Το πρώτο μου γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Είμαι ο Γιάννης, είμαι είκοσι ετών, και αν σας πω ότι είχα σκεφτεί η αποφασίσει να γαμηθώ με άνδρα θα πω ψέματα. Αν και η ιδέα δεν φαινόταν αποκρουστική, δεν ψαχνόμουν κιόλας να γαμηθώ με άνδρα.

Αυτό μέχρι που γνώρισα τον Στέλιο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που άρχισα να φαντασιώνομαι (από άνδρες εννοώ). Ο Στέλιος, είναι ένας ψηλός μελαχρινός άνδρας, 29 ετών, θα μπορούσα να πω παιδί, αλλά το άνδρας ταιριάζει πιο πολύ στο δυναμισμό που αποπνέει. Τον είδα μια φάση που είχα πάει για φαγητό και έπαιζε με ένα συγκροτηματάκι, τραγουδούσε.

Ωραίο παιδί, αλήθεια, τελικά με δήθεν ερωτήσεις έμαθα ότι τον λένε Στέλιο. Με τα πολλά με τα λίγα βρήκα και το e-mail του μέσω γνωστών, και του έστειλα e-mail λέγοντας ότι θαυμάζω την μουσική του κτλ. Εκείνος χάρηκε παρότι δεν του απάντησα στο πως βρήκα το e-mail του.

Αποφασίσαμε να μιλήσομε στο msn όπου και εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα, όχι επίτηδες όμως, απλώς έκανε ζέστη και φορούσε μόνο μια φόρμα. Το στήθος του είχε τρίχες, όχι όμως πολλές, ούτε λίγες, ακριβώς όσο έπρεπε για να είναι ελκυστικός. Γενικά με καλοδέχτηκε σαν άτομο και συζητούσαμε συχνά στο msn.

Ανταλλάξαμε και τηλέφωνα, χωρίς μέχρι τώρα να του έχω πει ακόμα ότι με ελκύει σεξουαλικά, σαν άνδρας. Άρχισα να πηγαίνω σπίτι του, πίναμε καφεδάκια, τα λέγαμε κτλ. Σε μια φάση που πήγα φορούσε μόνο ένα σορτσάκι. Είχε ωραία δυνατά πόδια και από πάνω τίποτα. Καθίσαμε για καφέ, και μου είπε:

-    «Ξέρεις, δεν ξέρω τι ακριβώς αναζητάς από μένα, αλλά...»

Εγώ τον κοίταξα… είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και άγγιζε τον αφαλό του. Τριχωτός και εκεί όμως όσο έπρεπε και με μεγάλα κρεμαστά αρχίδια. Εκείνος τον τρόμπαρε απαλά.

-    «Τι λες;», ρώτησε ντροπαλά.

Εγώ σηκώθηκα και πραγματικά, χωρίς να έχω καμία εμπειρία, πλησίασα το τεράστιο καυλί και γονάτισα. Εκείνος με κοιτούσε κι εγώ έπιασα το καυτό καυλί του και έκλεισα τα μάτια, έχοντας την γλώσσα έτοιμη...

Πλησίαζα, μέχρι που ένιωσα το καυτό πουτσοκέφαλο στην γλώσσα μου. Είχε περίεργη γεύση. Άρχισα να το ρουφάω χωρίς να καθυστερώ. Ο Στέλιος απλά με κοιτούσε τρελά καυλωμένος. Το πέος του σκλήραινε και έπαιρνε ανάγλυφη μορφή από τις φλέβες που άρχισαν να πετάγονται.

«Αυτό είναι!», έλεγε εκείνος ενώ με απαλές κινήσεις με έσπρωχνε δίνοντας ρυθμό.

Έγλυψα και τα αρχίδια του. Τι ωραία απαλά αρχίδια! Κρεμαστά περίμεναν την σειρά τους στο στόμα μου. Πήγαμε στο κρεβάτι του. Εκεί γδύθηκα εντελώς. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα ενώ εκείνος ήρθε πάνω μου. Το καυλί του με δυσκολία άρχισε να μπαίνει στα δύσβατα μονοπάτια του στενού παρθένου κωλαράκου μου.

Όσο τρυφερός ήταν στα τραγούδια τόσο σκληρός ήταν σαν γαμιάς. Η λεκάνη του κινούνταν με ταχύτητα και δύναμη. Ο κώλος μου μόνο άνοιγε και ήθελα να φωνάξω αλλά μόνο: «Ααααχ!» χαμηλά κατάφερα να βγάλω. Τα χέρια του μου χώριζαν τα κωλομέρια και ο πούτσος έμπαινε ακόμα πιο ανενόχλητος μέσα, σαν πυρωμένο σίδερο αλλά μόνο που όσο έμπαινε τόσο ήθελα και άλλο…

Τον έβγαζε ανά διαστήματα και τον χτυπούσε στον κώλο μου. Όταν τον έβγαζε ήθελα να μπει πάλι. Ένιωθα περίεργα χωρίς αυτή την πούτσα μέσα, λες και ήταν κομμάτι μου και δεν ήθελα να βγαίνει. Ο Στέλιος με γαμούσε με δύναμη ακόμα, αλλά τώρα ένιωθα την καύλα.

Ο κώλος μου είχε ανοίξει αρκετά και ο Στέλιος χαμογελούσε με τα καρφώματα που έκανε. Με έβαλε να πιω τα χύσια του κατευθείαν και μετά μου ζήτησε να μπω στην μπανιέρα. Το έκανα. Έπιασε το μακρύ ακόμα σκληρό πέος του και άρχισε να με λούζει με χρυσές σταγόνες. Με κατούραγε αλλά είχα καυλώσει τόσο που δεν με ένοιαζε…

-    «Κοίταξε με!», είπε.

Το έκανα. Τα κάτουρα τώρα έσκαζαν στα μούτρα μου. Είχα κλειστά τα μάτια και τα απολάμβανα. Του πήρα πίπα αμέσως μετά το κατούρημα και κατάπια τα χύσια του. Πραγματικά μια εμπειρία που μ' άρεσε πολύ. Ευχαριστώ Στέλιο!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")