Γλείψιμο ποδιών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

 

Πριν δύο χρόνια, όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών, δεν ένιωθα έτοιμος να κάνω σεξ, οπότε συναντιόμουν με διάφορους άντρες μόνο για φάση. Συνήθως τα προκαταρκτικά, πίπα γλειψίματα και τέτοια...

Με τον Άρη όμως (γνωριμία από το ίντερνετ) πήγαμε σε ένα σινεμά στο Βαρδάρη που παίζει τσόντες. Αυτός μελαχρινός γεροδεμένος αλλά πιο κοντός από μένα, είχε φετίχ με τα πόδια.

Γούσταρε να του τα γλείφουν, οπότε αφού τελειώσαμε με τα προκαταρκτικά και τα χουφτώματα μου ζήτησε να ξαπλώσω κάτω και να του γλείψω τα πόδια.

Να πω ότι ήταν καλοκαίρι, και φορούσε τα κλειστά παπούτσια χωρίς κάλτσα.

Δίστασα στην αρχή, αλλά τελικά με έπεισε και το έκανα. Ξάπλωσα, έβγαλα τα παπούτσια του, και άρχισα να φιλάω και να γλείφω το ένα του πόδι. Το άλλο του πόδι το είχε βάλει στην πούτσα μου και την χάιδευε.

Καύλωσα τόσο πολύ, που ήμουν έτοιμος να χύσω! Τα πόδια του μύριζαν, ήταν μεγάλα σκληρά και χοντρά.. ήταν απίστευτη καύλα!

Καύλωσε κι αυτός πάρα πολύ, και για να είμαστε πιο άνετα, πήγαμε δίπλα που έχει μικρά δωματιάκια. Εκεί καθόμουν και μία του έγλειφα την πούτσα, μία τα πόδια.

Στο τέλος έχυσε στα πόδια του, και μου ζήτησε να τα πασαλείψω λίγο με το πρόσωπο μου (φυσικά και δεν θα τα έγλειφα, πάνω από όλα προσοχή).

Το έκανα, και μετά μου πήρε πίπα επειδή μου είπε ότι τόσο καλά δεν του τα είχε γλείψει κανείς ξανά...

Δύο χρόνια τώρα, έμπειρος πλέον στο σεξ (είμαι vers path), πάντα ψάχνω κάποιον που πέρα από το σεξ, να γουστάρει και τέτοια games.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")