Οι γαμιάδες μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Μου έσκιζαν τον κώλο ανελέητα, σχεδόν καθημερινά. Εκείνο το καλοκαίρι στο νησί ήταν απερίγραπτο. Αμέτρητες οι ώρες που πέρασα κάνοντας τσιμπούκια στα αγόρια μου επιθυμώντας σαν τρελός να ικανοποιήσω τις ορμές τους.

Δεν μ’ ένοιαζε για την δική μου εκσπερμάτωση. Ικανοποιούμουν μόλις έβλεπα τους γαμιάδες μου να στραγγίζουν τα εργαλεία τους στην γλώσσα και βαθιά, μέσα στα σπλάχνα μου.

Μια μέρα βέβαια ο Νίκος, ο μεγαλύτερος απ’ τους τρεις το παράκανε λίγο. Αφού με είχε ήδη γαμήσει μια φορά με πήρε να πάμε για καφέ.

Όταν τελειώσαμε, με πήγε σε μια παραλία σχετικά έρημη. Φαινομενικά τουλάχιστον. Κλασικά δεν πέρασε πολύ ώρα και μ’ έστησε στα τέσσερα σκίζοντας με σαν ζώο.

Άρχισε να χύνει στην κωλάρα μου.

-    «Σε χύνω μωρή πουστάρα!», φώναζε ενώ εγώ τον ευχαριστούσα για την ηδονή που μου προσέφερε.

Ξάπλωσα κουρασμένος ακουμπώντας το κεφάλι μου στο μισοπεσμένο εργαλείο του. Χαλάρωνα εκεί, όταν ακούω ξαφνικά να τον ρωτάνε:

-    «Είναι καλό το πουτανάκι σου;»

-    «Καλό αλλά με λίγο ξεχειλωμένη την τρυπούλα…», απάντησε.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα ολονύχτιο σχεδόν όργιο. Ο Νίκος μου κρατούσε με δύναμη ανοιχτά τα κωλομάγουλα ενώ μου όργωναν τον κώλο ένα σωρό ψώλες, άλλες μικρές άλλες τεράστιες...

Δεν μπόρεσα να δω κανέναν από τους γαμιάδες μου. Ένιωθα μόνο τα χύσια τους που άλλοτε πλημμύριζαν τον πάτο μου κι άλλοτε έκαιγαν την πλατούλα μου αλλά και τα γέλια και τα ειρωνικά σχόλια των επιβητόρων μου...

Το καλύτερο που άκουσα εκείνο το βράδυ ήταν από αυτόν που με έσκισε τελευταίος:

-    «Έτσι μπράβο αγόρι μου. Κάτι τελειωμένα πουστράκια σαν εσένα πρέπει ως το τέλος να απλώνουν κώλο στα ανώτερα αρσενικά..Έτσι πουστρού μου, πάρε!»

Από τότε για μένα αυτό έγινε νόμος. Το υπόλοιπο εκείνου του καλοκαιριού πέρασε μ’ εμένα να ικετεύω τον Νίκο να με πηγαίνει σ’ εκείνη την παραλία για να ξεσπάει μέσα μου η ορμή τόσων και τόσων αρσενικών...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")