Με τον 45άρη από την παραλία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έπειτα από ότι έγινε είχα τρελούς ενδοιασμούς για το τι πρόκειται να γίνει μεταξύ μας. Όπως και ακόμα έχω... Όμως σκεφτόμουνα πολύ έντονα την όλη κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι αυτός με κάνει να νιώθω πολύ άνετα μαζί του.

Μετά από περίπου τέσσερις μέρες μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει να πάω σπίτι του το Σάββατο κατά τις 3 το μεσημέρι, αφού η γυναίκα του με το παιδί θα έφευγαν για Σαββατοκύριακο. Στην αρχή δίσταζα γιατί η προηγούμενη φορά ήταν η πρώτη μου εμπειρία με άντρα αλλά τελικά αποφάσισα να πάω.

Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε αμέσως. Με το που τον είδα με αυτά τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια να με κοιτάει διστακτικά, φορώντας ένα blue jean και μια κολλητή φανέλα καύλωσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έκλεισα την πόρτα και τον έριξα στο πάτωμα. Φιλιόμασταν με απίστευτη μανία μέχρις ότου βρήκα ένα μαντήλι δίπλα μου και του έκλεισα τα μάτια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε πει τίποτα και του είπα:
Μην πεις και μην κάνεις τίποτα. Άσε με να λειτουργήσω ελεύθερα.

Του έγλειφα τα χείλη και του έβαζα μέσα στο στόμα του σιγά σιγά την γλώσσα μου μέσα. Το στόμα μου ήταν το μόνο μέρος του σώματός μου που τον ακουμπούσε. Κατέβηκα από το σαγόνι στο λαιμό του και έγλειφα και φιλούσα το καρύδι του. Βρήκα το πρώτο του ευαίσθητο σημείο. Πήγε να με τραβήξει πάνω του αλλά δεν τον άφησα. Του έσκισα την μπλούζα και του έγλυφα το στήθος. Με το που άρχισα να του πιπιλίζω τις θηλές του άρχιζε να αναστενάζει. Του έβγαλα το παντελόνι πιπιλίζοντας τις θηλές του και μετά συνέχισα προς τον αφαλό του. Άρχισα να του γλύφω όλη την περιοχή γύρω από τον πούτσο του και έβλεπε να καυλώνει τρελά μέσα από το άσπρο κολλητό μποξεράκι του. Συνέχισα επί αρκετά λεπτά να τον γλύφω γύρω γύρω μέχρι που είδα το πέος του να κάνει σπασμούς. Η καύλα του ήταν ατελείωτη όμως είχα σκοπό να τον βασανίσω λίγο ακόμα.

Τον σήκωσα και τον οδήγησα στον καναπέ φιλώντας τον. Του έβγαλα με τα δόντια μου το μποξεράκι του και από μέσα πετάχτηκε το καυλωμένο του καυλί. Βογγούσε και προσπαθούσε να μου βάλει το κεφάλι να γλύψω το καυλί του. Δεν τον άφησα και τον γύρισα στα τέσερρα. Είχε φρεσκοξυρίσει το απίστευτα σφιχτό και φρεκοπλυμμένο κωλαράκι του και άρχισα να του γλείφω την τρύπα του. Αφότου η τρύπα του ζητούσε με τρέλα το καυλί μου, τον γύρισα ανάσκελα και παίρνοντας του πίπα του έχωνα σιγά σιγά το δάκτυλο.

Μόλις του έβαλα και δεύτερο άρχισε να σπαρταράει σαν ψάρι. Από τη μία η πίπα και από την άλλη τα δάχτυλα τον είχα φτάσει στα άστρα. Βογκούσε όλο πιο δυνατά και μόλις κατάλαβα ότι κόντευε να χύσει έδινα ένταση και στο ρυθμό των δακτύλων αλλά και του στόματός μου. Με έχυσε μες στο στόμα και μιλάμε ότι έβγαλε απίστευτη ποσότητα. Έτρεμε ολόκληρος ... Σκουπίστηκα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έβγαλα τα ρούχα μου, φόρεσα προφ και άρχισα να τον γαμάω στα τέσσερα. Το κωλαράκι του δέχτηκε αμέσως την πούτσα μου και βογκούσαμε από την τρελή καύλα που είχαμε. Μετά με γύρισε ανάσκελα και ανεβοκατέβαινε με σταδιακά αυξανόμενους ρυθμούς πάνω στο καυλί μου. Όταν φώναξα \'χύνω χύνω\', σηκώθηκε από πάνω μου, έβγαλε το προφ. Και μου πήρε πίπα όπου έχισα και εγώ τρελά υγρά μέσα στο στόμα του.

Όπως καταλαβαίνεται όλο το Σαββατοκύριακο πέρασε με αχαλίνωτο σεξ σε όλο του το σπίτι. Με έχει καυλώσει τρελά ο τύπος αλλά δεν κατάφερε να με γαμίσει αφού όπως καταλαβαίνετε έχω τρελούς ενδοιασμούς..

Πού ξέρεις όμως μπορεί να τα καταφέρει αλλά ψιλοφοβάμαι ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")