Με τον 45άρη από την παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας, με λένε Άλκη και είμαι 22 χρονών. Έχω ύψος 1,75, είμαι 68 κιλά και σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Θα σας πω μια ιστορία που μου συνέβη πριν από μια βδομάδα περίπου. Ήταν η πρώτη εμπειρία μου με άντρα και σίγουρα όχι η τελευταία.

Είμαι από Αθήνα και συχνά κατεβαίνω σε κοντινό προορισμό για μπάνια. Εκεί έχω αρκετούς γνωστούς αλλά εκείνη τη μέρα έκατσε να πάω μόνος μου για μπάνιο. Έκανα ηλιοθεραπεία δίπλα σε ένα ζευγάρι με το παιδάκι τους. Ξαφνικά ήρθε το παιδάκι και με ρωτούσε διάφορα πραγματάκια. Μετά από λίγο βλέπω έναν άντρα γύρω στο 1,85 45άρη με λίγες τρίχες στο στήθος και κούκλο να πλησιάζει. Ήταν ο πατέρας της μικρής. Ήρθε να με ρωτήσει αν με ενοχλεί. Όταν παρατήρησα το μαγιό του έμεινα κάγκελο. Φαινόταν απ' το πλάι ένα μικρό κενό από όπου είχα μικρή ορατότητα του πέους του. Του είπα πως όχι και κάθισε και αυτός και συζητούσαμε. Εγώ τον κοιτούσα στο επίμαχο σημείο προσπαθώντας να μη γίνω αντιληπτός.

Όταν έφυγε η μικρή με ρώτησε αν παίζω τάβλι και του είπα φυσικά. Έφερε το τάβλι και έκατσε με τα πόδια ορθάνοιχτα μπροστά μου. Αυτό ήταν. Είχα ένα άντρακλα με όλα του τα προσόντα μπροστά στα μάτια μου. Κοιτούσα επίμονα κάνοντας ότι κοιτάω το τάβλι Είχα καυλώσει τρελά και προσπαθούσα να μην το καταλάβει. Σε κάποια φάση έφυγε το ζάρι λίγο πίσω από την πλάτη μου αλλά δεν το έφτανα και μου είπε άσε θα το πιάσω εγώ. Σηκώθηκε στα γόνατα, έλεγξε αν βλέπει η γυναίκα του, και πέρασε το σώμα του από πάνω μου ακουμπώντας το καυλί του στον ώμο μου. Πέθανα από καύλα. Ένα ρίγος μου διαπέρασε όλο το κορμί και ο πούτσος μου είχε γίνει πιο σκληρός και από πέτρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον μαζέψω και τον έπιασα να καρφώνεται το βλέμμα του στο καυλί μου. Αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε.

Μετά από λίγο ήρθε η γυναίκα του, του είπε πως θα πάει στο ξενοδοχείο με το παιδί και αν ήθελε να κάτσει να παίξουμε τάβλι. Της είπε ότι θα κάτσει και ότι μπορεί να αργήσει λίγο. Εκεί που συνεχίζαμε το τάβλι ξεθάρρεψα λίγο αφού είχε φύγει η γυναίκα του και άνοιξα και εγώ τα πόδια μου. Είδε ότι ήμουν τρελά καυλωμένος και άρχισε να καυλώνει και αυτός διαγράφοντας ένα τέλειο πούτσο μέσα από το μαγιό του και προσπαθούσε συνεχώς να τον στρώσει.

Αφού κατάλαβα ότι κάτι ίσως να παίζε τον ρώτησα αν ήθελε να πάμε στο εξοχικό μου που είναι λίγα μέτρα πιο πάνω για να είμαστε πιο άνετα. Ντυθήκαμε και πήγαμε.

Με το που έβαλα το κλειδί στην πόρτα ήρθε και κόλλησε από πίσω μου τρίβοντας το καυλί του αργά και ρυθμικά στον κώλο μου. Έστριψα και φιλώντας τον στο στόμα τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα. Όταν φτάσαμε, άρχισε να βγάζει ο ένας τα ρούχα του άλλου αργά και βασανιστικά χωρίς να ξεκολλάνε τα χείλη μας. Μείναμε με τα μαγιό, έβαλε το ένα του πόδι ανάμεσα στα δικά μου και με έριξε στο κρεβάτι πέφτοντας πάνω μου. Έτριβε τον πούτσο του πάνω στο πόδι μου με αργούς ρυθμούς, τον γυρίζω και ξεκινώντας απ το λαιμό κατέληξα στο αφαλό γλείφοντας όλο του το κορμί.

Έπειτα του έγλυψα όλη την περιοχή γύρω από το καυλί του χωρίς να ακουμπήσω στο μαγιό του. Είχε πεθάνει από καύλα! Έτρεμε όλο του το κορμί! Μου βγάζει το μαγιό και με το στόμα μου του βγάζω το δικό του. Το καυλί του ήταν τέλειο, γύρω στους είκοσι πόντους. Γυμνοί όπως ήμασταν φιλιόμασταν και τριβόντουσαν τα καυλιά μας. Μετά από λίγο χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα χωρίς να βάλουμε χέρι στα καυλιά μας.

Σκουπιστήκαμε με το σεντόνι και του είπα ότι δεν έχω πάει ποτέ με άντρα και ότι δεν θέλω να είμαι παθητικός. Μου είπε ότι και αυτουνού είναι η πρώτη φορά και ότι δεν έχει πρόβλημα να είναι αυτός ο παθητικός. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και σε κλάσματα δευτερολέπτου οι πούτσες μας είχα γίνει κάγκελο. Καθίσαμε σε στάση 69 και ενώ αυτός μου έπαιρνε πίπα έγλυψα ένα δάκτυλο και το έχωσα στην καυλωμένη τρυπούλα του όσο πιο αργά μπορούσα για να μην πονέσει.

Έχει καυλώσει πάρα πολύ και βογκούσε σύμφωνα με το ρυθμό του δακτύλου μου. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στο θέαμα της πούτσας του και ενώ εκείνος μου έπαιρνε την καλύτερη πίπα της ζωής και καθώς ετοίμαζα και το δεύτερο δάκτυλο του πήρα την πρώτη μου πίπα. Η γεύση της πούτσας του ήταν το κάτι άλλο. Καύλωσε τρελά και δέχτηκε αμέσως το δεύτερο δάκτυλο. Μου έγλειφε τον πούτσο μου με τρομερή μαεστρία και προσπαθούσα να τον ευχαριστήσω και εγώ όσο καλύτερα μπορώ. Μετά από λίγο το έβαλα και τρίτο δάκτυλο και όταν άρχισα να επιταχύνω τον ρυθμό μου έχωσε ένα δάκτυλό του στην τρελά καυλωμένη τρύπα μου.

Πέθανα από τον πόνο αλλά δεν είπα τίποτα. Με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Μετά μου φόρεσε το προφυλακτικό και τον γύρισα στα τέσσερα. Άρχισα να του τον χώνω σιγά σιγά και μόλις είχε μπει το κεφάλι του τον κάρφωσα όλο μέσα. Πέθανε από πόνο και μου φώναζε:

«Γάμα με καυλιάρη μου, Ξέσκισε με!!!»
Μετά από λίγο τον γύρισα στο πλάι και τον γαμούσα με το ένα πόδι του στον ώμο μου και το άλλο ανάμεσα στα δικά μου. Είχε πεθάνει από καύλα και το ίδιο και εγώ. Μετά από λίγο γυρίσαμε σε στάση 69 και χύσαμε ο ένας τα μούτρα του άλλου. Φιλιόμασταν για λίγο στο κρεβάτι κάναμε μαζί ντους και έφυγε να πάει στην οικογένειά του.

Πριν λίγες μέρες με κάλεσε στο σπίτι του όπου ήταν μόνος του. Την ιστορία αυτή θα σας την περιγράψω σε κάποια άλλη φάση.

Για όσους επιθυμούν «επαφή» απαραίτητη γυμνή φωτογραφία και κυρίως τον προσόντων.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")