Ανωμαλίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Δεν θα σας πω αν η ιστορία είναι ή δεν είναι αληθινή, θα σας αφήσω απλά να την ζήσετε μέσω της περιγραφής αυτής. Είμαι ο Μάνος (ας πούμε) και είμαι δεκαεννιά ετών.

Ενώ έχω βλέψεις για γαμήσι με άνδρα, ποτέ δεν είχα βλέψεις για τον αδερφό μου, τον Στάθη, ο οποίος είναι μεγαλύτερος, 28 ετών, με ωραίους κοιλιακούς και γενικά πολύ ωραίος άνδρας.

Ήθελα να δανειστώ ένα cd από το δωμάτιο του, και όπως πάντα μπαίνω χωρίς να χτυπήσω. Εκείνος κοιμάται ημίγυμνος, φοράει μόνο ένα στενό τζιν και τίποτα άλλο, ενώ οι κοιλιακοί του ανεβοκατεβαίνουν από την ρυθμική ανάσα του.

Τον κοιτάζω και νιώθω κάτι το οποίο το σπρώχνω να μην βγει, αλλά δεν μπορώ. Παρότι είναι αδερφός μου, δεν μπορώ να μην προσέξω τι ωραίο σώμα έχει, και πόσο φουσκωτό ήταν το παντελόνι του, αν και πεσμένος. «Φαντάσου να του σηκωθεί!» σκέφτηκα.

Κρατάω το cd αλλά το μυαλό μου τρέχει σε όσα θα έκανα αν δεν υπήρχαν οι δεσμοί που υπήρχαν, ενώ παλεύω μέσα μου με το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Πλησιάζω το κρεβάτι, κοιτάζω τις ρώγες του…

Είναι σκληρές, και σχεδόν με παρακαλούν να τις ρουφήξω, να τις δαγκώσω. Μυρίζω τον ιδρώτα του (έπαιζε μπάσκετ πριν με φίλους του). Κάθομαι κοντά στο κρεβάτι… Εκείνος αναδεύεται στον ύπνο του. Πλησιάζω την ρώγα του και την αγγίζω με την γλώσσα μου ενώ κάνω απαλό μασάζ στον πούτσο του.

Εκείνος ακόμα κοιμισμένος. Γυρνάει πλευρό, πηγαίνω από την άλλη πλευρά και προσπαθώ να συνεχίσω την ανωμαλία που έχω αρχίσει. Ανοίγει τα μάτια του (πράσινα) με κοιτάζει που έχω το χέρι μου στον πούτσο του και την γλώσσα μου στην ρώγα του…

Εγώ απλά παγώνω στην θέση μου και δεν ξέρω τι να πω…

-    «Τι κάνεις;», λέει σχεδόν έντρομος.

Ξέροντας τι κάνω, σηκώνομαι και προσπαθώ να δικαιολογηθώ, αλλά τελικά κατευθύνομαι προς την πόρτα… Εκεί τον ακούω να λέει:

-    «Δεν θα μου τον γλείψεις;»

Το φούσκωμα έχει εξαπλωθεί… Τώρα διακρίνω το σχήμα του πούτσου του. Κοιτάζω τα μάτια του, το εννοεί… Πλησιάζω…

-    «Θα αργήσουν;», τον ρωτάω εννοώντας τους γονείς μας.

Εκείνος κοιτάζει το ρολόι του στο καλογυμνασμένο του χέρι…

-    «Αρκετά, για να κάνουμε ότι θέλω…», λέει.

Σηκώνεται όρθιος και βγάζει τον πούτσο του έξω. Βλέπω επιτέλους 18 πόντους να ξεδιπλώνονται γεμάτοι φλέβα μπροστά μου! Πιάνω τον πούτσο και γλύφω απαλά το πουτσοκέφαλο, ενώ με κοιτάζει σαν να είμαι πόρνη. Στηρίζεται στο γραφείο κι εγώ άρχισα να γλύφω τα κρεμαστά αρχίδια του, ξυρισμένα και φουσκωτά.

Η γλώσσα μου τα γεμίζει σάλια. Γλύφω την βάση της πούτσας του. Την νιώθω να φουσκώνει κι άλλο… Αρχίζω το σκληρό ρούφηγμα. Αναστενάζει, ενώ τώρα μου δίνει ρυθμό με το χέρι του. Ερεθιζόμουν πολύ με την σκέψη ότι έπαιρνα τσιμπούκι στον αδερφό μου, και μάλλον και εκείνος γιατί δεν δίστασε ούτε στιγμή…

Έκανα βαθύ λαρύγγι. Εκείνος αναστέναξε και έκλεισε τα μάτια. Πηχτά χύσια τινάχτηκαν στο στόμα μου. Ενώ συνήθως δεν το κάνω αυτό, τα καταπίνω, τα καταπίνω χωρίς να σκεφτώ, αν είναι αηδιαστικά χύσια τα οποία μπορεί να σιχαινόμουν (κανονικά δεν τα πίνω όσο καύλα και να έχω). Γλιστράνε στο λαρύγγι μου…

Ο αδερφός μου είναι ακόμα καυλωμένος. Η πούτσα δεν έχει πέσει ούτε λίγο. Πιάνει μια καπότα από το συρτάρι του και την φοράει. Αγγίζω ενστικτωδώς τα κωλομέρια μου και γδύνομαι. Ο αδερφός μου, μου ζητάει να στηθώ στο κρεβάτι στα τέσσερα ενώ αυτός θα με πάρει όρθιος, από πίσω.

Στήνομαι. Γεμίζει με βαζελίνη ένα μακρύ αντικείμενο και άρχισε να μου το χώνει σιγανά. Το κωλαράκι μου το έπαιρνε απαλά. Είχε πολύ λάδι πάνω του και ήταν σχετικά λεπτό, αλλά όταν μπήκε ο πούτσος του τα είδα όλα! Τον γλίστρησε μέσα στον κώλο μου και χωρίς προστριβές άρχισε να με γαμάει γρήγορα.

Ο κώλος μου έτσουζε, δεν θα πω ψέματα. Τα αρχίδια του συγκρούονταν με τα δικά μου, ενώ οι περιποιημένες πουτσότριχες του άγγιζαν τα κωλομέρια μου. Με γαμούσε για πολλή ώρα (είχε χύσει στην πίπα οπότε θα αργούσε).

Μία ώρα αλλάζαμε στάσεις με εκείνον πάντα σε κυρίαρχο ρόλο. Πάντα εκείνος γαμούσε και εγώ απλώς τον έτρωγα. Καμία στάση που να κινούμαι εγώ (π.χ.: ανάσκελα και εγώ πάνω του) πάντα αυτός γαμούσε.

-    «Χύνω…», είπε σιγανά.

Και έχυσε μέσα στον κώλο μου (στην καπότα). Είναι το μικρό μας μυστικό και δεν σας αρνούμαι ότι είναι η πρώτη αλλά όχι η τελευταία φορά... ακούω γνώμες…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")