνουμε. Φεύγω τώρα, έχω μια δουλειά».

Εγώ σκουπίστηκα και έκατσα καυλωμένος να σκέφτομαι την ψωλάρα του θείου. Την άλλη μέρα ο μπαμπάς θα πήγαινε στο χωριό. Του είπα να πάω να μείνω μερικές μέρες και συμφώνησε. Εκεί βέβαια ήταν και η γιαγιά μου. Την χαιρέτησα και πήγα να βρω το θείο στην αυλή. Μόλις με είδε ήρθε και με φίλησε στο στόμα με πάθος καθώς μου είχε χουφτώσει το κωλαράκι.

-    «Μου έλειψες!», μου λέει.

Εγώ χαμογέλασα…

-    «Έλα, θα πάμε στο ποτάμι…»

Βρήκαμε ένα ωραίο μέρος σε κάτι βράχους και απλώσαμε μια μεγάλη πετσέτα. Αρχίσαμε να γδυνόμαστε και ξαπλώσαμε γυμνοί. Εγώ κοιτούσα την ψωλάρα του θείου που ήταν μαραμένη και τεράστια. Εκείνος ήρθε κοντά μου, με αγκάλιασε και με έγλειφε, ενώ η ψωλή μεγάλωνε και με ακουμπούσε.

-    «Έλα από πάνω μου…», μου λέει.

Εγώ γύρισα σε στάση 69 και άρχισα να γλείφω την μισοσηκωμένη ψωλάρα του μέχρι που έγινε κάγκελο. Πρέπει να ήταν γύρω στους 25 πόντους μάκρος και πάχος γύρω στους 6-7. Μιλάμε για τεράστιο εργαλείο και για την ηλικία μου φαινόταν ακόμα πιο μεγάλο.

Το έγλειφα με μανία. Είχα τόση καύλα… Ο θείος μου είχε χώσει την γλώσσα του στην τρύπα μου και την στριφογυρνούσε και αυτό με καύλωνε πολύ. Σε λίγο ακούω τον θείο μου να λέει:

-    «Έλα, πιες το σπέρμα μου. Έρχεται γαμιόλα μου, έρχεται...!!!»

Κι εγώ τον ρουφούσα πιο δυνατά και πιο βαθιά μέχρι που τελείωσε στο στόμα μου και εγώ κατάπινα το ατέλειωτο σπέρμα του που κόντευε να με πνίξει καθώς δεν σταματούσε να βγάζει, μου τα είχε μαζεμένα ο θείος! Του καθάρισα τον πούτσο καλά και σιγά - σιγά ξαναέγινε κάγκελο μέσα σε λίγα λεπτά.

Σηκώθηκε και με γύρισε στα τέσσερα…

«Τώρα θα ετοιμάσω το κωλαράκι σου! Έχω σκοπό να στο ξεσκίσω αυτές τις μέρες!», μου λέει.

Αμέσως χώνει το κεφάλι του στα κωλομέρια μου και με γλείφει με λύσσα, ενώ εγώ βογκούσα από ηδονή, και αυτό τον τρέλαινε. Μου έχωνε τα χοντρά του δάχτυλα βαθιά και εγώ τιναζόμουν από καύλα. Ξαφνικά, άκουσα ένα θόρυβο… Σήκωσα το κεφάλι και βλέπω δυο φίλους του θείου ανάμεσα στα δέντρα.

Ο ένας ήταν μεγάλος γύρω στα πενήντα και ο άλλος ήταν γύρω στα τριάντα. Ο κυρ Σταύρος και ο Λευτέρης, γνωστοί ανώμαλοι του χωριού. Ο κυρ Σταύρος είχε το Λευτέρη να τον τσιμπουκώνει καθώς μας κοιτούσε. Εγώ καύλωσα πιο πολύ και άρχισα να ανοίγω τα κωλομέρια μου με τα χέρια και να βογκάω δυνατά.

Τότε ο θείος μου σηκώθηκε και με την τεράστια ψωλή άρχισε να με σπρώχνει δυνατά, μέχρι που το κωλαράκι μου άνοιξε και μπήκε το θηρίο μέσα μου. Πονούσα πολύ αλλά ήμουν και πολύ καυλωμένος. Ο θείος με γαμούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα με σκίσει.

Ξαφνικά σταμάτησε και άρχισε να με πιέζει δυνατά αλλά σιγά, ήθελε να τον βάλει βαθιά. Με είχε αρπάξει γερά και έσπρωχνε. Ο πόνος ήταν αφόρητος μέχρι που αισθάνθηκα την κοιλιά του να με ακουμπάει.

-    «Στον έβαλα όλο!», μου είπε και άρχισε σιγά - σιγά να με γαμάει σε εκείνο το σημείο.

Μου άνοιξε το άντερο για τα καλά και τότε με γαμούσε ανελέητα. Τον έβγαζε όλο έξω και ξανά όλο μέσα. Εγώ άρχισα να πονάω πολύ και προσπαθούσα να τραβηχτώ, αλλά μάταια…

-    «Πονάω θείε!», του έλεγα κλαίγοντας.

Αλλά είχε τόση καύλα που δεν σταματούσε, μέχρι που έχυσε φωνάζοντας μέσα στο κωλαράκι μου και συνέχισε να με γαμάει. Αυτό με τρέλανε και άρχισα κι εγώ, παρά τον πόνο, να χτυπιέμαι πάνω στην ψωλάρα του που συνέχισε να είναι κάγκελο και να με γαμάει με λύσσα.

Μου χτυπούσε τα κωλομέρια με το κορμί του, και με τα χέρια του τα σφαλιάριζε με δύναμη, και ξανά… Αισθάνθηκα το καυτό του σπέρμα να πετάγεται μέσα στην τρύπα μου. Χαλάρωσε λίγο, τον έβγαλε και μου τον έδωσε στο στόμα.

Άρχισα να τον γλείφω ολόκληρο και να προσπαθώ να τον χώσω βαθιά στο λαρύγγι μου μέχρι που του μαράθηκε…

-    «Αυτό ήταν καύλα μου! Μου τα ρούφηξες όλα. Είσαι αχόρταγο πουστράκι!», μου λέει. «Αύριο θα σε γαμήσουμε όλοι μαζί».

Εγώ συμφώνησα κουνώντας το κεφάλι και γλείφοντας τα χείλια μου. Το κωλαράκι μου είχε ανοίξει σα γαρίφαλο και πονούσε, αλλά μου άρεσε όπως και να 'χει!

Ραντεβού στην επόμενη ιστορία μου...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")