Με φίλους του μπαμπά στο κάμπινγκ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

 

Είμαι ο Νέλλος (ψευδώνυμο φυσικά!), είμαι δεκαεννιά ετών και θα σας πω μια ιστορία από το κάμπινγκ.

Ο πατέρας μου με είχε πάρει μαζί του σε ένα κάμπινγκ που είχε κανονίσει με κάτι συναδέλφους του (αστυνομικοί). Η μητέρα μου δεν ήθελε να έρθει, έτσι ήταν σαββατοκύριακο πατέρα και γιού.

Εγώ είχα ένα μυστικό από τους δικούς μου, ότι ήμουν γκέι παθητικός, δεν φαινόταν όμως, αν δεν σου το έλεγα δεν θα το καταλάβαινες. Οι δύο συνάδελφοι του πατέρα μου, ο Γιάννης και ο Νίκος, 35 και 38 ετών αντίστοιχα, ήταν κλασσικοί έλληνες άνδρες, ούτε φέτες κοιλιακούς, νορμάλ άνθρωποι, ντερέκια.

Περνούσαμε καλά μέχρι που σε μια φάση, δεν είχα ύπνο, είχα καύλες και σηκώθηκα για βόλτα. Πήγα στην σκηνή τους και κρυφοκοίταξα. Ο Γιάννης καθόταν σε μια από τις καρέκλες τους κάμπινγκ και μαλακιζόταν. Είχε ένα καυλί τεράστιο. Το έπαιζε στις χερούκλες του και έλιωνα.

Κοιτούσα ενώ χάιδευα το κωλαράκι μου μέσα από το μαγιό (σλιπάκι μαγιό). Κάποια στιγμή νόμιζα ότι κάτι άκουσα και έκανα μια κίνηση και πάτησα κάτι, με αποτέλεσμα να με καταλάβει. Σηκώθηκε με τον πούτσο να κρέμεται (δεν φορούσε τίποτα)

-    «Επ! Τι κάνεις εδώ; Βλέπεις κάτι που σ’ αρέσει;»

Εγώ κοκκίνισα.

-    «Έλα εδώ να κάτσεις!», είπε και με έβαλε να τον κοιτάζω που τον παίζε. «Κοίτα, τούμπανο έχει γίνει. Θες να τον πιάσεις;», με ρώτησε.

Εγώ άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα. Ήταν όντως σκληρός σαν πέτρα.

-    «Θες πούτσο ε, καριολίτσα;», είπε σε κάποια φάση και ξάπλωσε στην πετσέτα του. «Έλα, ανέβα!», είπε.

Εγώ δίσταζα..

-    «Έλα ρε, ο πατέρας σου κοιμάται του καλού καιρού. Καβάλα το να δεις γλύκα!»

Εγώ έβγαλα το μαγιό και καβάλησα τον μπάτσο. Στηρίχτηκα στο δασύτριχο στήθος του και άφησα το καυλί του να μπει, έτσι χωρίς σάλιο, χωρίς τίποτα. Μέσα σε λίγα λεπτά προσπαθούσα να μην φωνάξω από τον πούτσο που με πονούσε στην κυριολεξία!

Είχε μπει μέσα μέχρι την μέση και αρνιόταν να προχωρήσει πιο βαθιά, σαν να είχε κολλήσει. Ο Γιάννης, έσπρωχνε αλλά τίποτα, πονούσε μόνο ο κώλος μου. Κάποια φάση άκουσα πλατσουρίσματα και κοίταξα… ήταν ο Νίκος, ερχόταν στην σκηνή.

-    «Τώρα θα κάνουμε πάρτι!», είπε ο Γιάννης.

Ο Νίκος έπαθε λίγο πλάκα που μας έπιασε σε τέτοια φάση, αλλά έβγαλε κι αυτός το μαγιό του και με σέρβιρε στο στόμα. Αλμυρή πούτσα (ότι είχε βγει από την θάλασσα).

-    «Έτσι μπράβο!», έλεγε και με άφηνε να γλύφω ενώ άναψε τσιγάρο.

Ο άλλος με μια δυνατή κίνηση, με τράβηξε και τελικά μου την φόρεσε όλη στον κώλο.

-    «Αααααααααααααααααααααα!!!», έκανα εγώ.

-    «Σκάσε και κουνήσου!», είπε.

Καύλα ήταν. Δύο πούτσες να προσπαθούν να μπουν μέσα, μία στον κώλο, και η άλλη στο στόμα. Το πρόσωπο μου χανόταν στις πουτσότριχες όταν τον έπαιρνα όλον μέσα, άγριες πουτσότριχες. Ο άλλος που με γαμούσε έλεγε:

-    «Το ξέρει ο μπαμπάς σου ότι σε γαμάνε οι συνάδελφοι του; Ε;»

Καυλωμένος όπως ήμουν, ο κώλος μου γέμισε χύσια, και το στόμα μου επίσης λίγο αργότερα… Ξεκαβάλησα και με κατούρησαν. Έκανα μπάνιο στην θάλασσα και πήγα για ύπνο. Απίστευτο και όμως αληθινό.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")