Το ξέσκισμα του Πέτρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όταν είσαι νεαρός γκέι που μεγαλώνει στην επαρχία το να περάσεις τις πανελλήνιες και να ζήσεις μόνος στην Αθήνα, σε δικό σου σπίτι, μακριά από γνωστούς και συγγενείς είναι στόχος ζωής.

Εγώ τα κατάφερα, ήρθα στη μεγάλη πόλη, νοίκιασα σπίτι και αποφάσισα πως είμαι έτοιμος για τρελά γαμήσια. Με τρόμαζε η απειρία μου αλλά ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχαν πολλοί άλλοι σα κι εμένα που γούσταραν τρελά να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες.

Στη σχολή γνώρισα τον Πέτρο. Αν και συνομήλικος, δεκαοκτώ ετών, ως Αθηναίος είχε ήδη πολλές εμπειρίες και φάνηκε πρόθυμος να με βοηθήσει να βρω καλό γαμιά για ξεπαρθένιασμα.

Μου έμαθε κάποια γκέι site, μου έφτιαξε προφίλ, μου έβγαλε φωτογραφίες και μέσα σε λίγες ώρες είχα ήδη αρχίσει να μιλάω με διάφορους άντρες κάθε ηλικίας και εμφάνισης.

Με τον Πέτρο πρώτη φορά επισκέφτηκα γκέι μαγαζί. Αυτός δεν άργησε να βγάλει τη μπλούζα του και άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά αγγίζοντας συχνά το γυμνό άτριχο στήθος του και τσιμπώντας που και που τις ρώγες του. Σύντομα τράβηξε τη προσοχή των θαμώνων και ήταν φανερό πως πολλοί ήθελαν να γαμήσουν το κωλαράκι του.

Μετά από λίγο τον πλησίασαν δυο πιο θαρραλέοι από τους θαμώνες, γύρω στα τριάντα, και πιάσανε κουβέντα. Ο Πέτρος χόρευε κολλώντας το σώμα του στον ένα, ο οποίος σιγά - σιγά άφησε τα χέρια του να πλανηθούν στο νεαρό κορμί του. Ο Πέτρος φάνηκε να το διασκεδάζει και σε λίγο τον είδα να κάνει νόημα στον άλλο και να με δείχνει.

Εκείνος με πλησίασε και συστήθηκε ως Νίκος. Άρχισε να μου πιάνει την κουβέντα αλλά εγώ δεν πρόσεχα πολύ όσα έλεγε. Ήταν μεγαλόσωμος, με ξυρισμένο κεφάλι και το κολλητό μπλουζάκι του άφηνε να φανούν καθαρά οι γυμνασμένοι κοιλιακοί του.

Ο Πέτρος είχε αρχίσει να φιλιέται παθιασμένα με τον άλλο και μετά από λίγο αποχώρησαν και πήγαν προς τα ενδότερα του μαγαζιού.

-    «Έλα να τους ακολουθήσουμε!», μου είπε ο Νίκος και με πήρε απ’ το χέρι.

Περνώντας από τον κόσμο, ακολουθώντας τον Ανδρέα ένιωθα τη καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Ήμουν σίγουρος πως αν δεν είχα πιει θα κώλωνα να τον ακολουθήσω, αλλά εκείνη τη στιγμή οι αντιστάσεις μου με είχαν εγκαταλείψει.

Ο Νίκος με οδήγησε σ’ ένα μικρό δωματιάκι, έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα και αμέσως η μουσική απ’ το μαγαζί κόπασε. Ο Πέτρος ήταν ήδη εκεί με τον δικό του. Τον κάθισε σ’ έναν καναπέ στη μέση του δωματίου και τον είδα να του ανοίγει το φερμουάρ του τζιν.

Ο πούτσος του πετάχτηκε έξω καυλωμένος. Ο Πέτρος άρχισε σιγά - σιγά να τον γλύφει από τη βάση του μέχρι το γυαλιστερό του κεφάλι χαμογελώντας όλο νόημα. Ο Νίκος με έσπρωξε στον τοίχο και έχωσε τη γλώσσα του βαθιά στο στόμα μου. Παράλληλα τα χέρια του μπήκαν κάτω απ’ τη μπλούζα μου κρατώντας σφιχτά το κορμί μου.

Ο Πέτρος έγλυφε καλά τον εραστή του, ο οποίος έβγαζε βρυχηθμούς ηδονής που κάλυπταν τους ήχους του ρουφήγματος απ’ το στόμα του Πέτρου.

Ο Νίκος δάγκωνε το λαιμό μου κι εγώ εξερευνούσα με τα χέρια μου το κορμί του. Ένιωθα το καυλί του πιεστικό στο γοφό μου κι έλυσα τη ζώνη του.

-    «Θες τον πούτσο μου, ε πουτανάκι;», μου είπε ψιθυριστά και μου έβγαλε τη μπλούζα.

Ενώ του άνοιγα το φερμουάρ αυτός πιπιλούσε και δάγκωνε τις ρώγες μου και μετά από λίγο με γονάτισε μπροστά στο τεράστιο παλαμάρι του. Με τη γωνία του ματιού μου είδα πως ο γαμιάς του Πέτρου είχε χώσει το κεφάλι του στον κώλο του και του έγλυφε την κωλοτρυπίδα.

με τα δυνατά του χέρια το κεφάλι μου και κατεύθυνε το καυλί του στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα μου, και μου το έχωσε μέσα.

-    «Έλα, γλύψε μου λίγο το κεφαλάκι…», με πρόσταξε κι εγώ υπάκουσα.

Με το ένα χέρι μου έπαιζα άγρια την καυλωμένη πούτσα μου και με το άλλο πίεζα τα τεράστια αρχίδια του Νίκου. Ενώ ο Νίκος μου γαμούσε ρυθμικά το στόμα, οι κραυγές ηδονής του Πέτρου γέμιζαν το δωμάτιο και κατάλαβα πως τον πηδούσε άγρια το ο άλλος.

Εγώ ένιωθα πως πνιγόμουν, αλλά είχα τρελαθεί από καύλα. Τότε ο Νίκος έβγαλε τη μπλούζα του και σταμάτησα να τον παίζω γιατί αν συνέχιζα θα έχυνα σίγουρα. Το στήθος του ήταν υγρό και ήδη ένα ρυάκι ιδρώτα κυλούσε προς τη κοιλιά του.

Άφησα προσωρινά τον πούτσο του και με τη γλώσσα μου έγλυψα τους κοιλιακούς του ανεβαίνοντας σιγά - σιγά μέχρι που κατέληξα στις καφέ ρώγες του τις οποίες έγλυψα με μανία.

Στην άλλη άκρη του δωματίου ο Πέτρος γαμιόταν άγρια πεσμένος στα τέσσερα. Έβλεπα τον πούτσο του γαμιά να εξαφανίζεται μέσα στην κωλοτρυπίδα του και τον Πέτρο να τρέμει από ηδονή.

Σε λίγο τα βογγητά του Πέτρου κάλυψαν οι αναστεναγμοί του δικού του ο οποίος τράβηξε τον πούτσο απ’ τον κώλο του και αφού τον έπαιξε λίγο άρχισε να εκτοξεύει τα χύσια του στη πλάτη του ικανοποιημένου φίλου μου.

-    «Έλα να σου σκίσω το κωλαράκι!», μου είπε ο Νίκος.

Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα και μάλλον από το ύφος μου κατάλαβε το δισταγμό μου. Μου χαμογέλασε και απομακρύνθηκε.

Ο Πέτρος ήταν ακόμα στα τέσσερα και προσπαθούσε να συνέλθει. Ο Νίκος τον πλησίασε, ψιθύρισε κάτι στο αφτί του και στη συνέχεια πήγε από πίσω του και του έχωσε το καυλί στην αχόρταγη κωλοτρυπίδα του.

-    «Δύο καυλιά θα ξεζουμίσεις απόψε πουτανίτσα!», του είπε ενώ τον πηδούσε ανελέητα.

Εγώ είχα μείνει να κοιτάω, αλλά ο γκόμενος που πήδηξε πριν τον Πέτρο με πήρε απ’ το χέρι. Πλησιάσαμε τον Ανδρέα που από το ύφος του φαινόταν πως ήταν χαμένος στην ηδονή του…

Με ξάπλωσε στον καναπέ και τοποθέτησε το κεφάλι μου έτσι ώστε να είμαι ακριβώς κάτω απ’ τα αρχίδια του Νίκου που χτυπούσαν τα κωλομέρια του Πέτρου.

-    «Γλυψ’ τα!», μου είπε κι εγώ άρχισα να τα ρουφάω προσπαθώντας να κρατάω το ρυθμό όπως γαμούσε.

Σε πολύ λίγο, αύξησε το ρυθμό του γαμησιού κι έβγαλε το καυλί του. Χωρίς καν να το ακουμπήσει άρχισε να χύνει, και μερικές σταγόνες κατέληξαν στη γλώσσα μου τις οποίες και κατάπια λαίμαργα.

Τα αγόρια έφυγαν πρώτα κι εμείς μείναμε για λίγο ακόμα στο δωμάτιο με τον Πέτρο ξεθεωμένοι και ζαλισμένοι απ’ το ποτό και το γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")