Οντισιόν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Με όλη αυτή την ιστορία της Τζούλιας, σκέφτηκα ότι θα σας άρεσε μια ιστορία μου. Είμαι 22 ετών, με λένε «Γ» είμαι γκέι παθητικός, και από νωρίς έχω αρχίσει να κάνω έξαλλα σεξουαλικά πράγματα.

Στα δεκαοκτώ είχα ήδη γίνει έμπειρος. Δεν μου φαίνεται. Εντωμεταξύ προσέχω το σώμα μου, είμαι εμφανίσιμος. Μια μέρα που συζητούσα με έναν φίλο μου, ο οποίος πηγαινοέρχεται Αμερική (μένει εκεί αλλά επισκέπτεται την Ελλάδα). Ξέροντας τις επιλογές μου, μου είπε ότι γνωστός του στην Αμερική ψάχνει νέα αγόρια για τσόντες και με έβρισκε κατάλληλο για οντισιόν.

Το σκέφτηκα και αποφάσισα να το κάνω. Έτσι του τηλεφώνησα και έγιναν οι σχετικές διασυνδέσεις. Ο φίλος μου έφυγε για Αμερική και πέρασε ένας μήνας. Εγώ δεν περίμενα να έρθει κανείς τελικά, αλλά ήρθαν και μου τηλεφώνησαν. Μιλούσαν αγγλικά και βγήκαμε για καφέ.

Ο ένας ο Τζον με τον οποίο συναντήθηκα, ήταν 44άρης ψηλός με μούσι προσεγμένο, ωραίος άνδρας, ώριμος. Με κοίταξε και έμεινε ενθουσιασμένος όπως είπε. Θα ήθελε λέει να κάνω οντισιόν, φυσικά ξέρετε τι εννοεί ε; Γαμήσι. Εγώ φυσικά και ήθελα να δείξω τι ξέρω, οπότε κλείσαμε ραντεβουδάκι στο ξενοδοχείο τους.

Πήγα και φορούσα μια φόρμα και μια φανέλα, τίποτα το ιδιαίτερο. Εκεί ήταν και ένας άλλος τύπος ο Σταν (όπως μου συστήθηκε). Ήταν 28 το πολύ, μάλλον πορνοστάρ γιατί παραήταν τέλειος σε όλα του για να είναι απλά στέλεχος της τσοντο- βιομηχανίας.

Ήπιαμε μερικά δισκάκια, ο Τζον έστησε την κάμερα και μου είπε να κάνω σαν να είμαι σε τσόντα. Να προσπαθώ να δείχνω αυτό που κάνω και να καυλώνω τους θεατές. Έτσι έγινε. Γονάτισα και οι δύο άνδρες ήρθαν όρθιοι μπροστά μου με τα χέρια στις τσέπες.

Εγώ έλυσα την λουρίδα του Τζον πρώτα και έβγαλα τον πούτσο του έξω. Προσεγμένος και 18ποντος. Άρχισα να κάνω τσιμπούκι ενώ ο Σταν είχε βγάλει τον δικό του έξω και με έβαζε να τον παίξω, εγώ σιγά - σιγά κοιτούσα την κάμερα σαν πόρνη και έγλυφα μία τον έναν πούτσο και μία τον άλλο.

Υπέροχα καυλιά και τα δύο μεγάλα. Ο Σταν 21 πόντους (εγχείρηση όπως μου είπε μετά) ένα καυλί απίστευτο. Ο Τζον έδινε οδηγίες:

-    «Τώρα πάρτα στο στόμα και τα δύο και κοίταζε την κάμερα!»

Το έκανα, δεν πτοούνταν. Φαντάσου πόσες οντισιόν θα έχουν κάνει για αντέχουν τόση καύλα. Μετά ο Τζον έβγαλε το πουκάμισο του και το παντελόνι κι έμεινε μόνο με το σλιπάκι του. Είχε λίγες τρίχες στο στήθος. Μου ζήτησε να τον ιππεύσω.

Έτσι, ξάπλωσε ανάσκελα και εγώ ανέβηκα πάνω του. Εκείνος μου χώρισε τα κωλομέρια και εγώ βύθιζα το καυλί του στον κώλο μου. Έτσουξε αρκετά, γιατί έγινε χωρίς λίπανση, μόνο με την καπότα, αλλά προσπάθησα να κάνω τα «Αααχ!» καυλιάρικα και όχι με πόνο όπως μου βγαίνανε.

Ο Σταν ήρθε από την μία μεριά και μου τον έδινε στο στόμα. Πραγματικά απόλαυσα την οντισιόν. Ο Τζον έχυσε μέσα στον κώλο μου (στην καπότα) και ο Σταν στο πρόσωπο. Αφού πλύθηκα τελικά, καθίσαμε να δούμε την κασέτα. Από ότι είδα τα πήγα μια χαρά. Βέβαια μου υπέδειξαν κάποια σημεία και τελικά έχω κάνει τσόντες τώρα.

Η ιστορία αυτή έγινε στα είκοσι μου και παίρνω καλά λεφτά κάνοντας κάτι που γουστάρω...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")