Μια τέλεια νύχτα (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

 

Είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης μου και βλέπαμε τηλεόραση. Σε κάποια φάση πάω στο περίπτερο. Όταν γυρίζω με περίμενε μια έκπληξη… Είχε έρθει όσο έλειπα ένας τύπος (γνωστός της φίλης μου), ξανθός γύρω στο 1.90, ομορφούλης, με καλοφτιαγμένο σώμα και κορμοστασιά, περίπου 21-22 χρονών.

Εγώ έχω συμπαθητική φυσιογνωμία. Είμαι 1.70, κάπως γυμνασμένος αλλά όχι και πολλά πράματα. Συστηθήκαμε και καθίσαμε. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων και μου είπε ότι δούλευε περιστασιακά ως μπάρμαν, αλλά το καλύτερο είναι ότι ήταν και αθλητής στίβου.

Εμένα βέβαια μου έπεσε το σαγόνι κάτω μόλις τον είδα, αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση μην εκτεθώ. Σε κάποια φάση λοιπόν, λέμε να δούμε ταινία. Τη βάζει στο dvd player και έρχεται να κάτσει στον καναπέ και κάθεται τελείως δίπλα μου! Ίσα - ίσα που δεν μ’ ακουμπούσε, αλλά κολλητά… εκεί τρελάθηκα.

Σκέφτομαι: «Λες να του αρέσω; Μήπως ψυλλιάστηκε τίποτα;». Ναι μεν έπαιζα τον άνετο, αλλά όση ώρα καθόμασταν τον είχα γδύσει με τα μάτια…

Αφού τελείωσε η ταινία είπαμε να φύγουμε. Πρότεινε να πάμε για κανένα ποτάκι αλλά η φίλη μου δεν ήθελε να έρθει. Άλλο που δεν ήθελα! Πάμε λοιπόν με το αυτοκίνητο του. Στο δρόμο πάλι πιάσαμε την κουβεντούλα και σε κάποια φάση του λέω:

-    «Σαν μπάρμαν θα έχεις πολλές επιτυχίες ε;»

-    «Όχι και άσχημα…»

-    «Ε, όλα τα γκομενάκια θα σε γλυκοκοιτάνε στο μπαρ…»

-    «Και όχι μόνο! Με κοιτάνε και κάτι παιδιά σαν κι εσένα. Το πρόσεξα πως με κοίταζες…»

Εγώ τότε έχασα τα λόγια μου. Είπα κάτι μπούρδες και είχα κοκκινίσει μέχρι τα αφτιά από την ντροπή μου, και έμεινα σιωπηλός. Κόλλησα… Εκείνος μου πιάνει το χέρι, το βάζει πάνω στο καυλί του, και μου λέει:

-    «Βλέπεις πόσο με έχεις καυλώσει;»

Εγώ είχα μείνει κάγκελο.

-    «Μήπως να μην πάμε για ποτό…;», του λέω χαμογελώντας.

Πήγαμε σπίτι του… Μόλις μπήκαμε του έδωσα ένα φοβερό γλωσσόφιλο δείχνοντας του πόσο με είχε ανάψει. Και όντως είχα γίνει τούρμπο! Δεν ξέρω πόσο γρήγορα φτάσαμε στο κρεβάτι…! Με φίλαγε και θόλωνα, τον φίλαγα και καύλωνε περισσότερο…

Τον αγκαλιάζω και ψηλαφώ το κορμί του όπου μπορώ να φτάσω… Αυτό που πιάνω με ξεσηκώνει! Του βγάζω την μπλούζα και μένω έκπληκτος! Τι σώμα είναι αυτό; Δεν το πιστεύω! Αρχίζω και τον φιλάω στο λαιμό, στο στήθος, στις ρώγες… κάτι που κάνω καλά.

Τόση ώρα δεν είχα αντιληφθεί γιατί καύλωνε τόσο, αλλά τότε μου λέει:

-    «Πάντα με καυλώνουν οι κοντούληδες αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο!»

Με γυρίζει ανάσκελα, πέφτει επάνω μου και τρίβεται. Εγώ είχα ανάψει τόσο που τελείωσα πριν καλά - καλά το καταλάβω και του λέω:

-    «Είναι που με καυλώνεις απίστευτα!»

Φάνηκε να του άρεσε αυτό. Γδυθήκαμε τελείως και θαύμασα όλο του το σώμα. Ο πούτσος του αξιοπρεπέστατος, ούτε μεγάλος ούτε μικρός και καλοσχηματισμένος σαν το σώμα του…

-    «Πάρε με!», του λέω και χαμογελάει.

Ξαπλώνω ανάσκελα…

-    «Θέλω να σε βλέπω!», του λέω.

Μπαίνει και αρχίζει και σιγά - σιγά… μετά αυξάνει σε ένταση. Εγώ είχα τρελαθεί τελείως και δεν πίστευα ότι συμβαίνει αυτό σε μένα, σε κάποια φάση με μετακινεί κάπως και νιώθω ότι βρήκε το κουμπί μου.

Νιώθω μια ανατριχίλα να μου διαπερνά όλη τι σπονδυλική στήλη από κάτω μέχρι τον αυχένα. Πρώτη φορά ένιωθα τέτοιο πράγμα! Βογκούσα, μούγκριζα τον φιλούσα και ήμουνα σε μια έξαλλη κατάσταση ηδονής που δεν έχω ιδέα πόσο κράτησε…

Αφού τελείωσε, ξαπλώσαμε πλάι - πλάι  και του λέω:

-    «Μόνο που σε βλέπω ανάβω και θέλω να σε πάρω!»

-    «Το βλέπω!», μου λέει.

Αφού είχα τελειώσει ήδη μία φορά, είχα περισσότερες αντοχές… αλλάξαμε διάφορες στάσεις και ρόλους πότε ο ένας πότε ο άλλος… Μια καταπληκτική νύχτα!

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")