Μια τέλεια νύχτα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Αφού τελείωσε ξαπλώσαμε διπλά δίπλα αγκαλιά και του έλεγα πόσο καταπληκτικός ήταν. Εκείνος με κοιτούσε, με χάζευε και μου έλεγε διάφορα.

Καθίσαμε έτσι για κανένα μισάωρο περίπου συζητώντας και χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο. Είχα γίνει πάλι πέτρα… Ήθελα κι άλλο, δεν μπορούσα να χορτάσω.

-    «Τι λες για δεύτερο γύρο; Το δικό μου έχει μείνει παραπονεμένο…», του λέω και του δείχνω τον ήδη τουμπανιασμένο πούτσο μου.

Σηκώθηκε και κάθισε πάνω μου… Τι καύλα να τον βλέπω… να τον νιώθω, να τον αγγίζω!
Καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω μου του πείραζα τις ρώγες το καυλί, τον φίλαγα και προσπαθούσα να του ανταποδώσω με κάθε τρόπο την καύλα που ένιωθα…

Σε κάποια φάση κουράστηκε και βγήκε… εγώ το απολάμβανα πολύ αλλά δεν είχα προλάβει να τελειώσω. Του είχα ανοίξει την όρεξη και είχε καυλώσει πάλι.

Έκατσε στα τέσσερα. Αφού παιδεύτηκα λίγο του είπα να ξαπλώσει… πράγμα που έκανε και μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα αυτιά του και το λαιμό του που όπως αντιλήφθηκα απολάμβανε ιδιαιτέρως…

Βόγκαγε και αναστέναζε και αυτό με άναβε τόσο ώστε τελείωσα ακόμα μια φορά. Έμεινα ξαπλωμένος έτσι πάνω του και τον χάιδευα.

Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει:

-    «Τώρα όμως κατάφερες να με ξανανάψεις!»

-    «Είμαι όλος δικός σου!», του λέω.

Ήθελε στα πλάγια και δεν του χάλασα χατίρι… Σε λίγο όμως του ξαναζήτησα να γυρίσω ανάσκελα και να προσπαθήσει να ξαναβρεί το κουμπί μου… πράγμα που συνέβη!

Πάλι με ανατρίχιαζε και καύλωνα. Τον έσφιγγα και βογκούσα και αυτό τον καύλωνε πολύ… Δεν άργησε να ξανατελειώσει.

Κοιμηθήκαμε πλάι - πλάι κατάκοποι μέχρι το πρωί…

Ξαναβρεθήκαμε την άλλη μέρα για καφέ, αλλά λόγω των συνθηκών δεν μπορούσαμε να ξαναβρεθούμε στο κρεβάτι. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε το ταχύτερο δυνατό.

Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπεράσουμε τέλεια!

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")