Μια βραδιά στη Μύκονο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αποφασίσαμε να σας γράψουμε μία από τις πολλές περιπέτειες μας στη Μύκονο, πριν λίγες ημέρες, την οποία και θεωρούμε την καλύτερη, στη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Είχαμε βγει το βράδυ για διασκέδαση σε ένα πολύ γνωστό club του νησιού. Το καμάκι από τις γκομενίτσες ήταν ασταμάτητο και οι περισσότερες ήταν τρελές για πούτσο, μόλις τους λέγαμε πως είμαστε και αθλητές. Ωστόσο, εμείς ψάχναμε κάτι διαφορετικό. Δηλαδή να ξεσκίσουμε κανά καλό πουστράκι. Όντως, έπεσε γρήγορα στην αντίληψή μας ένας εικοσάρης Ιταλός, που μας κοιτούσε πολύ έντονα. Το πλησιάσαμε και πολύ γρήγορα του πιάσαμε κουβέντα.

Το ένα ποτό έφερε το άλλο και αφού μας είπε πως γούσταρε γαμήσι, θελήσαμε να αρχίσουμε το παιχνίδι από το μαγαζί. Για αρχή πήγα εγώ μαζί του στην τουαλέτα. Μπήκαμε μαζί σε μία, έβγαλα έξω την πούτσα μου, κατούρησα και μετά του την έδωσα να γλείψει τις σταγόνες που έμειναν πάνω. Ήθελε να μου κάνει και πίπα, αλλά δεν τον άφησα. Βγήκαμε και μετά από λίγο πήγε τουαλέτα με το φιλαράκι μου, με τον οποίο έκανε επίσης το ίδιο και του έγλειψε και την κωλοτρυπίδα. Ζαλισμένοι από το ποτό, του είπαμε να πάμε στο δωμάτιο μας. Συμφώνησε και φύγαμε φουλ καυλωμένοι, ξέροντας περίπου τι θα ακολουθούσε.

Σταματήσαμε για ένα πρώτο χαμούρεμα σε ένα πάρκο, δίπλα από το club που ήμασταν. Μπήκαμε πίσω από κάτι θάμνους, τον ξεβρακώσαμε και αρχίσαμε να του παραβιάζουμε την τρύπα του. Κάποια στιγμή, ακούσαμε βογκητά από δίπλα μας. Η αλήθεια είναι πως τρομάξαμε και ξενερώσαμε, αλλά γρήγορα καυλώσαμε και πάλι, καθώς είδαμε παραδίπλα μας έναν παιδαρά να ξεσκίζει μια μουνάρα. Την γαμούσε και μας έβλεπαν πως χαμουρεύουμε το Ιταλάκι. Στα ιταλικά, το διατάξαμε να σκύψει και να μας πάρει πίπα. Έτσι και έκανε. Εμείς συνεχίζαμε να βλέπουμε το ζευγάρι που γαμιόταν δίπλα μας. Η καύλα ήταν φοβερή. Η κοπέλα, αν και ήταν σαστισμένη, φαινόταν να γουστάρει αυτό που γινόταν. Γι\' αυτό κι εμείς κοντέψαμε δίπλα τους. Τώρα εμείς χαϊδεύαμε την γκόμενα και το Ιταλάκι έγλειφε τα αρχίδια του παιδαρά, ενώ αυτός συνέχιζε να γαμάει τη μουνάρα. Λίγο πριν χύσει, έβγαλε την ψωλή του από το μουνί της γκόμενας και χώνοντας την πούτσα του βαθιά στο Ιταλάκι, τον ανάγκασε να καταπιεί όλα του τα χύσια. Εμείς συνεχίσαμε να χαμουρεύουμε την γκόμενα, αλλά η ξενέρα ήταν πως δεν χύσαμε. Το ζευγαράκι την κοπάνησε, το Ιταλάκι ήταν γεμάτος χύσια κι εμείς με την ψωλή στο χέρι. Αφού του ρίξαμε μερικές σφαλιάρες, που δεν μας είχε κάνει να χύσουμε, σηκώσαμε τα μποξεράκια μας και τραβήξαμε για το δωμάτιο που μέναμε. Η εικόνα πάντως του ζευγαριού μας είχε καυλώσει πάρα πολύ.

Μπήκαμε στο δωμάτιο και σκίσαμε τα ρούχα του Ιταλού. Αυτός τρόμαξε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μας είπε πως δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει.
- Που θα πας, μωρή πούστρα; Αν δεν μας αδειάσεις τα αρχίδια, δεν φεύγεις από εδώ.
- Θα σε πεθάνουμε στον πούτσο, ρε γαμιόλη.
Το Ιταλάκι απαίτησε να φύγει. Αυτό εμάς μας ερέθισε ακόμα περισσότερο. Βγάλαμε τις ζώνες μας και αρχίσαμε να τον χτυπάμε στα κωλομέρια. Αυτός φώναζε, αλλά ο πούστης έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Το δωμάτιό μας ήταν κοντά στο ταχυδρομείο, οπότε εκεί έχει αρκετή ησυχία. Μέσα στην καύλα μας, τον δέσαμε από το λαιμό με τη ζώνη και τον βγάλαμε γυμνό στο στενό μας. Όταν περνούσαν νεαροί τους λέγαμε να έρθουν για δωρεάν πίπα και γαμήσι. Οι πιο πολλοί μας κοιτούσαν σαν χαζοί και μας περνούσαν για μεθυσμένους ή τρελούς. Εξάλλου στη Μύκονο όλα επιτρέπονται. Ώσπου πέρασαν δύο Έλληνες, μέσα στην καύλα. Όταν μας είδαν, χάζεψαν, αλλά έδειξαν και να καυλώνουν στη θέα του Ιταλού που καθόταν γυμνός στα τέσσερα με μια ζώνη στο λαιμό του, σαν λουρί, λες και ήταν σκύλα.

Μας πλησίασαν και τους είπαμε πως μπορούν να έρθουν στο δωμάτιο να αδειάσουν τα χύσια τους στην κωλάθρα ή στο στόμα του Ιταλού. Γελώντας, πέρασαν στο δωμάτιο. Εμείς αφήσαμε ανοιχτή την πόρτα, ώστε όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει μάτι. Οι Έλληνες γδύθηκαν, πέταξαν τις ψωλές τους έξω και ο Ιταλός έσκυψε να τις ρουφήξει.
- Ρε τον ξεκωλιάρη, καλύτερος και από γκόμενα.
- Θα χύσω, ρε μαλάκα. Πωπω στόμα, ο πούστης.
- Μπουκώστε τον στο χύσι, το μαλακισμένο.
- Να δουν οι Ιταλοί τι σημαίνει Έλληνας πουτσαράς.

Οι Έλληνες το διασκέδαζαν και συχνά σφαλιάριζαν τον Ιταλό ή τον τραβούσαν από το λουρί, με αποτέλεσμα αυτός να πνίγεται. Το θέαμα ήταν σκέτη καύλα. Στην πόρτα ήδη ήταν ένα παιδί και έπαιρνε μάτι έχοντας το χέρι του μέσα στο σορτς. Του κάναμε νόημα να μπει μέσα. Δίστασε, αλλά τελικά ήρθε. Έσκυψε μπροστά μας και άρχισε να μας γλείφει τις καυλωμένες μας πούτσες.

Τέσσερα ενεργητικά αγόρια και δύο ξεφτιλισμένες πούστρες, ήταν ένα από τα καλύτερα σκηνικά που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Τώρα τα πιτσιρίκια γαμούσαν το Ιταλάκι κι αυτό βογκούσε σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα, ενώ εμείς είχαμε βάλει στη μέση το νεαρό και ένας τον γαμούσε και άλλος του έδινε πίπα.
- Ρούφα, μωρή ξεκωλιάρα. Θα σε περάσει το Ιταλάκι.
- Μόνο μάτι ξέρεις να παίρνεις, ρε γαμιόλα;
- Ξεσκίστε με, σας παρακαλώ, ξεσκίστε με. Θα γίνω η καλύτερη πουτάνα σας.
- Μωρή, τι κώλο πηγάδι έχεις; Έλα ρε να την πηδήξουμε έτσι όπως γουστάρουμε.
Το φιλαράκι μου πήρε θέση από κάτω, έβαλε τη γαμιόλα να καρφωθεί στην πούτσα του κι εγώ πήγα από πίσω. Του το έχωσα πάρα πολύ βίαια και αυτός ούρλιαξε τόσο δυνατά, που τρόμαξαν οι άλλοι τρεις. Ωστόσο δεν τον αφήσαμε να βγάλει τις δύο ψωλές από την κωλάθρα του. Τον γαμούσαμε ταυτόχρονα και η καύλα ήταν μοναδική. Τα πιτσιρίκια θέλησαν να μας μιμηθούν, αλλά δεν τα κατάφερνα τελικά, όσο κι αν γούσταρε και το Ιταλάκι.

Λίγο πριν χύσουμε, είδαμε πως ακόμα δύο άτομα μας έπαιρναν μάτι. Μόνο που αυτοί είχαν περισσότερο θάρρος και είχαν ήδη μπει σχεδόν στο δωμάτιο. Είχαμε γίνει οχτώ άτομα και όλοι ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε. Βάλαμε κάτω τον Ιταλό και αυτόν που γαμούσαμε εμείς και οι άλλοι έξι χύσαμε μέσα στα στόματά τους. Κόντεψαν να πνιγούν από το πολύ χύσι, αλλά τα πουστράκια δεν άφησαν τίποτα να πάει χαμένο.

Μετά από δύο μέρες φύγαμε από τη Μύκονο. Αλλά θα επιστρέψουμε και πάλι. Όσοι θα είναι εκεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, και θέλουν να ζήσουν κάτι παρόμοιο, ας μας στείλουν e-mail.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")