Ο τέλειος ταξιτζής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Παρασκευή βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου, όταν χωρίσαμε με τους φίλους μου από ένα μπαράκι που είχαμε πάει κάπου πίσω από το παλιό Δημαρχείο της Αθήνας.

Εκείνο το βράδυ έκανε πολύ ζέστη και ήμουνα ντυμένος πολύ απλά. Φορούσα μία λινή βερμούδα άσπρη που φέγγιζε αρκετά, ένα μαύρο στρινγκάκι κορδονάτο από κάτω (έχω μανία με τα στρίνγκ γυναικεία κυλοτάκια) κι ένα κοντό μπλουζάκι από πάνω.

Πρέπει να πω ότι η εμφάνισή μου ήταν τελείως θηλυκή και δεν άφηνε αμφιβολίες σε κάποιον πονηρό ίσως για τις ερωτικές μου προτιμήσεις. Έτσι αφού περπάτησα την Αθηνάς βγήκα στη Ομόνοια όπου κάνουν πιάτσα τα ταξί. Έτσι περίμενα λίγο χαζεύοντας τον κόσμο, και περιμένοντας να πετύχω κάποιο νεαρό ταξιτζή. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ήταν μεγάλης ηλικίας και είχα απογοητευτεί, όμως αποφάσισα να περιμένω.

Κάποια στιγμή είδα να σταματάει ένα ταξί και μέσα ήταν ένας ψηλός οδηγός μέχρι 35 χρονών. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ πλησίασα στο παράθυρο και τον ρώτησα αν είναι ελεύθερος. Αυτός με κοίταξε στην αρχή και μετά από μισό λεπτό μου είπε "Για πού?" Εγώ του είπα τον προορισμό και μου έκανε νόημα να μπω.

Η αλήθεια είναι πως έδειχνε πολύ αρρενωπός και φαινόταν και γυμνασμένος με το σορτς που φορούσε και φαινόντουσαν τα δυνατά του πόδια. Εγώ του έριχνα κλεφτές ματιές μια στο πρόσωπο, μια στα χέρια και μια στο φούσκωμα στον καβάλο του. Αυτός δεν έδειχνε να καταλαβαίνει κάτι. Σε κάποιο φανάρι έβαλε το χέρι του στα αρχίδια του και όπως ήταν φυσικό το βλέμμα μου καρφώθηκε εκεί. Αυτός γυρίζει με κοιτάει, και με ρώτησε αν θέλω τσιγάρο, εν τω μεταξύ άναψε πράσινο και ξεκίνησε και έβγαλε ο ίδιος ένα τσιγάρο να καπνίσει. Τον είδα που το βλέμμα του έπεσε στα ξυρισμένα μου πόδια.
"Κάνεις κολύμβηση μου? λέει" "Όχι του απαντάω" "Βλέπω που είσαι άτριχος μου" λέει , "Τις ξυρίζω, δεν μου αρέσουν οι τρίχες στο σώμα μου" του λέω. Αυτός έπιασε τότε τον πούτσο του και μου λέει " Θυμάμαι ένα πουστράκι που γάμαγα στο στρατό και ήταν τελείως άτριχο, τον έβαζα να ξυρίζετε και να έρχεται να τον γαμήσω". Όταν μου το είπε αυτό χωρίς να το σκεφτώ, άπλωσα το χέρι μου και του έπιασα το μπούτι του.
Αυτός με κοίταξε και μου λέει αφού μου έπιασε το χέρι και το ακούμπησε πάνω στη πούτσα του.
"Αυτό εδώ μάλλον θέλεις να πιάσεις, ή όχι" και χαμογέλασε.

Εγώ είχα καυλώσει πολύ με τη τροπή που έπαιρνε η υπόθεση και απλά κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά. Αυτός τότε με οδήγησε σε ένα ήσυχο μέρος και μου λέει, "έλα κούκλα μου γλύψε την ψωλάρα μου" εγώ έσκυψα έτσι όπως καθότανε και άρχισα να του γλύφω την καυλάρα του πάνω από το παντελόνι. Αυτός μου έσπρωχνε το κεφάλι και το πίεζε απάνω και ανοίγοντας περισσότερο τις μπουτάρες του μου έλεγε, "Ωχχχ έλα πουστράκι μου, βγάλε τον έξω, πάρτον στο στόμα κούκλα μου"

Εγώ του ξεκούμπωσα το παντελόνι και με μία κίνηση αυτός έβγαλε και το μποξεράκι του, μπροστά μου πετάχτηκε ένας ψώλαρος χοντρός γύρω στα 19-20 εκατοστά. Εγώ τρελάθηκα από την καύλα, γιατί μου αρέσει πολύ να γλύφω μεγάλες πούτσες. Αυτός άπλωσε το χέρι του και μου χάιδευε την κωλάρα μου και μου ζούλαγε τα κωλομέρια πάνω από το παντελόνι. Κάποια στιγμή το χέρι του μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και βάζοντας το χέρι του από πίσω μου λέει "Πώπω πουστράκι τι φοράς?" και αισθάνθηκα να μου τραβάει το στρινγκάκι και να το χώνει ακόμα περισσότερο στη κωλοχαράδρα μου, ενώ η πούτσα του είχε πρηστεί τόσο που μόνο το κεφάλι χώραγε στο στόμα μου.

Αυτός άρχισε να παίζει με το στριγγάκι και με την κωλοτρυπίδα μου ενώ με το άλλο του χέρι μου κρατούσε το κεφάλι πάνω στην πούτσα του. "Όλο το βράδυ θα σε ξεσκίζω" μου λέει "Τι κωλότρυπα είναι αυτή που έχεις ρε καριόλη" μου λέει. Όσο αυτός μου έβαζε κωλοδάχτυλο, τόσο εγώ καύλωνα. Αφού τον έγλυψα κανένα μισάωρο μου λέει

Έλα πουστράκι σήκω, πάμε πίσω να στον καρφώσω στην κωλάρα σου, θα φας το γαμήσι της ζωής σου από ταρίφα ψωλαρά ρε μαλάκα" Σηκώθηκα και πήγα στο πίσω κάθισμα , όπου με έβαλε να γονατίσω με τον κώλο χαμηλά και όσο το δυνατόν έξω από το αυτοκίνητο. "Έλα πουστράκι, ετοιμάσου να στον καρφώσω" μου λέει και ξαφνικά αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλό του να πιέζει μαλακά την κωλότρυπά μου.

Ευτυχώς ήταν πολύ προσεκτικός, μάλλον γαμούσε συχνά κωλότρυπες και είχε αρκετή εμπειρία, αφού έβαλε μέσα το κεφάλι περίμενε λίγο και μετά άρχισε να πιέζει ελαφρά ώσπου χώρεσε όλη την καυλάρα του στη κωλάρα μου μέσα.

"Πωπω πούστη μου, τι κωλότρυπα σφικτή έχεις, σε ξεκωλίαζει η καυλάρα μου, το νιώθεις? Ε? Πες ρε πούστρα στο γαμιά σου γουστάρεις που σου ανοίγει την κωλάρα?"
Εγώ είχα παραλύσει από την καύλα, Ο τύπος ήταν μάστορας στο ξεκώλιασμα, ένιωθα όλο το σώμα μου να ανατριχιάζει και να τρέμει από καύλα, Αφού με γάμησε κάποια στιγμή μου φωνάζει, " Ωχχ έλα πούστη μου ετοιμάσου να φας τα φλόκια της καβλάρας μου΄ , και βγάζοντας το πούτσο από τον κώλο μου πετάει το προφυλακτικό και μου έριξε ποσότητα καυτού σπέρματος στο πρόσωπο.

Μετά σηκωθήκαμε σκουπιστήκαμε και με πήγε στο σπίτι μου. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μοιραστούμε εμπειρίες ας μου γράψει στο ε-μέιλ μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")