Αναπάντεχο τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή.

Είχα ετοιμαστεί για να βγω με το αγόρι μου και μου λέει να ξυρίσω το κωλαράκι μου και να ετοιμαστώ γιατί μου έχει ετοιμάσει έκπληξη. Εγώ σαν υπάκουο αγοράκι που είμαι κάνω όσα μου ζήτησε και πήγα στο σπίτι του όπου είχαμε ραντεβού.

Εκεί με περίμενε με έναν κούκλο από την Βραζιλία. Του είχα πει πως ήταν μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου να κάνω τρίο. Μπήκα αμέσως στο νόημα, αλλά χωρίς να το θέλω με έπιασε τρομερή αμηχανία. Έκατσα στον καναπέ και το αγόρι μου άρχισε να με φιλάει παθιασμένα χαϊδεύοντας μου όλο το σώμα. Ο άλλος δεν έχασε καιρό και έβαλε το χέρι μου πάνω στον καυλωμένο πούτσο του.

Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Τους είπα να πάμε στο κρεβάτι και με ακολούθησαν αμέσως. Με το που μπήκαμε στο υπνοδωμάτιο με έβαλαν να γονατίσω και πέταξαν τα καυλιά τους έξω. Τρελάθηκα και άρχισα να γλείφω σαν τρελός. Το αγόρι μου έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και με πίεζε να τα πάρω πιο βαθιά.

Εγώ είχα καυλώσει τόσο που κατέβασα την φόρμα μου και άρχισα να τον παίζω όσο έτρωγα τους πούτσους τους. Ο βραζιλιάνος είχε τρελαθεί και έλεγε στα αγγλικά πόσο καλά δουλεύω το στοματάκι μου. Ο γκόμενος μου υπερήφανος με ανάγκασε να του γλύψω τα αρχίδια ενώ ακουμπούσε το καυλί του πάνω στο πρόσωπο μου.

Χωρίς να χάσουν καιρό με σήκωσαν και με έριξαν στο κρεβάτι ανάσκελα όπου εγώ ενστικτωδώς άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου αφού πρώτα έβγαλα την φόρμα μου. Σαν πεινασμένα ζώα άρχισαν να με γλύφουν μανιωδώς και τραβούσαν μαλακία ταυτόχρονα.

Εγώ απλά ήθελα να γαμηθώ, ήμουν πανέτοιμος. Τους το είπα και συζήτησαν για λίγα δευτερόλεπτα ποιος θα με σκίσει πρώτος.  Πήρα πρωτοβουλία διαλέγοντας τον βραζιλιάνο καθώς ήθελα τους πρώτους πόνους να μου τους προκαλέσει ξένος πούτσος. Το αγόρι μου χαμογέλασε και μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    «Γουστάρεις τον καινούργιο ε;»

Εγώ εκστασιασμένος έγνεψα θετικά το κεφάλι μου. Το αγόρι μου απομακρύνθηκε και έκανε νόημα στον άλλον. Αυτός έβαλε καπότα και ήρθε στο μέρος μου. Μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και τον ακούμπησε πάνω  στην τρυπούλα μου. Τον είχε αρκετά μεγάλο γύρω στους 18 πόντους και χοντρό.

Αφέθηκα αμέσως και περίμενα να τον νιώσω όλο μέσα μου. Ήμουν τόσο υγρός που δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Ωστόσο ο γκόμενος μου μας κοιτούσε τραβώντας αργά μαλακία και είχε ένα παράξενο χαμόγελο. Ο βραζιλιάνος άρχισε το ξέσκισμα και εγώ άρχισα να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται.

Εντωμεταξύ είχε ιδρώσει και εγώ έγλυφα κάθε σταγόνα από το καλοσχηματισμένο άτριχο κορμί του. Με γαμούσε τόσο δυνατά που το κρεβάτι έτριζε. Είχα σταματήσει να τον παίζω γιατί θα έχυνα και θα έχανα όλη την καύλα.

Λίγα λεπτά αργότερα σταμάτησε και με έστησε στα τέσσερα ώστε να κοιτάω κατάματα το αγόρι μου. Με πλησίασε…

-    «Μου αρέσει να βλέπω το αγόρι μου να γαμιέται με άλλον και να το απολαμβάνει τόσο!»

Εγώ του χαμογέλασα και έκλεισα τα μάτια μου. Ο βραζιλιάνος είχε αρχίσει και τις φάπες που με τρελαίνουν γενικότερα. Έχοντας κλειστά τα μάτια ένιωσα ένα καυλί πάνω στα πρησμένα χείλια μου. Το κατάπια αμέσως χωρίς να χάσω καιρό. Με έπαιρναν πίπα - κώλο και ήμουν ευτυχισμένος...

Πριν το καταλάβω με γύρισαν και ξάπλωσα ανάσκελα πάνω στο αγόρι μου που μπήκε αμέσως μέσα μου. Ήταν και αυτός ανάσκελα. Ο βραζιλιάνος ήρθε από πάνω μου προσπαθώντας να μου τον χώσει και αυτός. Πονούσα πολύ και δυσκολευτήκαμε, αλλά ήμασταν τόσο καυλωμένοι όλοι που δεν καταλαβαίναμε τίποτα.

Μπήκε… Και τότε άρχισε το πραγματικό ξέσκισμα. Με πηδούσε κυρίως ο βραζιλιάνος γιατί το αγόρι μου δεν μπορούσε να κουνηθεί και πολύ. Είχα δύο καυλιά μέσα μου.  Όσο με γαμούσε με έφτυνε κιόλας και με έβριζε με τα χειρότερα λόγια. Ήμουν και κυρίως ένιωθα πουτάνα.

Δεν άργησε και πολύ να βγει ο βραζιλιάνος και να βγάλει την καπότα για να με χύσει στην μάπα μου. Αν και ήθελα σαν τρελός να τα πιω δεν το έκανα γιατί δεν ήθελα να έχω άλλα μετά. Ο γκόμενος μου ελεύθερος πια με γάμησε λίγο έτσι ανάσκελα και μετά με γύρισε στα πλάγια όπου με πήδηξε για αρκετή ώρα.

Τα χύσια του ξένου γαμιά μου είχαν ξεραθεί στο πρόσωπο μου και τα μύριζα κάθε στιγμή. Ζήλεψε το αγόρι μου και με έστησε στα γόνατα. Εγώ τρελαμένος άνοιξα το στόμα και περίμενα σαν υπάκουω αγοράκι.

Ο βραζιλιάνος είχε κιόλας τελειώσει το μπάνιο και ήρθε στο δωμάτιο σκουπίζοντας τα αρχίδια του. Μας κοίταξε και χαμογέλασε πονηρά. Έφερε τον ακαύλωτο πούτσο του δίπλα. Ήθελε κι άλλο!! Τον έγλειψα και τον ένιωθα να καυλώνει στο στόμα μου.

Ο μόνιμος γαμιάς μου δεν άντεξε και με έχυσε μεγάλες ποσότητες, που τα ήπια με μεγάλη όρεξη. Τότε έχυσα και εγώ βγάζοντας μια δυνατή κραυγή. Τα αγόρια κάνανε το σήμα της νίκης μεταξύ τους. Είχαν καταφέρει να με τρελάνουν, είχαν κερδίσει.

Αν και μετά από λίγες μέρες είχα πρόβλημα με τον γκόμενο μου γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει πόσο πουτάνα ήμουν στο τρίο, τώρα όλα είναι καλά. Θέλω πάλι τρίο η ακόμα και περισσότερα άτομα…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")