Στην οικοδομή με τους Ρουμάνους μπογιατζήδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Είχα ραντεβού με έναν μπογιατζή ενός πελάτη που μου ζήτησε να περάσω από την οικοδομή κατά τις επτά το απόγευμα γιατί θα δούλευαν αργά με φώτα για να διορθώσουν ατέλειες στα ταβάνια.

Στο τηλέφωνο ο μπογιατζής ακουγόταν ενδιαφέρων τύπος και όταν τον είδα να με περιμένει στην είσοδο επιβεβαίωσα την υποψία μου.

Ψηλός, πολύ γεροδεμένος και καλλίγραμμος, μελαχρινός πρασινομάτης γύρω στα σαράντα, με σκληρή αντρική καυλόφατσα και πεζοναυτικό κούρεμα. Το όνομα του Μάρκο από τη Ρουμανία. Φορούσε φόρμα και αμάνικο μπλουζάκι παρόλη τη ψύχρα, που άφηνε να φανούν τα τεράστια μπράτσα του!

Μόλις με είδε να πλησιάζω μου χαμογέλασε και μου έσφιξε το χέρι προσπαθώντας να λιώσει την παλάμη μου μέσα στη δικιά του. Με έκπληξη είδε ότι προσπάθησα να κάνω το ίδιο και χαμογέλασε λέγοντας μου ότι λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να ανταλλάξουν μαζί του τέτοια χειραψία. Μου είπε ότι ο πελάτης μου μίλαγε για μένα με τα καλύτερα λόγια και ότι του είχα εξάψει τη φαντασία.

Αυτό με έκανε να νιώσω λίγο περίεργα αλλά δεν ήθελα να προκαταβάλλω τον εαυτό μου για κάτι το οποίο απλά φαντάστηκα...

Ανεβήκαμε από την σκάλα στον πρώτο όροφο όπου ήθελε να μου δείξει κάποια πράγματα. Μου είπε ότι οι άλλοι δύο που ήταν μαζί του σήμερα δούλευαν στον τρίτο όροφο αλλά σε λίγο θα τελείωναν. Είχαν πάρει λέει μπύρες και θα ήταν λέει χαρά τους να τα “πιούμε” παρέα... «Δεύτερο κρούσμα!», σκέφτηκα.

Μέχρι να φτάσουμε στον τρίτο όροφο οι υποψίες μου είχαν αρχίσει να γίνονται ενδείξεις. Όταν όμως φτάσαμε στον τρίτο και είδα τα αγόρια οι ενδείξεις έγιναν βεβαιότητα! Ο ένας από τους δύο ήταν ένας γνωστός μου, ο Λορέντζο κι αυτός Ρουμάνος. Παλιά που ήμουν φοιτητής και με είχε γαμήσει κάνα δυο φορές.

Μόλις με τον είδα χαμογέλασα και έπεσα στην ανοιχτή αγκαλιά του την ώρα που μου φώναζε “έκπληξη”! Έχει ομορφύνει πολύ! Ψηλός, μελαχρινός και γυμνασμένος ήταν πάντα, φορούσε και αυτός φόρμα και αμάνικο. Του πηγαίνουν όμως πολύ τα γκρίζα πολύ κοντά μαλλιά που έχει κάνει παρόλο που είναι μόνο 35 χρονών. Τονίζουν τα γαλανά μάτια του και το αρρενωπό αλλά γλυκό πρόσωπό του.

Φιληθήκαμε και μου είπε πως όταν ο πελάτης μου του είπε το όνομά μου αποφάσισαν μαζί με τον ξάδελφο του τον Μάρκο, να μου σκαρώσουν αυτή την μικρή έκπληξη. Μαζί τους ήταν και ο Μάριο. Ένας ξανθοκάστανος κοντοκουρεμένος κούκλος γύρω στα τριάντα, με μελιά μάτια και σώμα κόλαση που φαινόταν κάτω από την μπλε τζιν με τιράντες φόρμα του.

Αφού χαιρετηθήκαμε και με το Μάριο και μιλήσαμε λίγο για τη δουλειά αρχίσαμε τις μπίρες και τα πειράγματα που έφεραν δυνατά γέλια.

Θα είχαμε πιει από κάνα τριάρι μπύρες ο καθένας όταν ο Λορέντζο πέρασε στο παρασύνθημα... Μου είπε ξεκάθαρα ότι είχε μιλήσει στον ξάδελφο Μάρκο και στον φίλο τους Μάριο για το πόσο καλά γαμιέμαι και θα γούσταραν πολύ να το κάνουμε εδώ και τώρα.

Οι άλλοι δύο τρίβανε ήδη τα καυλιά τους πάνω από τις φόρμες κοιτώντας με όλο νόημα. Φυσικά πέταξα τη σκούφια μου αλλά το μόνο μου πρόβλημα ήταν η καθαριότητα. Ο Μάριο με πρόλαβε λέγοντας μου ότι στο λουτρό του συγκεκριμένου ορόφου με περίμενε ζεστό νερό και πετσέτα και με άφησε μαλάκα!

Χωρίς δεύτερη κουβέντα έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στο λουτρό αφήνοντάς τους να πίνουν την επόμενη μπίρα.

Έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και βγήκα ξανά για να αντικρίσω το υπέροχο θέαμα τριών υπέροχα γεροδεμένων αντρών να στέκονται στις σκαλωσιές και να χαϊδεύουν τους όρθιους πούτσους τους!

Ο Λορέντζο είναι όπως τον θυμόμουν. Με πούτσο γύρω στους 19 πόντους και πάρα πολύ χοντρό, καλοξυρισμένος στα τεράστια αρχίδια και καλά τριμαρισμένος σε όλο το πολύ τριχωτό του σώμα.

Ο ξάδελφος Μάρκο έχει ένα καυλί γύρω στα 21 εκατοστά και φυσιολογικό στο πάχος με μεγάλα αρχίδια και ξυρισμένος παντού, πάρα πολύ γυμνασμένος και με τατουάζ σε όλη τη πλάτη και χαμηλά στην κοιλιά πάνω από τον πούτσο.

Ο Μάριο έχει ένα 20ποντο καυλί, χοντρό με κρεμαστά σφιχτά αρχίδια και ξανθό χνούδι σε όλο το σώμα. Και τι σώμα!!! Από τα πιο αρμονικά που έχω δει!!! Υπέροχος...

Πλησίασα και ο Λορέντζο έκανε την αρχή, αγκαλιάζοντάς με σφιχτά με το ένα χέρι και δίνοντάς μου ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Πλησίασαν και οι άλλοι δύο και αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί ανταλλάσσοντας φιλιά και φτύνοντας ο ένας στο στόμα του άλλου.

Οι άντρες μου με έβαλαν να γονατίσω μπροστά τους για να ασχοληθώ με τα σηκωμένα καυλιά τους. Τα έχωναν εναλλάξ στο αχόρταγο στόμα μου που ρούφαγε τα προσπερματικά υγρά τους και γευόταν την απίστευτη καύλα τους.

Ο Μάρκο έφτυσε μέσα στο στόμα μου, με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει με δύναμη το στόμα, κάνοντας την ανάσα μου να κόβεται. Ακολούθησε ο Μάριο και τελευταίος ο Λορέντζο που μου έδινε και πουτσοσκάμπιλα και χτύπαγε τη πούτσα του στην εκτεθειμένη γλώσσα μου.

Με σήκωσαν όρθιο και ο Μάριο ρούφηξε το καυλί μου, ο Λορέντζο μου έγλυφε την κωλότρυπα και ο Μάρκο με φίλαγε παντού τσιμπώντας μου τις ρώγες δυνατά. Είχα πάθει κωλόπλακα!

Κόντευα να χύσω όταν σταμάτησαν να με “βασανίζουν” και με έστησαν στα τέσσερα πάνω στα βρώμικα σεντόνια που είχαν στρώσει για να προστατέψουν το ξύλινο πάτωμα. Τώρα ασχολιόντουσαν καθαρά με τη σούφρα μου. Την έφτυναν, την έγλυφαν και μου έβαζαν εναλλάξ δάχτυλα.

Ο Μάρκο πήγε και έφερε από μια τσάντα δίπλα στο τζάκι λιπαντικό και προφυλακτικά για να αρχίσει το κυρίως γλέντι. Η τρύπα μου γέμισε λίπανση και τα δάχτυλα άρχισαν να αγριεύουν και να μπαίνουν τώρα περισσότερα από ένα.

Το πρώτο καυλί που μπήκε μέσα μου με δύναμη ήταν του Μάρκο. Ο αρχίδας μου το έχωσε με τη μία και με πέθανε! Έφτασε πάτο βγήκε και ξαναμπήκε κάνα πεντάρι φορές και έδωσε τη θέση του στο υπέροχο πούτσο του Μάριο που με γλύκανε περισσότερο με το τρόπο που γαμούσε.

Άλλαζαν θέσεις με το Μάρκο συνέχεια κάνοντάς μου τον κώλο πραγματικά πηγάδι. Ο Λορέντζο μου τον είχε χώσει στο στόμα. Με έβριζαν στα ρουμάνικα και στα ελληνικά, με έφτυναν και προσπαθούσαν να με “ξεφτιλίσουν” με όλους τους τρόπους.

Οι ψωλιές των γαμιάδων μου είχε κάνει τη κωλοτρυπίδα μου να πάρει φωτιά. Είχα ξεφύγει από την καύλα... είχα ανοίξει πολύ η αλήθεια είναι αλλά το επόμενο δεν το περίμενα.

Ο Λορέντζο ξάπλωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω στην πούτσα του. Πλέον η τρύπα μου τα δεχόταν με άνεση και άρχισε να καταπίνει το σηκωμένο καυλί του. Με έπιασε από τα πλευρά με σταθεροποίησε και με γέμισε μεγάλες γρήγορες ψωλιές που με έκαναν να φωνάζω από καύλα.

Τότε ήρθε και Μάριο και κάθισε μπροστά μας. Όταν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν τρόμαξα γιατί με τέτοια μεγέθη είναι δύσκολο και επίπονο αλλά δεν αντέδρασα γιατί η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Ο Μάριο πρόσθεσε λιπαντικό στην πούτσα του και την ακούμπησε στην άκρη της σούφρας μου που ήταν γεμάτη από την χοντρή ψωλάρα του Λορέντζο. Έσπρωξε σιγά - σιγά αλλά δεν έμπαινε με τίποτα, αν και πόνο δεν ένιωθα πολύ. Στην τρίτη προσπάθεια και με το σάλιο που έφτυνε ο Μάρκο μπήκε το πουτσοκέφαλο. Νόμιζα ότι θα σπάσει το κωλάντερο μου!

Σιγά - σιγά και με πολλές κραυγές πόνου και ηδονής από όλους μας, κατέληξα με δύο τεράστια καυλιά στον κώλο μου και την πούτσα του Μάρκο να μου γαμάει το στόμα. Ένιωθα ο βασιλιάς του σεξ!!!

Λίγο η μπίρα και πολύ το ότι είχα δύο καυλιά μέσα μου με έκαναν να τινάζω ριπές κάτουρου κάθε φορά που με έσπρωχναν οι γαμιάδες μου με τις ψωλάρες τους. Ο Λορέντζο που είναι πολύ ανώμαλος τύπος έπαιρνε τα κάτουρα από το βρεγμένο σώμα μου και με τα δάχτυλά του μας σέρβιρε όλους εναλλάξ.

Ο Μάρκο τότε έκανε ένα απίστευτο ακροβατικό και έχοντας ακόμα το καυλί του στο στόμα μου, γύρισε μπροστά και έσκυψε παίρνοντας το δικό μου καυλί στο δικό του στόμα! Η στάση όμως ήταν άβολη και σηκώθηκε, έβγαλε τη πούτσα του από το στόμα και ανοίγοντας τα γυμνασμένα κωλομέρια του μου πρόσφερε την σφιχτή γλυκιά σούφρα του.

Οι άλλοι δύο βγήκαν από μέσα μου και όλοι μαζί με έστησαν ανάσκελα πάνω σε ένα μαδέρι της σκαλωσιάς, σήκωσαν τα πόδια μου ψηλά και άρχισαν πάλι να με γαμάνε εναλλάξ πολύ δυνατά.

Φώναζα ότι δεν άντεχα άλλο και ότι ήμουν έτοιμος να εκραγώ κάτι το οποίο και έγινε. Τα χύσια μου έφτασαν στα μούτρα μου σε απίστευτη ποσότητα. Οι τρεις γαμιάδες μου άρχισαν να με κατουράνε στο σώμα και στη γλώσσα και μετά έχυσαν ένας - ένας απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα μου επιβάλλοντας μου να τα καταπιώ όλα!

Περιμέναμε λίγο να χαλαρώσουμε από την υπερένταση και μπήκαμε όλοι μαζί να ξεπλυθούμε στη μεγάλη μπανιέρα παίζοντας σα παιδιά και γελώντας δυνατά. Ντυθήκαμε και είδαμε ότι η ώρα είχε πάει αισίως δέκα.

Κατεβήκαμε όλοι μαζεύοντας μόνο τα άδεια κουτάκια μπύρας τα λερωμένα σεντόνια και τα προφυλακτικά. Με πήγαν στο σπίτι με το αμάξι τους σαν καλοί κύριοι και δώσαμε υπόσχεση να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα, είτε στο σπίτι των ξαδέλφων Λορέντζο και Μάρκο, είτε στο σπίτι του Μάριο.

Και σε καμιά οικοδομή βέβαια να πηγαίναμε πάλι, άσχημα δεν θα περνάγαμε...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")