Μια πίπα στα σκοτεινά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σπούδαζα στο Παρίσι και ήταν Ιούνιος. Είχα βγει έξω νωρίς το βράδυ φορώντας ένα κοντό σορτσάκι που έδειχνε τέλεια τις αποτριχωμένες γάμπες μου και τραβούσε πολλά βλέμματα. Αφού πέρασα από τα γνωστά καφέ, μη βρίσκοντας κάτι ενδιαφέρον, περπάτησα με τα πόδια και πέρασα μπροστά από μια γκέι ντισκοτέκ που μόλις άνοιγε.

Μόλις με είδε ο πορτιέρης με πλησίασε και με προσκάλεσε να μπω μέσα. Του έδειξα το ρολόι και του είπα ότι είναι πολύ νωρίς, όμως αυτός επέμεινε και μου είπε πως θα περάσω καλά και μου έκλεισε το μάτι με σημασία. Μπήκα μέσα και προχώρησα στην αίθουσα που είχε διάφορες στοές και διαδρόμους. Το φως ήταν ελάχιστο και η μουσική έπαιζε.

Όταν συνήθισαν κάπως τα μάτια μου διέκρινα πίσω από μια σκοτεινή στοά έναν τύπο, μάλλον άραβα, που μου έκανε νόημα να πάω κοντά του. Τον πλησίασα κι εκείνος με τράβηξε πιο μέσα στα σκοτεινά. Άνοιξε το παντελόνι του κι έβγαλε τον πούτσο του έξω.

Έμεινα να τον κοιτάζω μαγεμένος μη ξέροντας τι να κάνω, όμως αυτός έβαλε το χέρι του στον σβέρκο μου και τον χάιδεψε πιέζοντας προς τα κάτω. Ήταν φανερό τι ήθελε. Χωρίς να σκεφθώ, βρέθηκα γονατιστός μπροστά του και τον έβαλα στο στόμα μου. Τον έχωσα βαθιά όπως ήταν ακόμη μαλακός κι άρχισα να τον ρουφάω παίζοντας κυκλικά με τη γλώσσα μου.

Σε λίγο είχε σκληρύνει και χωρούσε με δυσκολία στο στόμα μου. Τότε άρχισα να κουνάω το κεφάλι μου πάνω κάτω στο πουτσοκέφαλο ενώ τον έπαιζα και με τα χέρια μου. Ήθελα να τον κάνω να χύσει όσο γινόταν πιο γρήγορα γιατί φοβόμουν μήπως έρθει κάποιος και μας δει.

Σε λίγο άρχισε να μουγκρίζει και μου πλημμύρησε το στόμα. Έβαλα τα χέρια μου κάτω από το σαγόνι μου για να μην τρέξουν τα χύσια και λερώσω το μπλουζάκι μου. Έκλεισα το στόμα μου γύρω του και του καθάρισα εντελώς τον πούτσο κι αμέσως πήγα στην τουαλέτα για να καθαριστώ. Βγαίνοντας βρήκα μπροστά μου τον πορτιέρη.

-    «Είδες που σου είπα ότι θα περάσεις καλά; Έλα μαζί μου και θα περάσεις καλύτερα….»

Άνοιξε μια πόρτα που ήταν μόνο για το προσωπικό και μ’ έβαλε σ’ ένα δωμάτιο που ήταν μάλλον γαμηστρώνα για τα τυχερά του προσωπικού γιατί είχε ένα κρεβάτι, δυο καρέκλες κι ένα τραπέζι.

-    «Θέλω να σε γαμήσω!», μου είπε. «Εγώ σε είδα πρώτος και δεν θα μου ξεφύγεις! Βλέπω όμως ότι το θέλεις πολύ, γι’ αυτό ξεντύσου!»

Ο τύπος ήταν κωλομπαράς έμπειρος και δεν έχανε το χρόνο του και τα λόγια του γι’ αυτό ξεντύθηκα γρήγορα και στάθηκα μπροστά του με το μικρό μου καυλάκι να στάζει. Ξεντύθηκε κι αυτός και μου έδωσε τον πούτσο του να τον γλύψω. Τον πήρα στο στόμα μου κι άρχισα πάλι να τον ρουφάω με λαχτάρα.

Σε λίγο έγινε τεράστιος και σκληρός και τον έβγαλε από το στόμα μου και μου είπε να γονατίσω στα τέσσερα στο κρεβάτι. Βρήκε ένα κουτί με κρέμα, έβαλε μπόλικη στα δάχτυλά του και μου τα έχωσε από πίσω χωρίς τρυφερότητα. Δεν τον ένοιαζε να μην πονέσω, τον ένοιαζε να μπει πιο εύκολα χωρίς να ζοριστεί.

Μου έδωσε ένα προφυλακτικό και μου έκανε νόημα να του το φορέσω. Γύρισα και χούφτωσα τον πούτσο του μ’ ένα ρίγος. Ήταν πολύ μεγάλος και είχα καιρό να γαμηθώ από τέτοιο εργαλείο. Του φόρεσα το προφυλακτικό και ξαναγύρισα ανοίγοντας τα πόδια μου όσο μπορούσα.

Αισθανόμουν εντελώς γυναίκα μπροστά του κι ας ήμουν ένα νεαρό πουστράκι. Περίμενα με λαχτάρα αυτό τον πούτσο να με καρφώσει και να που δεν άργησε! Έφερε το πουτσοκέφαλο λοξά στην τρύπα μου και με μια κίνηση χώθηκε όλος μέσα αποσπώντας μου μια κραυγή.

-    «Φώναξε όσο θες μωρό μου, απόλαυσέ το. Η μουσική θα σκεπάσει τις φωνές σου…»

Ο κώλος μου είχε ανοίξει τελείως και ο πορτιέρης με γαμούσε βρίζοντας τι πουτάνα ήμουν κι εγώ έβαλα το χέρι μου από κάτω κι άρχισα να τραβάω μαλακία. Με ρωτούσε πως νιώθω κι εγώ φώναζα ότι πονάω αλλά μ’ αρέσει και να μην σταματήσει.

Συνέχισε έτσι για λίγα λεπτά ακόμη κι εγώ τον παρακαλούσα να μη χύσει στον κώλο μου γιατί ήθελα να πιω τα χύσια του μέχρι την τελευταία σταγόνα. Ο γαμιάς μου ξάπλωσε ανάσκελα και μ’ έβαλε να κάτσω επάνω του. Καρφώθηκα με λύσσα πάνω στο καυλί του στριφογυρίζοντας, είχα ξεσαλώσει τελείως.

Κάποια στιγμή τον άκουσα να ξεφυσάει και κατάλαβα ότι θα χύσει. Τον ξεκαβάλησα, έσκυψα από πάνω του και του έβγαλα το προφυλακτικό. Μ’ έχυσε στο πρόσωπο και τα χύσια του κύλησαν στα μάγουλά μου.

Μετά μου τον έχωσε στο στόμα για να τον καθαρίσω και στο τέλος σκουπίστηκε στο μπλουζάκι μου, ντύθηκε και βγήκε λέγοντάς μου πως μπορούσα να ξανάρθω όποτε ήθελα…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")