Στο συνεργείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Για χρόνια πηγαίνω το αυτοκίνητο για σέρβις σε ένα συγκεκριμένο συνεργείο. Ο ιδιοκτήτης, ο Δημήτρης, ένας 45αρης τριχωτός με γκρίζους κροτάφους, 1.80 στα 86»87 κιλά, με την κοιλίτσα του, παντρεμένος, άνδρας αρρενωπός σοβαρός.

Πάντα όταν ερχόμουν σπίτι παίρνοντας το αυτοκίνητο από το συνεργείο, τράβαγα μια μαλακία και σκεπτόμουν ότι με γαμούσε άγρια μέσα στο συνεργείο του.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαίωμα να σκεφτώ κάτι πονηρό για αυτόν, παρόλο ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχα καρφώσει έντονα στο καβάλο, έτσι όπως σχηματιζόταν η πούτσα του πάνω από την μπλε φόρμα εργασίας που φορούσε.

Πέρσι το Σεπτέμβρη, πήρα το θάρρος να κάνω μια κίνηση να ρισκάρω. Έβαλα λοιπόν στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητου δυο τσόντες dvd. Έβλεπες καθαρά στο εξώφυλλο παιδαράδες με τα καυλιά έξω να τσιμπουκώνονται. Ήξερα ότι θα τις δει γιατί θα χρειαζόταν το βιβλιαράκι του αυτοκίνητου για να γράψει τις εργασίες που θα έκανε και πήγα το αυτοκίνητο για σέρβις.

-    «Καλημέρα Δημήτρη! Σου έφερα το αυτοκίνητο για το σέρβις».

-    «Καλώς τον! Άστο εκεί, θα το βάλω εγώ μέσα» μου είπε.

-    «Τι ώρα θα μου το έχεις έτοιμο;»

-    «Πάρε με τηλέφωνο κατά τις δύο να σου πω πότε να περάσεις να το πάρεις».

Έτσι και έγινε. Εγώ άφησα το αυτοκίνητο και έφυγα.
Οι ώρες δεν περνούσαν με τίποτα. άραγε τις είδε; Πώς θα αντιδράσει; Και όλο τέτοια σκεφτόμουν… Κοίταγα συνεχεία το ρολόι να πάει δύο να τον πάρω τηλέφωνο.

-    «Έλα Δημήτρη, ο Κώστας είμαι…» ψέλλισα.
«Έλα!», μου λέει. «Δεν πρόλαβα να το κοιτάξω. Σε πειράζει να έρθεις κατά τις έξι παρά να το πάρεις την ώρα που θα κλείνω, για να έχω προλάβει;»
«Καθόλου!», του λέω. «Έξι παρά θα είμαι εκεί».

Κατέβασα το ακουστικό και άρχισα να κάνω σενάρια… Άραγε τις είδε; Γιατί μου είπε έτσι, και τέτοια…

Έξι πάρα τέταρτο ήμουν εκεί, Ο Δημήτρης μόνος στο μαγαζί, τα άλλα παιδιά είχαν φύγει.
Έτσι όπως τον είδα με την φόρμα, λερωμένος ψιλοϊδρωμένος, καύλωσα με την μία…

-    «Έλα!» μου λέει. «Πέρνα μέσα. Καφεδάκι να βάλω;»

-    «Ναι», του λέω.

Και περάσαμε μέσα στο γραφειάκι.

-    «Τι νέα πολλή δουλειά σήμερα;»

-    «Άστα να πάνε…! Δεν πρόλαβα ανάσα να πάρω!»

Μου έδωσε τον καφέ και κάθισε απέναντι μου με ανοιχτά τα πόδια, προκλητικά θα έλεγα… Εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την φόρμα του, εκεί που ο πούτσος του διαγραφόταν ελαφρά σηκωμένος… «Σίγουρα τις έχει!», δει σκέπτομαι και έτσι όπως καθόταν κάνει μια κίνηση και μου βγάζει τα dvd και μου τα δίνει.

-    «Ξέχασες αυτά μέσα στο ντουλαπάκι και τα έκρυψα εδώ μήπως τα έβλεπε κανένα από τα παιδιά και άρχιζαν το δούλεμα. Καταλαβαίνεις…», μου λέει.

-    «Ευχαριστώ!», του λέω εγώ κοκκινισμένος.

-    «Ξέρεις τι θα έλεγαν έτσι και τα έβρισκαν τα παιδιά! Ευτυχώς τα είδα εγώ. Δεν το φανταζόμουν ότι το πας το γράμμα…!» μου λέει.

Και ταυτόχρονα άρχισε να χαϊδεύει το πούτσο του πάνω από την φόρμα. Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα. Αυτό που τόσο καιρό είχα σαν φαντασίωση το ζούσα στην πραγματικότητα.

-    «Πρέπει να προσέχεις. Μην σε πάρει κανένας χαμπάρι…»

-    ««Δεν τα ξέχασα…» του λέω. «Σκόπιμα τα έβαλα εκεί για να τα δεις…»

-    «Ώστε έτσι ε;»

Συνέχιζε να παίζει τον πούτσο του, μόνο που τώρα τον είχε πετάξει έξω. Ένα καυλί γύρω στα 18 εκατοστά χοντρό, με φλέβες, έτοιμο να εκραγεί. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Άρχισα να τον γλύφω… Τον ρούφαγα όλο χωρίς να σταματώ δευτερόλεπτο…

-    «Πάρτον πουστάρα μου, όλον αγόρι μου. Ρούφα μου και τα αρχίδια. Έτσι πούστη μου. Την γουστάρεις την ψωλάρα μου, ε;»

-    «Γουστάρω άντρα μου!»

-    «Έτσι, μην σταματάς… Καύλωσε με να σου σκίσω τον κώλο!»

Ο Πούτσος του τόσο όμορφος καυλωμένος! Δεν τον άφηνα από το στόμα μου. Με σηκώνει απότομα, με γυρνάει πλάτη και αρχίζει να μου χουφτώνει τον κώλο και μου έβαζε δάχτυλο.

-    «Θέλεις πούτσο Κωστάκη;», μου λέει. «Θες να σου σκίσω την κωλάρα;»

-    «Ναι αλλά όχι εδώ… Μέσα», του λέω.

-    «Καριόλα… κάτσε να κλείσω».

Σηκώθηκε, βγήκε έξω και τράβηξε την συρόμενη.

-    «Έλα..», μου λέει.

Έπεσα στα γόνατα και άρχισα να γλύφω τον πούτσο του. Μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα και έχω έλιωνα από καύλα… Έβλεπα το τριχωτό του στήθος, την καύλα στα μάτια του έτσι όπως τον έγλυφα…

Με σηκώνει με την μία και με βάζει μπρούμυτα στο καπό του αυτοκίνητου μου. Μου έκανε το καλύτερο γλειφοκώλι που μου έχουν κάνει ποτέ! Αισθανόμουν το πούτσο του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και τούρλωνα τον κώλο προς το καυλί του να μπει μέσα μου. Δεν άντεχα από την καύλα.

-    «Γάμα με. Δεν αντέχω άλλο…»

-    «Θες το καυλί μου ε; Μέσα σου ε; Μίλα ρε!»

-    «Ναι! Το θέλω. Γάμησε με, σκίσε με τον πούστη!»

Άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Έτρεμαν τα πόδια μου από καύλα.

-    «Τρέμεις ε πουστράκο μου; Γουστάρεις που σου παίρνω την κωλάρα;»

-    «Ναι, μην σταματάς…»

Με γαμούσε λυσσασμένα για κανένα δεκάλεπτο συνεχόμενα. Έριχνε κωλοσκάμπιλα, έβριζε, φώναζε. Ήταν γαμιάς με όλη την σημασία της λέξης.

-    «Χύσε με. Χύσε με άντρα μου, χύσε τον πούστη σου!»

-    «Χύνω καύλα μου, χύνω άντρα μου! Πάρταααααααααα!!!»

Με γύρισε, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μου είπε:

-    «Αυτό μεταξύ μας Κώστα…»

-    «Εννοείται!», του λέω. «Μην ανησυχείς για τίποτα…»

Αυτό είναι το μυστικό μας, και κάθε φορά που πάω το αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο να δω τι ώρα να πάω να το παραλάβω. Έξι πάρα τέταρτο είναι η ώρα μας…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")