Το πρώτο ξέσκισμα από τον φίλο του μπαμπά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Γεια σας είμαι ο Μάριος και τώρα είμαι 25 χρόνων και bi. Θα σας πω για μια εμπειρία που είχα περίπου πριν δέκα χρόνια όταν ζούσα σε μια μικρή επαρχία με τους γονείς μου.

Ήμουν μικρός, αδύνατος, όμορφος και άτριχος. Ακόμη δεν είχα κάνει σεξ γιατί μου ήταν δύσκολο να γαμήσω κάποιο κοριτσάκι λόγο ηλικίας και καθότι ήμουν πολύ ντροπαλός. Έτσι ήμουν πολύ καυλωμένος. Έπαιζα το πουλάκι μου τρεις φορές την ημέρα βλέποντας περιοδικά που μου αγόραζαν μεγαλύτερα παιδιά.

Στο σπίτι γύρω - γύρω είχαμε τεράστιο κήπο και σε μια γωνία είχαμε φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι αρκετά μεγαλούτσικο. Εκεί κρυβόμουν συχνά και έβλεπα περιοδικά και έπαιζα το καυλάκι μου.

Ο πατέρας μου είχε φίλους που ερχόταν στο σπίτι μας συχνά. Έτσι, μια μέρα που έλειπαν οι γονείς μου, ήρθε ένας φίλος του πατέρα μου ο Μπάμπης και τους έψαχνε. Ο Μπάμπης ήταν μεγαλόσωμος μελαχρινός σαν γομάρι. Εγώ όπως πάντα ήμουν στο σπιτάκι και μαλακιζόμουν. Σε μια στιγμή, εκεί που τον έπαιζα, μπουκάρει μέσα στο σπιτάκι και με βλέπει με το πουλί στο χέρι. Άρχισε να γελάει και μου λέει:

-    «Περνάς καλά εδώ μικρέ;»

Εγώ μαζεύομαι όπως - όπως και ενώ είχα κοκκινίσει ολόκληρος ο Μπάμπης χωρίς να το προσκαλέσω μπαίνει μέσα και κάθεται δίπλα μου και μου λέει:

-    «Μπορώ να δω; Μου αρέσουν και εμένα τα γυμνά μουνάκια!»

Ανοίγει ένα περιοδικό και αρχίζει να μου λέει πόσο γουστάρει να γαμάει γυναίκες και του αρέσει να τις σκίζει δείχνοντας μου ανάλογες στάσεις στα περιοδικά και λέγοντας μου εμπειρίες του από γαμήσια που είχε κάνει. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    «Ξέρεις, θέλω να τον παίξω κι εγώ…»

Τον πετάει έξω και αρχίζει να τον παίζει. Είχε μια πουτσάρα τεράστια και χοντρή σαν λουκάνικο, θα ήταν καμιά 20αριά πόντους. Αφού άρχισε να καυλώνει πολύ μου λέει:

-    «Αν θες συνέχισε κι εσύ από εκεί που σε διέκοψα παίξε κι εσύ το δικό σου πουλάκι παρέα με μένα…»

Εγώ έχοντας καυλώσει με τις ιστορίες και τα περιοδικά έβγαλα το καυλάκι μου και το χάιδευα και τότε μου λέει:

-    «Άκου τι θα κάνουμε. Θα παίξουμε ο ένας του άλλου που είναι πιο καυλωτικό. Θα σου αρέσει, θα δεις. Το έχω ξανακάνει με φίλο μου και είναι πολύ ωραία!»

Εγώ στην αρχή δίστασα αλλά μετά αφού μου έπιασε το καυλάκι και το έπαιζε, φτιάχτηκα και έπιασα με την σειρά μου κι εγώ την πουτσάρα του που ήταν καυτή, σκληρή και μεγάλη, καμία σχέση με το δικό μου καυλάκι που ήταν δέκα πόντους μετά βίας και λεπτό. Η ψωλάρα του Μπάμπη ήταν σκληρή και μεγάλη μου γέμιζε το χέρι και άρχισα να του την παίζω και εγώ.

Ο Μπάμπης κοκκίνισε και βόγκαγε σαν τρελός, ώσπου σε κάποια στιγμή τρελάθηκε. Με έπιασε, με πέταξε κάτω ξάπλα και άρχισε να με βρίζει σαν πουτάνα και να μου βγάζει τα ρούχα. Τον ρώτησα:

-    «Τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες;»

-    «Σκάσε μην μιλάς! Θα περάσουμε καλά και οι δύο πουτανάκι! ΘΑ σε κάνω γυναίκα και θα σου αρέσει. Έχω γαμήσει κι άλλα πουστράκια σαν κι εσένα!»

Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ αλλά μου έριξε δυο σφαλιάρες με τις χερούκλες του. Πόνεσα, τρόμαξα και σταμάτησα να αντιστέκομαι. Αφού με ξέντυσε, γδύθηκε κι αυτός και έπεσε επάνω μου και με έγλειφε και με φιλούσε στο λαιμό και στο στόμα χώνοντας την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου βαθιά, ενώ η ψωλάρα του τριβόταν πάνω και ανάμεσα στα αρχιδάκια μου σαν να γαμούσε μουνί.

Μετά κατέβηκε λίγο πιο κάτω και μου ρουφούσε τις ρώγες μου και τις δάγκωνε δυνατά. Ο πούτσος του μου γαμούσε τα αρχιδάκια κανονικά. Με είχε από κάτω σαν γυναίκα σε ιεραποστολική στάση και τριβόταν από πάνω μου. Σε λίγο μου σήκωσε τα πόδια και ακούμπησε το τεράστιο κεφάλι τις πούτσας του στην τρυπούλα μου. Έσπρωξε αλλά δεν έμπαινε ο πούτσος στο κλειστό κωλαράκι μου…

Έφτυσε τα δάκτυλα του, σάλιωσε τον πούτσο του και την τρυπούλα μου με πολύ σάλιο και ξαναπροσπάθησε. Σιγά - σιγά άρχισε να μου μπαίνει στο κωλαράκι. Πόνεσα πολύ. Έκανα να φύγω αλλά με κρατούσε γερά. Έκανε μια απότομη κίνηση και μου άνοιξε όλη την τρύπα μου. Με ξέσκισε. Πονούσα πάρα πολύ και έκλαιγα αλλά αυτός δεν έδινε σημασία και συνέχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα. Ένιωθα σαν πουτάνα με ανοιχτά και σηκωμένα τα πόδια. Με γαμούσε άγρια και μου έλεγε:

-    «Σε σκίζω πουτανάκι σε κάνω κορίτσι! Σου γαμώ το κώλο και σου αρέσει! Θα σε κάνω την γαμιόλα μου! Θα σε γαμάω κάθε μέρα. Από εδώ και πέρα το κωλαράκι σου θα γίνει σαν μουνί! Είσαι πουστράκι ξεσκισμένο τώρα! Θα σου γαμήσω και την μάνα πουστράκι. Θα σας γαμάω μαζί παρέα. Θα σου σκίσω όλες τις τρύπες σου. Θα γίνεις το πουτανάκι μου! Θα σου γαμήσω όλη την οικογένεια!»

Εγώ από τον πόνο και το κλάμα δεν μπορούσα να βγάλω άχνα. Είχα παραδοθεί στα χέρια του. Με ξέσκιζε. Μου έχωνε όλη την μεγάλη ψωλάρα του στην τρυπούλα μου και με φιλούσε, με δάγκωνε σαν να ήμουν γυναίκα.

Αφού με γαμούσε έτσι για δέκα λεπτά, έχυσε το καυτό του σπέρμα μέσα στην τρυπούλα μου. Ένιωθα μέσα μου τα χύσια να σβήνουν τον πόνο. Ενώ αυτός έτριβε το πουλάκι μου από πάνω σαν να ήταν μουνάκι, με έκανε να καυλώσω και να χύσω κι εγώ.

Μετά σηκώθηκε και πασάλειψε τον πούτσο του με τα δικά μου χύσια και με τράβηξε από τα μαλλιά και μου τον έχωσε στο στόμα. Έγλυφα τα αλμυρά χύσια του μαζί με τα δικά μου και αυτός με εξευτέλιζε λέγοντας μου:

-    «Η μάνα σου σε είχε για αγόρι αλλά εγώ σε έκανα κορίτσι! Έτσι θα σου σκίσω το στόμα τώρα σαν μουνάκι, κοριτσάκι μου! Από εδώ και πέρα θα σε λέω Μαρία αφού σε έκανα γυναίκα πια! Γλύψε το καυλί μου Μαρία. Ρούφα τα χύσια μας πουτάνα!!! Είσαι θηλυκό τώρα θα φέρω και άλλους φίλους μου να σε γαμήσουν! Η ξεσκισμένη τρύπα σου Μαρία είναι γεμάτη από τα χύσια μου! Εγώ σε έκανα γυναίκα εγώ σου πήρα την παρθενιά!!! Σου αρέσει να σε γαμάνε. Είσαι πολύ καλή γαμιόλα!!! Που είναι η μάνα σου να σε δει που είσαι καλύτερη πουτάνα από εκείνη!»

Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω ανάσα. Μου ξέσκιζε το στοματάκι σαν να γαμούσε μουνί. Με έπνιγε τόσο που δάκρυζα, αλλά αυτός δεν σταματούσε και αντί η πούτσα του να πέφτει, την ένιωθα να γίνεται όλο και πιο σκληρή στο στόμα και να μεγαλώνει πάλι.

Πέρασαν μερικά λεπτά που μου γαμούσε το στόμα και ήταν έτοιμη πάλι η ψωλάρα του να γαμήσει. Βγάζει την πούτσα του από το στόμα μου και με βάζει στα τέσσερα, και έτσι που ήμουν στημένος έρχεται και μου το καρφώνει μέσα στην κωλοτρυπίτσα μου βαθιά.

Ξεφώνισα σαν πουτάνα που την σκίζουν, αλλά αυτός άρχισε να με σκίζει πιο γρήγορα και δυνατά. Τον έβαζε όλο μέσα μου. Τον ένιωθα στα σωθικά μου να με σκίζει. Χουφτώνοντας τα βυζάκια μου κρατούσε αντίσταση για να τον καρφώνει όλο μέσα μου. Σε λίγο άρχισα να συνηθίζω με την πούτσα μέσα μου και ο Μπάμπης είχε βάλει το χέρι του από κάτω και έτριβε τα δάκτυλα του ανάμεσα στα αρχιδάκια μου σαν να τα έχωνε σε μουνόχειλα και με δάγκωνε στην πλάτη μου.

Με ξέσκιζε πολύ άγρια. Μετά από πέντε λεπτά τεντώθηκε απότομα και καρφώθηκε όλος μέσα μου και έχυσε το καυτό του σπέρμα που ήταν για μένα ανακούφιση της τρυπούλας μου μετά από ένα σκληρό γαμήσι. Συνέχισε να τρίβει τα αρχίδια μου και έχυσα κι εγώ ενώ ο Μπάμπης μου έλεγε:

-    «Σε γκάστρωσα μωρό μου Μαρία μου!!! Χύνει και το μουνάκι σου πουτανάκι είδες που σου αρέσει! Σε έχω κάνει την καλύτερη πουτάνα! Έτσι θα γαμήσω και την μάνα σου!!! Έλα τώρα να σου δώσω να γευτείς το μουνί σου και μετά να καθαρίσεις την ψωλή μου!»

Έτσι μου έδωσε με τα δάκτυλα του τα χύσια μου να τα γλύψω. Ήταν ζεστά, αλμυρά και πηχτά. Μετά μου έβαλε να καθαρίσω το καυλί του με την γλώσσα μου. Αφού του καθάρισα την ψωλάρα, ντύθηκε και για να με ευχαριστήσει και να για μου κλείσει το στόμα μου έδωσε 5000 δραχμές, που τότε αυτά τα λεφτά ήταν όσο να γαμήσεις μια πουτάνα σε μπουρδέλο.

Μετά από καιρό έφερε και φίλους του και με ξέσκιζαν και όλοι άφηναν χρήματα και είχα ένα πολύ - πολύ καλό χαρτζιλίκι για την ηλικία μου. Με κάνανε πουτάνα και το μικρό ξύλινο σπιτάκι μου ήταν το μπουρδέλο μου. Εκεί με γαμούσαν συνέχεια...

Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση με την ιστορία μου και γράψτε κανένα σχόλιο...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")